Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Закриване на 2008-ма на ТЕЦ 2
Модератор: Кърцата
Закриване на 2008-ма на ТЕЦ 2
Здравейте колеги,
Тази събота ми предстои последния риболов за 2008-ма година, водоемът е ТЕЦ 2 (топлото) мястото сигурно ще е моста (стената) рибите за които ще ходя са сом шаран щука и толстолоб.Може ли да ми кажете на какви дълбочини да търся шарана и толстолобаи щуката и на какава стръв .
Избрах този водоем защото прочетох че са изтарвали доста риба и мисля че ще е най-удачното място за закриването на 2008-ма.
Балгодаря ви предварително и наслука
Тази събота ми предстои последния риболов за 2008-ма година, водоемът е ТЕЦ 2 (топлото) мястото сигурно ще е моста (стената) рибите за които ще ходя са сом шаран щука и толстолоб.Може ли да ми кажете на какви дълбочини да търся шарана и толстолобаи щуката и на какава стръв .
Избрах този водоем защото прочетох че са изтарвали доста риба и мисля че ще е най-удачното място за закриването на 2008-ма.
Балгодаря ви предварително и наслука

-
- вече хвърля и на тежко
Re: Закриване на 2008-ма на ТЕЦ 2
не се надъхвай много теца е коварна локва
Не се променят само най-глупавите
- dedeff
- разбира нещата
Защото всеки водоем крие своите загадки,а колега с по две дини под мишница се не ходи,лично за търся определен вид риба и се старая да не се разпилявам много но това си е лично твое право и избор стига да не пренебрегваш ограничението на въдечарския арсенал.Шарана си го търси на дъно,толстолоба по-добре не си губи времето с него а за щуката пробвай класическите методи за улов на щука.Пожелавам ти добра слука и база за един репортаж след уикенда.Поздрави.P.S И няма нищо изтървано като скъсани садки и прочие, та не лежете на тази кълка.gadin4o написа:Защо ?![]()
Без жени можем,без риболов не можем!
-
- разбира нещата
Днес се върнах от теца бях там за няколко часа и пробвах само за хищник в резултат на това имах три удара от които извадих две малки щуки около кило по метода Драшкович, тук е момента да благодаря на sapuna за подаръка.Другите колеги вадеха по някоя каракуда.
Много ги накъсвам... кордите!
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Работи а!!!
Към колегата gadin4o - ами дълбочината е на колкото потъне!
Трудно ще ти е да ловиш едновременно шаран,сом,та и щука!
Едва ли има изписана повече информация за друг водоем!
Напиши "ТЕЦ" или "Овчарица" в търсачката и ще се увериш!
п.п. Далаверата със садките и тя работи!!!

Към колегата gadin4o - ами дълбочината е на колкото потъне!

Едва ли има изписана повече информация за друг водоем!

п.п. Далаверата със садките и тя работи!!!

то наистина има изсипани садки 1вата с щука 1кг 2рата 3-4кг и 3тата садка с харан към 2кг.пазачите лъжат вярно че се изсипаха садки но само 3 а не както те казват колко тона риба ала бала.това е от мен.
-
- разбира нещата
sapuna написа:Работи а!!!![]()
Работи и още как друг приятел пробва на клатушки,но резултата беше много по слаб,тоест много повече замятания, а само два удара и нищо извадено!
Много ги накъсвам... кордите!