Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Кеч и НОУ рилииз
Модератор: dantho.mihov
-
- разбира нещата
Re: Кеч и НОУ рилииз
Ама релийзнати нали

Факт !
LynyrdSkynyrd написа:...Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други...
Vid написа:Днес в един магазин пипнах пръчка с неизвестната марка .... и по всички видими и осезателни показатели според мен беше също като Авида???
- Димича
- ще става разбирач
Стига с тия русалки,че пак няма да можем да спим...спейс платинум...и др. разни подобни дразнители...sandista написа:Пожелавам Ви да сънувате големи ... русалки
Ракията не е за малки дЯца!!!! 

- Венелин Радушев
- разбира нещата
Морски надявам се....понеже...нали сладководни вече не ядешlorda написа:Не знам, пич (абе ти как се казваш?), не знам ква е цената на скумрията.
Аз ям само щука, костур и бяла.

Иначе по темата....няма лошо е в двете, стига да не се стига до крайности. Слава богу никой от нас няма власт да налага възгледите си над останалите. И кой е прав...."малки" сме да знаем. Сандиста далеч не отричаше релийз-а, някои обаче си гледат от собственото си прозорче и....който не е с нас е против нас....
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
-
- и господ не е толокова добър
Смо,че ако прочетеш първия му пост ще видиш написано"не на релийза"-това няма да го коментирам(безмислено е)Nemezis_ss написа:Морски надявам се....понеже...нали сладководни вече не ядешlorda написа:Не знам, пич (абе ти как се казваш?), не знам ква е цената на скумрията.
Аз ям само щука, костур и бяла./ http://forum.nariba.com/viewtopic19503.html / ....
Иначе по темата....няма лошо е в двете, стига да не се стига до крайности. Слава богу никой от нас няма власт да налага възгледите си над останалите. И кой е прав...."малки" сме да знаем. Сандиста далеч не отричаше релийз-а, някои обаче си гледат от собственото си прозорче и....който не е с нас е против нас....

Последно промяна от snegk на Сря Дек 03, 2008 11:31 am, променено общо 1 път.
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- dancho11
- новобранец
- Обратна връзка:
ей заради такива тъпотии май ще спра да го посещавам тоя форум
самосе джавкате и май незнаете за какво, колкото да си намирате занимание......
и ква е таа дума 'релийз' маа му стара??????? щот то в българският език май няма такава?????????????
п.п Поздрави на всички

самосе джавкате и май незнаете за какво, колкото да си намирате занимание......
и ква е таа дума 'релийз' маа му стара??????? щот то в българският език май няма такава?????????????
п.п Поздрави на всички
Морски надявам се....понеже...нали сладководни вече не ядешNemezis_ss написа:lorda написа:Не знам, пич (абе ти как се казваш?), не знам ква е цената на скумрията.
Аз ям само щука, костур и бяла.

Приятелю Nemezis_ss, даваш пример с тема в която иде реч"да не се купува сладководна риба по Никулден", не да не се хваща такава!!там не прочетох къде lorda е написал, че не яде сладководни ?:roll:
Последно промяна от Jechev на Сря Дек 03, 2008 9:31 am, променено общо 2 пъти.
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич

то, ако направим една тема за чуждите думи в нашия език, какво иколко ли ще остане от българския език?!?и ква е таа дума 'релийз' маа му стара??????? щот то в българският език май няма такава?????????????
п.п Поздрави на всички!

Последно промяна от Jechev на Сря Дек 03, 2008 11:06 am, променено общо 3 пъти.
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Джоко Росич

- камен
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Според теб колко човека трябва да го практикуват за да съществува такава дума?Отдавна не се занимавам с това кой пуска и кой прибира-въпрос на собствено виждане.Но според мен хората пускащи риби стават все повече.dancho11 написа:
п.п Поздрави на всички
добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
Колегата Жечев ти е отговорил!Nemezis_ss написа: Морски надявам се....понеже...нали сладководни вече не ядеш/ http://forum.nariba.com/viewtopic19503.html / ....
Нужно ли е и аз?
За разлика от някой люде, които само се заяждат по форумите, аз мога да си фатам рибки и за ядене и за пускане.
И под секрет морска риба ям когат си я фана сам, а тва е по-рядко от сладководната.

Рибата не е толкова много, че да я разхищаваме.
- dobromir_dimov
- научил се да хвърля
Сега ми стана ясно какви поражения на човешкото здраве е нанесло унищожаването на ракетите на полигона в Змеево, Змейово или както там беше!DrAkoN написа:Сандиста само едо ще ти кажа - ТИ СИ ПЪЛЕН КРЕТЕН. Иди се прегледаш баце
“Woe to you oh earth and sea
… for the devil sends the beast with wrath
because he knows the time is short
Let him who hath understanding
reckon the number of he beast
for it is a human number
its number is six hundred and sixty six”
… for the devil sends the beast with wrath
because he knows the time is short
Let him who hath understanding
reckon the number of he beast
for it is a human number
its number is six hundred and sixty six”
-
- ще става разбирач
мен са ме учили да НЕ връщам . . иначе някой път е грехота да се взимат риби, таз година сам взимал за ядене само 3 пъти и то от платени гйолове . . кофти че преди сам взимал, взимал и все е имало риба, а сега . . не взимам не взимам и пак няма риба
късмет работа . .