Къде се намирам:
Къмпингуване
Фотография
naRiba.com

Форум

Снимки.
Модератор: Paublo_Eskobar
- камен
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Снимки.
Имам предложение,което съм обсъждал с някои колеги-снимките с уловени риби да бъдат само на водоемите където са хванати.Такива в банята ,зад блока и т.н. да не се допускат.Не ме разбирайте погрешно-но влизам в много чуждестранни форуми-такива снимки никъде не съм виждал.Темата няма нищо общо и с това дали да пускаме или не рибата-просто от естетична гледна точка.
добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: Снимки.
Най-отвратителното в риболова са снимките на кървъви мивки, плочки, бани и тн.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- разбира нещата
Така е само в carp.bg , тука не се надявай да стане. Само гледай сега какви спорове Ше се заФанат. 
Не е само там.
Като идея съм съгласен. Но това решение трябва да бъде /евентуално/ гласувано или най-добре да бъде взето от администратор и да бъде вкарано в правилата на форума. Съответно галериите трябва да бъдат разчистени, а това засега може да бъде направено само от един човек, който не знам откога не е влизал изобщо във форума...

Не е само там.

Факт !
LynyrdSkynyrd написа:...Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други...
Vid написа:Днес в един магазин пипнах пръчка с неизвестната марка .... и по всички видими и осезателни показатели според мен беше също като Авида???
chirusa_bg написа:Най-отвратителното в риболова са снимките на кървъви мивки, плочки, бани и тн.

-
- фен клуб-скобар
И АЗ СЪМ НА ТОВА МНЕНИЕ
- freax
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Всичко хубаво ама в мен напира една дилема.
Представи си следния случай, хващам сом 3 тона и половина обаче няма как да го снимам на водоема, понеже нямам камера на телефона или фотоапарат(който съм забравил у нас). Пък сома се оказва улова на живота ми!
Прибирам се у дома и си викам, що да не са похваля на колегите от форума какво чудовище съм извадил ??
Пиша, пиша ама всеки луд с номера си.
Вариант 1: "Ей такива излети най-ги мразя, написал 2 реда, че и снимки няма!"
Вариант 2: "Абе бегай бе, хванал си сом 3 тона и половина, то и аз миналата седмица найш къв кит извадих бе? дай снимки да го видим!"
Туй значи ли, че трябва да товаря сома в камиона и да се върна до водоема за да го снимам???
След публикация на снимките следва:
Вариант 3: "Сичко хубо, ама нали го пусна? Маломерен ми се види, бракониер долен!"
Вариант 4: "Не та ли е срам бе? Прострял си го като прани гащи в банята, аууууу че и главата му я няма, садист!"
И чак след всичките тия евентуално следва някоя хубава приказка от колегите.
Хората вече ги е страх да пишат за излетите си.
Иначе, да! Гледката с кървавите мивки не е, приятна.
Представи си следния случай, хващам сом 3 тона и половина обаче няма как да го снимам на водоема, понеже нямам камера на телефона или фотоапарат(който съм забравил у нас). Пък сома се оказва улова на живота ми!
Прибирам се у дома и си викам, що да не са похваля на колегите от форума какво чудовище съм извадил ??
Пиша, пиша ама всеки луд с номера си.
Вариант 1: "Ей такива излети най-ги мразя, написал 2 реда, че и снимки няма!"
Вариант 2: "Абе бегай бе, хванал си сом 3 тона и половина, то и аз миналата седмица найш къв кит извадих бе? дай снимки да го видим!"
Туй значи ли, че трябва да товаря сома в камиона и да се върна до водоема за да го снимам???
След публикация на снимките следва:
Вариант 3: "Сичко хубо, ама нали го пусна? Маломерен ми се види, бракониер долен!"
Вариант 4: "Не та ли е срам бе? Прострял си го като прани гащи в банята, аууууу че и главата му я няма, садист!"
И чак след всичките тия евентуално следва някоя хубава приказка от колегите.
Хората вече ги е страх да пишат за излетите си.
Иначе, да! Гледката с кървавите мивки не е, приятна.
Жеден съм, пък вода не ми са пий.

-
- и господ не е толокова добър
Изстрах ги е тези които има от какво да се страхуват-аз си пускам репортажи без страх,защо ли

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- freax
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Аааааа колега snegk ти си отделен случай, надписа под аватара ти всява респект сред младежта.snegk написа:Изстрах ги е тези които има от какво да се страхуват-аз си пускам репортажи без страх,защо ли![]()
![]()
![]()

Иначе, примери за завистливи досадници хиляди

Последно промяна от freax на Сря Дек 03, 2008 12:03 pm, променено общо 1 път.
Жеден съм, пък вода не ми са пий.

- Моряка
- кандидат преподавател
Щом се обсъжда къде да се правят снимките нека има и точка три.
1.На водоема
2.Другаде
3.На водоема и другаде
Аз бих си избрал точка три.Наистина гледката от кървавата баня не е приятна,но аз мисля,че участвам в рибарски форум,не в защита на животните.То някоя защитничка на животните като види да се дърпа шаран от 60 метра с кука в устата разкървавен може да пропищи садист,убиец и така нататък ,ама така ли е?А между нас има и ловци със теми за лов и галерии.Там релийз май няма стига да ти е прав мерника и снимката дори в природата си е гордост от едно убийство.Действителноста си е такава.И още нещо,по Дискавъри като дават как лъв гони и разкъсва антилопа си е красиво.
1.На водоема
2.Другаде
3.На водоема и другаде
Аз бих си избрал точка три.Наистина гледката от кървавата баня не е приятна,но аз мисля,че участвам в рибарски форум,не в защита на животните.То някоя защитничка на животните като види да се дърпа шаран от 60 метра с кука в устата разкървавен може да пропищи садист,убиец и така нататък ,ама така ли е?А между нас има и ловци със теми за лов и галерии.Там релийз май няма стига да ти е прав мерника и снимката дори в природата си е гордост от едно убийство.Действителноста си е такава.И още нещо,по Дискавъри като дават как лъв гони и разкъсва антилопа си е красиво.
А сега де? 

- камен
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Не говоря за защита на животните,нито за пускане-прочети ми първото мнение.Просто искам естетични снимки.Всеки рибар може да полее с вода уловената риба,да и махне въжето,да я вземе в ръце и да се снима на водоема.А после да я прави каквот си иска.Защото именно снимките омазват повечето теми.Моряка написа:Щом се обсъжда къде да се правят снимките нека има и точка три.
1.На водоема
2.Другаде
3.На водоема и другаде
.То някоя защитничка на животните като види да се дърпа шаран от 60 метра с кука в устата разкървавен може да пропищи садист,убиец и така нататък ,ама така ли е?.
добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Точно в това е въпроса. Снимането няма нищо общо с риболова или лова. Може да си най-големия ловец и да не можеш да направиш хубава снимка.Моряка написа:....по Дискавъри като дават как лъв гони и разкъсва антилопа си е красиво.
Въпрос на култура, на вътрешно усещане за красота и естетика е.
Хората из европата са го решили проблема отдавна, кво съм виновен аз, че някой мърьо е снимал изпомачкани риби в тенекиен леген с остатъци от цимент по него? Трябва ли да ги гледам?
А дали милиони деца ще се запалят по риболова, като гледат изкормени трупове?
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.