Къде се намирам:
Къмпингуване
Фотография
naRiba.com

Форум

Снимки.
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- и господ не е толокова добър
Re: Снимки.
Камене,не се хаби,винаги ще има хора които ще са като раците,ще вървят назад 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Не става въпрос за вървене на зад.
Но на всеки му се случва така , че да няма възможност да снима улова си на водоема.
И каде е следващото подходящо място , се сещате сами.
В българия не са приети основни закони за защита на рибата от мъчение и злоупотреба а вие взехте за снимки да спорите.
Да си чул от някой който да слага мъртва риба за стръв(в българия аз не съм), да си чул или видял примерно някох да убива улова си бързо и хуманно с подходящите инструменти, както е редно ако я взима със себе си. В българия аз не съм срещал подобни случаи. При няс рибата се влачи жива в багажника за да може да се вмирише по бавно и да за се мъчи по дълго.
Замислете се за подобни неща а не за бани и задни дворове.
Когато снимаш улова си на водоема сред природата и после се отнасяш с него брутално и измъчваш рибата, това означава ли че си голям хуманист и природозащитник ?
Отговорете си сами на въпроса.
И на мен не ми харесват брутални снимки, не ме разбирайте погрешно.
Но има и други начини да се преодолее проблема, както вече казах дайте пример вие и очаквайте последователи.
Но на всеки му се случва така , че да няма възможност да снима улова си на водоема.
И каде е следващото подходящо място , се сещате сами.
В българия не са приети основни закони за защита на рибата от мъчение и злоупотреба а вие взехте за снимки да спорите.
Да си чул от някой който да слага мъртва риба за стръв(в българия аз не съм), да си чул или видял примерно някох да убива улова си бързо и хуманно с подходящите инструменти, както е редно ако я взима със себе си. В българия аз не съм срещал подобни случаи. При няс рибата се влачи жива в багажника за да може да се вмирише по бавно и да за се мъчи по дълго.
Замислете се за подобни неща а не за бани и задни дворове.
Когато снимаш улова си на водоема сред природата и после се отнасяш с него брутално и измъчваш рибата, това означава ли че си голям хуманист и природозащитник ?
Отговорете си сами на въпроса.
Но има и други начини да се преодолее проблема, както вече казах дайте пример вие и очаквайте последователи.
- КИРО
- Обратна връзка:
Камене,според мен,чудесна идея.
По-принцип гледам да си я спазвам.
Ама като почна репортаж,хората си мислят,че съм напълнил две лонди риба.
Затова винаги в края на репортажа си показвам улова.Ама при нас е друго.
Ами,нека се помъчим да го направим.
Въпреки,че ме мъчи дилемата.Аджеба ако закача нещо тежко,и го пусна на клип.То не знаеш кво ти идва,и както каза freax,това ти е улова на живота.
Няма ли да се похвалиш ?
А за кървавите сцени,аз съм за.Да не се допускат такива снимки.
Само дето на Модовете,ще им се разкаже играта от триене.
По-принцип гледам да си я спазвам.
Ама като почна репортаж,хората си мислят,че съм напълнил две лонди риба.
Затова винаги в края на репортажа си показвам улова.Ама при нас е друго.
Ами,нека се помъчим да го направим.
Въпреки,че ме мъчи дилемата.Аджеба ако закача нещо тежко,и го пусна на клип.То не знаеш кво ти идва,и както каза freax,това ти е улова на живота.
Няма ли да се похвалиш ?
А за кървавите сцени,аз съм за.Да не се допускат такива снимки.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
Добре,погледнете го от друга страна.Аз на снимки в банята или в къщи не вярвам,те може да са купени от къде ли не.Някой ще кажи-то може да купиш и да я закараш на водоема,това не го прави никой,защото не знае на дадения риболов дали ще хване или не.Най важното,тука става на въпрос за естетика и красота на снимки,съчетани с природата,не дали сме хуманни или пускаме рибата.Това дали ще пуснеш или не рибата е въпрос на личен избор,но да пуснеш грозни снимки и да ми ги истапосаш аз да ги гледам,ами не искам.Обаче като отворя някоя тема аз не знам какви са снимките и съм принуден да гледам грозни снимки,против моята воля,така нарушавате мойто право на избор. 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- камен
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Това ми е идеята.Смятам,че когато има контрол над снимките които се слагат,доста теми ще си останат отключениsnegk написа:Обаче като отворя някоя тема аз не знам какви са снимките и съм принуден да гледам грозни снимки,против моята воля,така нарушавате мойто право на избор.

добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
- камен
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Киро според мене в момента модовете имат доста повече работа от това да изстрият една или две снимки-тъй като заради тях се получават доста дразги.КИРО написа: А за кървавите сцени,аз съм за.Да не се допускат такива снимки.
ППС/спам/

-
- научил се да хвърля
Колеги...и аз не искам кървави снимки...но за чисти риби...без пръст или трева...
След като хваниш улова си на сезона/не на живота си/....като те удари адреналина...Няма кал,няма листа ...бързаш да се снимаш и това е.След това в къщи на тревичката си правиш снимки че и за албум стават...Прави сте за това че ако се снимат в мивката не се знае дали не са купени ,но на този свят нищо сигорно няма...Аз викам така...Нека да има риба с която да се снимаме а пък за снимките всеки да си преценя САМ...

Примери има много, но трябва да се определи ясен регламент който да ни защитава от грозни гледки. В противен случай винаги ще има и теми с месарски снимки.VGS написа:.............
- камен
- разбира нещата
- Обратна връзка:
До тук работата със снимките долу горе се изясни.Болшинството от нас са съгласни,че снимките които не са направени на водоемите където е хваната рибата трябва да се трият.Ще помоля Барутчията да си каже мнението, и дали има възможност за това.Ако не просто да се удари катинар на темата и всичко по-старумо.
Аре с'я па заради една снимка да бастисаме цяла тема.Marco Polo написа:Аз с удоволствие бих заключил, изтрил или каквото и да е тази тема, например!
с тази снимка вътре...

Някои хора сме на работа от време-навреме.

За целта си има метли и брадви.Marco Polo написа:Е, не цялата, ама стана нелицеприятна, а още не са го захапали като хората...

Сега, за снимките е хубаво да се въведе някакво правило. Примерно - да се постват снимки на риби в затворени помещения само в кулинарния подфорум.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Всеки...РИБОЛОВЕЦ!камен написа:Всеки рибар може да полее с вода уловената риба,да и махне въжето,да я вземе в ръце и да се снима на водоема.

В момента галерията е пълно с ето такива снимки от днес. Нямам думи
, грозна картинка