Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Кой да смени Пламен Марков?
Модератор: dantho.mihov
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Кой да смени Пламен Марков?
Нека се проба Балъков....то се едно де
1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
- dobromir_dimov
- научил се да хвърля
Има един треньор, дето е водил поне десет национални гарнитури и не се е провалил - Бора Милутинович(не случайно го наричат "гражданин на света"). Аврам Грант мисля че мина през България да напомни че е свободен за всеки случай. Много от треньорите от последните 10 години на Италия и Германия са без работа, така че при подходящо заплащане...
Ако все пак трябва да е българин според мен има само един - Васил Методиев(Шпайдела), само че трябва да му назначат и биячи, щото той вече остаря и не може да "мотивира".
Ако все пак трябва да е българин според мен има само един - Васил Методиев(Шпайдела), само че трябва да му назначат и биячи, щото той вече остаря и не може да "мотивира".
“Woe to you oh earth and sea
… for the devil sends the beast with wrath
because he knows the time is short
Let him who hath understanding
reckon the number of he beast
for it is a human number
its number is six hundred and sixty six”
… for the devil sends the beast with wrath
because he knows the time is short
Let him who hath understanding
reckon the number of he beast
for it is a human number
its number is six hundred and sixty six”
- djokoriboloveca
- разбира нещата
За спонсор на Годжи чича му Роман Абрамович......Майтап
.Само Георги Василев,човека се доказа в България че и в Германия. 

За всеки отделен ден за риболов,Господ дава два..
не знам колеги от всички изброени най-добрият вариянт според мен е Едо,има качества да води отбора напред
Който и да сложат с този отбор, няма да ни бъде. Те толкова си могат момчетата. Дори си го и признават. Няма изявление на Бербатов в което да не е казал ясно , че просто нямат сили, да надскочат себе си като отбор. Най-добре е май да си ходят всички и да се сложи началото на отбор от млади , нахъсани и жадни да се докажат играчи. Не , че и такива виждам амаааа, нема начин да няма.
Ераносян е изключителен треньор , но доколкото го познавам , едва ли ще иска да се замеси в интригите около националния отбор.
Ераносян е изключителен треньор , но доколкото го познавам , едва ли ще иска да се замеси в интригите около националния отбор.
Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Се си мисля че Неделчо Делев или в краен случай Иво Митев е човека !!!Кой да смени Пламен Марков?
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
-
- и господ не е толокова добър
Те на Марков ще намерят заместник,но на футболистите немогат

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- djokoriboloveca
- разбира нещата
Според мен националният ни отбор,, а и другите отбори от нашето първенство не са на дъното ,а са на дъното на тинята. Заровили са се като тлъсти шарани .Угоени от големите пари.
За всеки отделен ден за риболов,Господ дава два..
Това е човека
Хари Потър

„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
- krokibg
- учете се от него
Мисля,дал да ни са кандидатирам за селекционер със една метровка -арматура ф30 и за помощник треньор - И.Митев
Докато се напиваме тук на Езерово,бая се замислихме за вашите дертове,та се престрашихме и направихме план за действие.Той,освен арматурното желязо,включва една кофа 10л възелин и доста мощен мингифон/демек CD плеър/
Мисля че ще ви решим проблема,щот иначе ще се поболеете по тез измикяри,дето ни излагат винаги и на всякъде
Първо ще ги направя компот в съблекалнята
,после ще им вкарам и главния м....н.....ф и ще видите как ще бягат по терена като унгарски коне.Аз специално искам да оправя онзи манекен б.......ов,че много му порасна работата.трябва да ги направят да ходят по голяма нужда като самосвали и тогава ще им дойде акъла.Който се оправи,оправи.Който не,да отива на пиацата,тъй или иначе за друго не стават 
Момчета,преди години ме вбесиха,тогавашните ни футболисти и от тогава да не видя футболист и не пускам футбол,ако не играят класни отбори кята М.Юнайтед,Барса и т.н.Много си ги слагате на сърце,тези продажници

Момчета,преди години ме вбесиха,тогавашните ни футболисти и от тогава да не видя футболист и не пускам футбол,ако не играят класни отбори кята М.Юнайтед,Барса и т.н.Много си ги слагате на сърце,тези продажници

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
За Се.Те. Реньор предлагам лицата Л.Вичев(kroki) ,и/ или INKUBUS...най-вече заради никовете...дали...
за помошшшници:
1.Митев И. и другарчето му от Сапуна-нения сериал за амурите и другите грухтящи и космати организми!
2.ако горните двама са в невъзможност(а те понякога са в такава!) да изпълняват функциите си,като техен помощник да се назначи:
П.Марко-в(с условието да не слага сако върху анцунга!),а П.да се разбира, като Поло
3.кондиционен тренер:5 кила....тук без коментар, а и конкуренция за поста , нееема...освен Делев Нед...
4.секретар и личен оператор:eminem94(с това 94 в името, току виж се окзал на кадем)!
5.масажист:Амарена( тя къде изчезна?) и Върхара, като в задълженията му ще влиза и да осигурява програмата за запълване на времето на футболните съпруги,приятелки и кумици!
за ДЕЖУРЕН , ОТГОВОРЕН, и Наблюдател и Докладчик...еТествено, че IDA!
за пресата и журналистите, ще отговарят butnik и онова скромно момче дето си играе с барута....
ми...май това е...
забравих кандидатура за доктор да пред(по)ложа...ми, ае пак 5 килограмовия....бах ти и връзкара излезе тоа начи!?
за помошшшници:
1.Митев И. и другарчето му от Сапуна-нения сериал за амурите и другите грухтящи и космати организми!
2.ако горните двама са в невъзможност(а те понякога са в такава!) да изпълняват функциите си,като техен помощник да се назначи:
П.Марко-в(с условието да не слага сако върху анцунга!),а П.да се разбира, като Поло
3.кондиционен тренер:5 кила....тук без коментар, а и конкуренция за поста , нееема...освен Делев Нед...
4.секретар и личен оператор:eminem94(с това 94 в името, току виж се окзал на кадем)!
5.масажист:Амарена( тя къде изчезна?) и Върхара, като в задълженията му ще влиза и да осигурява програмата за запълване на времето на футболните съпруги,приятелки и кумици!
за ДЕЖУРЕН , ОТГОВОРЕН, и Наблюдател и Докладчик...еТествено, че IDA!

за пресата и журналистите, ще отговарят butnik и онова скромно момче дето си играе с барута....
ми...май това е...

забравих кандидатура за доктор да пред(по)ложа...ми, ае пак 5 килограмовия....бах ти и връзкара излезе тоа начи!?
Последно промяна от Jechev на Чет Дек 04, 2008 9:01 am, променено общо 2 пъти.
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич

Абе, Вичев , ней ли тъ срам да съ кандидатираш сам бе?!?аз таман въ...с Митев, а ти да мъ изпревариш....брей че единомислия.....напраоо, като уговорена излезе работата....

Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Джоко Росич