Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Спряха zarta.org
Модератор: dantho.mihov
Re: Спряха zarta.org
Swordfish92,пич вземи малко се оспокой като гледам и в други теми се правиш на голяма работа я слез на земята малко,знам че сега нямаш търпение до коледа да видиш какво има под елхата но вземи малко се успокой,остави компетентни хора да изкажат мнението си и не ги цитирай и после да си драснеш някой ред свободно съченение.Swordfish92 написа:
Алооооо осъзнайте се всичките. Къде летите из облаците вие, бе? Какви Ивани и Преслави ви гонят? Какви спиране на всички тракери? Какви стотинки и продажби? Вие дрогирани ли сте? Има проблем с торент тракера. Сапуна, точно и ясно се е изразил. Вие вдигнахте врява до господа и обратно и литнахте в облаците. Какво говорите и вие не знаете.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Момчета,не се дърлете напразно!Преди време и Арена гръмна,но...
Ако трябва някой да се ядосва,май този човек трябва да съм аз!БД е на сигурно място,нищо не е загубено!Старите хора са казали-Трайчо да ти е името!

Ако трябва някой да се ядосва,май този човек трябва да съм аз!БД е на сигурно място,нищо не е загубено!Старите хора са казали-Трайчо да ти е името!

-
- и господ не е толокова добър
Аз съм свали всички риболовни филми които ми тябват,отделно съм гледал всички филми без някой комедии

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.