Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Покупка на воблери В.Търново
Модератор: dantho.mihov
- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Покупка на воблери В.Търново
Здравейте ,
Имам работа по В.Търново и Горна Оряховица и смятам да обикоя малко магазините ако ми остане време. Искам да разгледам и евентуално да закупя някоя друга бройка Салмо, Бомбер, Екогиър, Ривър ту сии и някое Йо-Зури ( ако са под 20лв, което ме съмнява) и от тези габровските хубавци. Кажете адреси на добре заредени магазини в 2-та града? Знам само в Търново на кооперативния пазар ( дето е ЦБА) отдолу 2-3 гаражчета ..
Поздрави
Имам работа по В.Търново и Горна Оряховица и смятам да обикоя малко магазините ако ми остане време. Искам да разгледам и евентуално да закупя някоя друга бройка Салмо, Бомбер, Екогиър, Ривър ту сии и някое Йо-Зури ( ако са под 20лв, което ме съмнява) и от тези габровските хубавци. Кажете адреси на добре заредени магазини в 2-та града? Знам само в Търново на кооперативния пазар ( дето е ЦБА) отдолу 2-3 гаражчета ..
Поздрави

Re: Покупка на воблери В.Търново
В Търново
горе до спортната зала,първата уличка точно между училището,което ти идва долу и спортната зала,която се пада отгоре,магазина е добре зареден и се казва Майсторски риболов при Мариян.
В Горна Оряховица ще те пратя при мен да се запознаем
като слизаш от Арбанаси само по главната на 400-450 метра в ДЯСНО!! точно срещу строежа,магазина се казва Косатка-по малката метална врата между саксиите до която има кафе-автомат.Поздрави!!!! 

В Горна Оряховица ще те пратя при мен да се запознаем

Honda-CBR-919-FIRE BLADE
Пали гумите,не душата си!
BURN RUBBER NOT YOUR SOUL...!
Пали гумите,не душата си!
BURN RUBBER NOT YOUR SOUL...!
- ЗАЕКА
- ще става разбирач
Те тея 2 гаражчета предполагам че ще си намериш Бомбер и Yo-Zuri значи за Салмо трудно ще ти обесня каде , а другите воблери не съм ги срещал.
- maranzika
- сериозен играч
Салмота има при Мариян.За Yo-Zuri малко ме съмнява да намериш и то под 20 лв.