Бракониери в Бургас..ДОКОГА!!!

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
jivkokrasi
новобранец
новобранец

Бракониери в Бургас..ДОКОГА!!!

Мнение от jivkokrasi »

След многократни обаждания от моя страна на посочените телефони за бракониерство..бракониерите в мандренското езеро станаха все по-нагли..Поставят си мрежите посред бял ден пред очите на всички,а инспекторите се правят на глухи и слепи.Какво трябва да стане за да вземат мерки!
Gan4eff
разбира нещата
разбира нещата

АМИ аз щи кажа бе

Мнение от Gan4eff »

НИщо не трябва да става тъй ще си я караме по Европейски знайш ли колко им пука на инспекторите боли ги онази работа докато не ги направят на заработка няма да заработят . Трябва да се промени закона инспекторот ИАРА ще взема заплата според това колко глоби е пляснал като не е няма да вземе залпата и готово иначе кво ги боли тях и да обикалят и да дремат по кафетата се 350 кинта зимат
Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс
seefeel
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от seefeel »

Нали точно от тях си вадят допълнителни доходи-я риба ,я някои лев.Ти остави че пускат през деня ами и пускат в/у въдиците на хората-е такава наглост вече няма даима 50 човека и да си извадят въдиците за да може тия да си пуснат мрежите там.Фаида от риболовните в нашия краи няма .Проверяван съм само няколко пъти-брои се на пръстите на едната ми ръка а това е сигурно за около 15 години като ходя изключително по бургаските езера и то при първа възможност.
А за горещите им телефони-колкото и да съм звънял никои никога не е идвал,вече се отказах да им звъня по няколко пъти,да ме уверяват че ще доиде някои и накрая -никои.Преди 2 седмици посред бял ден бях свидетел как лодка пусна ПОНЕ 2 КМ МРЕЖИ.А имаше и доста риболовци.На никои от нищо не му пука ,не ги е страх,а мандрата е забранена ............... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Аватар
val
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от val »

нека ти кажа нещо. българинът си е такъв> трябва да го заболи за нещо за да реагира. един съвет: винаги на излет носи камера или фотоапарат и когато им се обаждаш на тези инспектори им кажи че си заснел материал като за нова телевизия. сигорен съм, че не желаят да се разделят със службичката си и ще реагират подобаващо
Ribarina
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Ribarina »

Аз доста отдавна се мъча да събера повече снимки на тези боклуци,но досега нямам кой знае какъв успех.
Снимайте и пращайте!!!
Няма лошо.Все някой ден някой ще ни чуе.А като за начало правете като мен-с малко по-дебела корда и големи тройки се вади почти всяка мрежа близо до брега.Това лято извадих кошове за раци на един дядка,който с цялата си наглост ги пусна на 30-40 метра от мен.При положение че го предопредих.Извадих ги с корда 0.45 и такъм за морска котка.
Аватар
rumci
учете се от него
учете се от него

Мнение от rumci »

Добавям малко снимки на бракониери към тази тема. Снимките са направени днес на яз. Мандра(дигата до помпената станция). Има над 50 човека с парашути и срекмета, които съвсем необезпокоявано унищожават рибата. Изображение Изображение Изображение Изображение
chanio
разбира нещата
разбира нещата

Re: Бракониери в Бургас..ДОКОГА!!!

Мнение от chanio »

http://news.ibox.bg/news/id_1742082045.днес ...само километър и половина
Аватар
rumci
учете се от него
учете се от него

Re: Бракониери в Бургас..ДОКОГА!!!

Мнение от rumci »

Интересно какво ли е накарало лицата от ИАРА да се поразмърдат :?: .
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”