Предложение за форума!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Swordfish92

Предложение за форума!

Мнение от Swordfish92 »

Просто предлагам ако сте съгласни всичките и най-вече барута да сменим скина на форума за празниците. Някакъв коледен или Ново Годишен скин да сложим на снежинки или нещо такова. Може да използваме и скиновете на Dragonfly. Примерно ето този или някой друг. http://www.skinbydragonfly.com/forums/i ... =si&img=91 Просто предлагам!
RAMIREZ
разбира нещата
разбира нещата

Re: Предложение за форума!

Мнение от RAMIREZ »

Според мен, скина на форума си е идеален - без излишни ''красоти'' не ти изкачат банери и подобни простоии постоянно, това с украсите за празниците много комерсилано излезеш навън и от всякъде елхи, лампи,снежни човеци, ''дядо Мраз'':) намига от всякъде.А после се прибереш вкъщи пуснеш компа, отвориш форума и се зарадваш че все още никой не е забил празнична фоерверка в задника на рибката:)Това е моето мнение.
Изображение
Аватар
Pedro
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Pedro »

Само гледайте да не стане така, че да се зарежда бавно-бавно и да изнервя..
Както често се случва с такива на други места по подобни празници..
runner
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от runner »

На мен, лично, ми е най-празнично като успея да си отделя време да си държа въдицата под открито небе, другото колега е просто само комерсиален момент. Хубавите и истинските неща са простички и не толкова претенциозни. И още нещо - смисъла на предстоящите празници далеч не е шопинг суматоха. Просто трябва да си добър човек по начин, който те удовлетворява и ти е удоволствие. Рибите от елха не разбират, пък нали за тях става въпрос, тъй че аре да си говориме за риби, а! Това е лично и неангажиращо мнение.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”