Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Тец-2 Топлото-Щуки гиганти
-
- разбира нещата
Re: Тец-2 Топлото-Щуки гиганти
Като видях снимката последва реакция от сорта на: "ЕбаааАаааХтиии майката".После от зад последва реакция на майка ми и баща ми съответно с въпроса кво ми стана.... 

- doko
- ще става разбирач
Леле и аз си мисля че щуките дего ги хванахме в неделя са големи. Майкоо ебати дзвера. Браво
-
- разбира нещата
С CarpSliven 2 Бяхме все още изморени от влагата и студа който обрахме покрай теца и за това не сме писали подробности.Сега ще ви разкажа точно какво се случи...Разбрахме се събота да ходим за шарани и амури вече за 3-ти път на това място и разпънахме с дистанционната лодка шаранджийките.Захранихме мястото и зачакахме.Нямаше индикации за друго освен шаранчета до 2 кг,
които веднага връщахме ресто.На другата сутрин след едно 4-ри кг.сомче и 5-6 от същия вид по 100гр.нямаше нищо особенно.CarpSliven2 стъкми фидера и след хранилка с 15кг маркова захранка нямаше каракуди което силно ме заинтригува.Не е имало такава аномалия на теца.По принцип кълве дори и без захранка.Силно озадачен реших да оставя наряда над шаранджийките на Васко и тръгнах на оглед.По едно време чух силен плясък и с очите си видях как рибките изскочиха направо на брега.Веднага побягнах за спининга,Васко ме попита какво става но аз нямах време даму обяснявам защото исках да метна веднага.Предположих че е щука но много се двуомих защото не съм хващал на теца.Избрах една от най-големите блесни тип клатушка(с много специфично въртене е тази блесна).Хвърлих и пробвах в по долните слоеве.След третото хвърляне нещо искаше да взима пръта от ръката ми.Удари навътре на 20-тина метра.Бях нагласил аванса прецизно защото очаквах удар но не точно такъв...Взех да крещя за кепа и Васко веднага реагира адекватно.Борбата беше започнала.С много мъки я докарах на 2 метра-ами сега,там има бетонни плочи...Васил веднага влезе в тоя студ във водата положи кепа и зачака да я докарам.Влезе цялата без опашката,Васко веднага сгъна кепа и тя остана в мрежата.Хвана я като бебе и се намокри целия -рибата беше вън:lol: Най-лошото бе че батерията на фотоапарата падна и не можахме да снимаме шарана който CarpSliven2 хванаслед това.Беше 4.5кг.Е поне снимахме каката 

- Димича
- ще става разбирач
Евалла,браво!!!Супер КАКА!!!Secret Carp написа:Е поне снимахме каката

Ракията не е за малки дЯца!!!! 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Мечтата на всеки штукар.Ако вашта штука не осамне на корицата на некое списание,не знам чиа требва.Браво момчета,штука от 11 кила е като шаран от 30.Бравос направили сте редок подвиг.Успех и с шараните
Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Невероятна щука колега и невероятна снимка,наистина заслужава да е на корицата на някое списание 

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Уникален трофей !!!
Браво на майсторите!
Този рекорд заслужава да се споделят такъмите с които е изваден,мисля че на всички ще ни бъде много интересно .Освен ако не е строго секретно!
Браво на майсторите!
Този рекорд заслужава да се споделят такъмите с които е изваден,мисля че на всички ще ни бъде много интересно .Освен ако не е строго секретно!
Верния път е най-къс!
- drago.fisherman
- новобранец
- Обратна връзка:

-
- учете се от него

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Аре бегай бе, те такова животно нема

- maznislav
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Уникална риба
поклон и огромна дружеска завист
Все така и занапред
поклон и огромна дружеска завист

Все така и занапред

Като се ожениш, ще разбереш какво е щастие, ама вече ще бъде късно!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
Браво пичаве,знаех че има някви щуки на топлото но не очаквах толкова много и такива екземпляри.Евала.

- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
да бе... нищо няма да намалят - тя като лапне 1кг рибе, после не яде един месец... това да не е куче всеки ден да преяжда...carpsliven2 написа:рибата няма да я ядем за никулден .. най-лощото на рибата че повърна едно амурче около кило.. местния мрежар каза че и на мрежите хващал подобни , понеже миналата година скъсали една садка и сега още две садки със щука... тез крокодили ще намалят доста зарибителния материал. успех на всички колеги желая ...
Страхотен улов колега!!! Голяма красавица е.
Случва се веднъж в живота на човек да хване такава риба , а на някои никога. На теб ти желая пак да хванеш подобна. Другите уловени щуки как изглеждаха като килограми?
Случва се веднъж в живота на човек да хване такава риба , а на някои никога. На теб ти желая пак да хванеш подобна. Другите уловени щуки как изглеждаха като килограми?