започвам войната

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

kolev
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: започвам войната

Мнение от kolev »

SONY написа:И все пак за протокола,как по-точно мислиш да откажеш хората да си купят мазен шаран? :roll:
Бих се отказал от мазния шаран срещу една прясна 2 кг-ва бяла риба от Стамболийски, вкусно изпържена и две строени изпотени загорки...
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

eminem94 написа:Абсолютно,а и не всички иамт възможноста...
Пише се "...имат възможността..." :lol:

Спирайте се ей!Ша избие на някъде!Тази вечер много простотия се изписа и някой ще го отнесе! :wink:

п.п. Васе,промених си мнението за теб! Пич си от всякъде! :lol:
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
carpsliven2
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от carpsliven2 »

темата не е да се заяждаме а за да я талкуваме .. аз специално даже уважавам мненията на всички колеги .. и несъм спорил че съм прав .. просто мисла начини как да се намали браконерството , след като видех пазара пълен със жребчевска риба ми стана много гадно .. расправят че с километри мрежи имали .. колегите се оплакват от обрания язовир , но както и да е, няма лошо всеки да си искаже мнението. поне започвам сериозно екоакциите за моя сметка .. да ни е чистичко на язовирите на всички колеги.
Изображение
Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Виж екоакцийте вече са друго нещо и зависят изцяло от нас.Там вече може да се направи нещо,което не граничи с фантастиката.Инак в крайна сметка ние ловиме риба ,не защотото ни се яде а защото ни доставя удоволствие.На които му се яде отива и си купува от магазина и вярвай ми нищо не е способно да го спре. :wink:
TICA FAN
Заключено

Обратно към “Разни”