Те са малки,но вече знаят!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
gogo_7777
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Те са малки,но вече знаят!

Мнение от gogo_7777 »

Визирам една скоро пусната тема с молба за съвети от начинаещ.http://forum.nariba.com/viewtopic19517.html. Там половината от мненията са за раздел "бисери".Пичове съгласен съм малки сте,кръвта ви ври и желание имате,ама айде по полека.То така не става чул не разбрал и хайде да се включим,че и съвет да дадем.С тези съвети ако го пратите в трета глуха? Нямам нищо против младото поколение,бъдещето е ваше но не действайте импулсивно,малко мислете.Забелязал съм доста често правите забележки(тази тема не е за тук,не пиши така и т.н.)има си хора за това.Както не казваш на баща си примерно колко ракийки да пие,така и тук.Не е никак приятно когато някой чичко с 20 год. стаж в риболова греши нещо и вие сте първи да му се нахвърлите.Някои хора работят да ви хранят вас и нямат достатъчно време за компютри и скайпове,а знаят много.Когато сме били на вашите години нямаше такива екстри като форумите.Вие имате голям плюс да научите неща от форума за един ден,които ние сме учили една година по бреговете.Ходиш по брега,гледаш и крадеш умения ето така се учехме ние.Сигурен съм вие сте симпатични на всички,готини момчета сте.
Не сте тръгнали да пиете а си имате хоби това е похвално.И аз имам син и искам да е така запален след време,но пак ви казвам леко премисляйте нещата не се силете водени от импулс и желание за много мнения във форума.Някой просто може да ви пусне на шега едно въпросче и се почват бисерите.Без никакви лоши чувства и сръдни не го приемайте лично,във форумите всички са равни и не съм аз човекът който ще ви учи.
Май трябва спам тема под 18 години, ще е весело.
Който се смее последен, ............... последен се смее.
Swordfish92

Re: Те са малки,но вече знаят!

Мнение от Swordfish92 »

Много точно казано! Мн се впрягаме младите, а не трябва!!! Аз предлагам не спам тема под 18 години, а подфорум като Начинаещ рибар или нещо от сорта. Това вече ще е наистина забавно. :wink:
Станимир Христов
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Станимир Христов »

А ти какво тамън навър6и 18 - и аиде забрна на малките !!!
Изображение
Изображение Изображение
Който иска намира начин... който не иска намира причина!!!
gogo_7777
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gogo_7777 »

shristofff написа:А ти какво тамън навър6и 18 - и аиде забрна на малките !!!
:shock: Ех да можеше да се случи това............ :D :D :D И къде видя забрана?
Който се смее последен, ............... последен се смее.
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

мноо точно и на място.не,че некой младеж се е опитал сьвет да ми дава.ама верно мноо се разхайтиха :D :D :D :D я,като бех колко тех само за пички мислех :oops: риболова после дойде.накьде отива това поколение не ми е ясно-ей на -и моя-оня ден ме пита дали да не грьмнем майка му с пушката.не,че не сьм сьгласен,ама кой ги учи на тия работи.па и са само халосни..... :D :D :D :D грам акьл немат :D :D :D
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”