Тец-2 Топлото-Щуки гиганти

Модератори: bobopeli, sapuna

todoroshko
разбира нещата
разбира нещата

Re: Тец-2 Топлото-Щуки гиганти

Мнение от todoroshko »

Като видях снимката последва реакция от сорта на: "ЕбаааАаааХтиии майката".После от зад последва реакция на майка ми и баща ми съответно с въпроса кво ми стана.... :mrgreen:
Аватар
doko
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от doko »

Леле и аз си мисля че щуките дего ги хванахме в неделя са големи. Майкоо ебати дзвера. Браво
Изображение
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

:shock: :shock: :shock: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer:

Е , това е дзвер от всякъде :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023
Изображение
Secret Carp
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Secret Carp »

С CarpSliven 2 Бяхме все още изморени от влагата и студа който обрахме покрай теца и за това не сме писали подробности.Сега ще ви разкажа точно какво се случи...Разбрахме се събота да ходим за шарани и амури вече за 3-ти път на това място и разпънахме с дистанционната лодка шаранджийките.Захранихме мястото и зачакахме.Нямаше индикации за друго освен шаранчета до 2 кг,Изображениекоито веднага връщахме ресто.На другата сутрин след едно 4-ри кг.сомче и 5-6 от същия вид по 100гр.нямаше нищо особенно.CarpSliven2 стъкми фидера и след хранилка с 15кг маркова захранка нямаше каракуди което силно ме заинтригува.Не е имало такава аномалия на теца.По принцип кълве дори и без захранка.Силно озадачен реших да оставя наряда над шаранджийките на Васко и тръгнах на оглед.По едно време чух силен плясък и с очите си видях как рибките изскочиха направо на брега.Веднага побягнах за спининга,Васко ме попита какво става но аз нямах време даму обяснявам защото исках да метна веднага.Предположих че е щука но много се двуомих защото не съм хващал на теца.Избрах една от най-големите блесни тип клатушка(с много специфично въртене е тази блесна).Хвърлих и пробвах в по долните слоеве.След третото хвърляне нещо искаше да взима пръта от ръката ми.Удари навътре на 20-тина метра.Бях нагласил аванса прецизно защото очаквах удар но не точно такъв...Взех да крещя за кепа и Васко веднага реагира адекватно.Борбата беше започнала.С много мъки я докарах на 2 метра-ами сега,там има бетонни плочи...Васил веднага влезе в тоя студ във водата положи кепа и зачака да я докарам.Влезе цялата без опашката,Васко веднага сгъна кепа и тя остана в мрежата.Хвана я като бебе и се намокри целия -рибата беше вън:lol: Най-лошото бе че батерията на фотоапарата падна и не можахме да снимаме шарана който CarpSliven2 хванаслед това.Беше 4.5кг.Е поне снимахме каката :lol:
Аватар
Димича
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Димича »

Secret Carp написа:Е поне снимахме каката
Евалла,браво!!!Супер КАКА!!! :smt038 :prayer:
Ракията не е за малки дЯца!!!! :)
Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Nikola Polizovski »

Мечтата на всеки штукар.Ако вашта штука не осамне на корицата на некое списание,не знам чиа требва.Браво момчета,штука от 11 кила е като шаран от 30.Бравос направили сте редок подвиг.Успех и с шараните
Macedonia
Братко, теб съм те признал! :drinkers: :D
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема! :lol:
Аватар
shtilio
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от shtilio »

Невероятна щука колега и невероятна снимка,наистина заслужава да е на корицата на някое списание :D
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
veso
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от veso »

Уникален трофей !!!
Браво на майсторите!

Този рекорд заслужава да се споделят такъмите с които е изваден,мисля че на всички ще ни бъде много интересно .Освен ако не е строго секретно!
Верния път е най-къс!
Аватар
drago.fisherman
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от drago.fisherman »

:smt023 :prayer: :prayer: :smt038 Браво!Това си е подвиг господа.След последвалото тотално обезрибяване през последните години вече си мислех,че трофейните риби са изчезнали.Тази щука обаче дава надежда на всички любители на риболова да не се отчайват.Такъв звяр на живо съм виждал преди доста години и то не в България.Още веднъж поздравления :smt023 :smt038 :smt038 :smt038 и пожелания за по-голяма през следващият излет.Успех!!!!!!!!!!!!!!! :D
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: - ПОКЛОН :prayer: :prayer: :prayer:
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Аватар
Drago
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Drago »

Аре бегай бе, те такова животно нема :shock: :smt038
Аватар
maznislav
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от maznislav »

Уникална риба
поклон и огромна дружеска завист :)
Все така и занапред :)
Като се ожениш, ще разбереш какво е щастие, ама вече ще бъде късно!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
nikki_76
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от nikki_76 »

Браво пичаве,знаех че има някви щуки на топлото но не очаквах толкова много и такива екземпляри.Евала. :shock: :shock: :shock:
Аватар
Тедо
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Тедо »

carpsliven2 написа:рибата няма да я ядем за никулден .. най-лощото на рибата че повърна едно амурче около кило.. местния мрежар каза че и на мрежите хващал подобни , понеже миналата година скъсали една садка и сега още две садки със щука... тез крокодили ще намалят доста зарибителния материал. успех на всички колеги желая ...
да бе... нищо няма да намалят - тя като лапне 1кг рибе, после не яде един месец... това да не е куче всеки ден да преяжда...
zlak
новобранец
новобранец

Мнение от zlak »

Страхотен улов колега!!! Голяма красавица е.
Случва се веднъж в живота на човек да хване такава риба , а на някои никога. На теб ти желая пак да хванеш подобна. Другите уловени щуки как изглеждаха като килограми?
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”