Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Благотворителна акция №3
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Благотворителна акция №3(съвместно с CarpBG и Fishing Mania)
Жечев ще се постарая да дойда и на събирането и там ще дам някакви просто вчера нямах повече в мене...Аз и преи го бях писал...Малко но от СЪРЦЕ...
-
- научил се да хвърля
Колеги,аз съм от Нова Загора но работя в Стара Загора.Ако има такива който имат 5-6 лв.от сърце но ги е срам да отидат до банката за такава сума ми пишете да организираме нещо да съберем някой лев.Времето накъсява.Аз взимам заплата в Понеделник....предполагам че й много от вас..Ще се разберем кои да ги внесе ..аз нямам нищо напротив...Вчера изкарах 7 лв.от тотото ще ги дам за децата...
Оффффф писна ми от селяндури.Сега майка ми се върна от банката за да даде пари по сметката и там служителката започнала да я разубеждава как не било сигурно и как можело да я измамят по тоя начин и и наговорила още един куп простотий,че сметката не била дарителкска и че излизало клон Благоевград а не Перник.Въпреки всичко внесохме пари и да се надяваме,че няма да има такива проблеми при други колеги!

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Евалата за ножчетата и топките...
- emo vasilev
- сериозен играч
Първо - не разбирам от банково дело , ако разбирах нямаше да маам по строителството ! Отидох в банката и казах , че ми трябва банкова сметка (не съм коментирал за какво ще ползвам тази сметка ) , те ми направиха тази - не мога да отговоря защо не е дарителска !s7efan написа:че сметката не била дарителкска и че излизало клон Благоевград а не Перник.Въпреки всичко внесохме пари и да се надяваме,че няма да има такива проблеми при други колеги!
Второ - излиза Благоевград а не Перник , защото имало някакво преструктуриране и това в Перник се явява офис на клон Благоевград !На въпроса как да се пише ми отговориха - клон Перник !
Трето - казвал съм го при всяка акция - при най-малки съмнения от когото и да е, съм готов да предоставя личните си данни за проверка на сметката ! Тази сметка беше открита и се използва единствено и само за акциите , като достъп до нея имам само аз !
Всичко е на доброволни начала и затова , който има някакви опасения не е длъжен да участва (няма да го трепеме човека я

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Точно така си е ....Никого не се задължава, както и не е определена супа...всеки внася колкото има,колко то му е по силите...А това е голяма издънка от страна на банката...
- makari
- научил се да хвърля
Здравейте колеги.И аз ще се включа в акцията със скромна сума,но ще реша на 8–9 как да предам парите,защото сигурно ще се видим в 9ч. на 13 в борсата.Ако не ми излезе някой ангажимент в последният момент ще дойдем с децата(две на 6 и 4 годинки) да може и те да подарят по една играчка.
Евала за акцията.

Евала за акцията.

- emo vasilev
- сериозен играч
Текуща информация -
Това е събраната сума до момента !

Това е събраната сума до момента !

Аз си видях моя превод,че е пристигнал исъм спокоен!
- cecodevil
- сериозен играч
Радвам се че този път и аз успях да участвам в тази благородна инициатива .Възхищавам се на хората който са се наели да организират цялата работа
.

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Радващо е, че сумата е добра.
С оглед на евентуалната сума, която ще се събере смятам, че ще успем да изпълним поръчката на Отеца.
Та в този ред на мисли, ще помоля колегите който ще идват на зеленчуковата борса за закупуването на стоките да напишат какъв капацитет като товар биха могли да поемат. Така като гледам ще трябва да прекараме доста килограми. На всеки, които заяви присъствие и възможност да поеме товар ще се разчита и отсъствието му ще е недопустимо
. Мисля, че почти всички можем да си планираме нещата един уикенд напред
Та да дам началото:
Ивак - 300-350 кг, Обем 1 кубик

С оглед на евентуалната сума, която ще се събере смятам, че ще успем да изпълним поръчката на Отеца.
Та в този ред на мисли, ще помоля колегите който ще идват на зеленчуковата борса за закупуването на стоките да напишат какъв капацитет като товар биха могли да поемат. Така като гледам ще трябва да прекараме доста килограми. На всеки, които заяви присъствие и възможност да поеме товар ще се разчита и отсъствието му ще е недопустимо

Та да дам началото:
Ивак - 300-350 кг, Обем 1 кубик

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Ако има място ще отменя плановете си...
- krokibg
- учете се от него
Искате ли да докарам камиона,питам за последен път и идвам със моето комби !!!Целия багажник и задните седалки са на Ваше разположение !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- emo vasilev
- сериозен играч
Мисля , че с комбитата ще се справиме , но все пак да видиме кой ще идва моторизиран !Krokibg написа:Искате ли да докарам камиона,питам за последен път и идвам със моето комби !!!Целия багажник и задните седалки са на Ваше разположение !!!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Защо да лъжаMarco Polo написа:Лъжеш като куче за тоя кубик!Ivak написа:Ивак - Обем 1 кубик![]()
Мисля, че 200 кила няма да ми попречат да подкарам таралясника, но да видим.