Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Успешен следобеден излет на р. Марица ( Пловдив)
Успешен следобеден излет на р. Марица ( Пловдив)
Дата: 04.12.08
Днес следобед излезнахме с един приятел да похвърляме малко в градската част на р. Марица ( Пловдив ) и за няколко часа си направих сефтето с воблер.
Мисля че е добре като за пръв път
или късмета на начинаещия
Най - големия кефал се закачи направо с хвърлянето. Рибата го взе с цопването, а останалите при водене.
Бях много скептично настроен към риболова с изкуствени примамки, но изглежда вече ще са неотменна част от риболовните ми такъми.
Ползвах воблер
Strikepro
Model number: EG-073F
Color Code: #004
4cm
2.5g
Depth: 0.7m
цена: 7лв
Неразбирам много от воблери и не съм го избирал специално нито някои ми е дал съвет.
Ето и няколко снимки:

Днес следобед излезнахме с един приятел да похвърляме малко в градската част на р. Марица ( Пловдив ) и за няколко часа си направих сефтето с воблер.
Мисля че е добре като за пръв път

Най - големия кефал се закачи направо с хвърлянето. Рибата го взе с цопването, а останалите при водене.
Бях много скептично настроен към риболова с изкуствени примамки, но изглежда вече ще са неотменна част от риболовните ми такъми.
Ползвах воблер
Strikepro
Model number: EG-073F
Color Code: #004
4cm
2.5g
Depth: 0.7m
цена: 7лв
Неразбирам много от воблери и не съм го избирал специално нито някои ми е дал съвет.
Ето и няколко снимки:

- майсторчето страхил
- сериозен играч
Re: Успешен следобеден излет на р. Марица ( Пловдив)
Хубаво е да имаш наблизо водоем на който да си ловиш рибка без много разходи и подготовки.Стига ти и удоволствието,хубав излет 

НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗ

да добре е стига да не е такава мундарщина. срали по патечките ( в буквалния смисал ... направоо. нафарляно с боклуци, строителни материали наместа пък нали долу слизат и роми от "махалата" пък и всеки. докато си направя снимки на рибката трябваше да разчистя бутилки от бира. аз примерно всеки пат си чистя ако имам боклук. пълня си в някоя торбичка всичко и после в някои казан хоп и аиде. ама повечето хора... не им се занимава. даже настъпих една "мина" хаха беше ебахти отврата
-
- научил се да хвърля
супер сте си изкарали 

За мен винаги навсякъде има риба
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Доста добре като за първи път
За разлика от твоят, моят беше 4 часа мятане без резултат и обикаляне на целия язовир уж който гъмжял от щуки
Браво за добрия улов
Важното е че си си направил кефа !

За разлика от твоят, моят беше 4 часа мятане без резултат и обикаляне на целия язовир уж който гъмжял от щуки

Браво за добрия улов

Най-мразим да ме удря токо, оти не моем да му го върнем!
Carp Madness Bulgaria
Carp Madness Bulgaria
Браво, много добре си изкарал и рибки си тупнал като за сефте. Следващия път - поне същото да хванеш

- майсторчето страхил
- сериозен играч
Е това са и недостатъците,нещо таковаlethalr написа:да добре е стига да не е такава мундарщина. срали по патечките ( в буквалния смисал ... направоо. нафарляно с боклуци, строителни материали наместа пък нали долу слизат и роми от "махалата" пък и всеки. докато си направя снимки на рибката трябваше да разчистя бутилки от бира. аз примерно всеки пат си чистя ако имам боклук. пълня си в някоя торбичка всичко и после в някои казан хоп и аиде. ама повечето хора... не им се занимава. даже настъпих една "мина" хаха беше ебахти отврата
НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗ

-
- разбира нещата
Супер Колега браво
И аз нямам търпение да си доида в БГ след 10-тина дни и да ида и аз да се пробвам на спининг

И аз нямам търпение да си доида в БГ след 10-тина дни и да ида и аз да се пробвам на спининг

Който иска намира начин... който не иска намира причина!!!
И аз бях там,и аз хванах
Айде,майна,другият път мятай с два воблера едновременно

Мистър Воблер--разрешава проблеми всякакви!
Що са ядеш с човека, бе!!!V.Meshkov написа:И аз бях там,и аз хванах![]()
споделил кво е направил, къде и как, нито крие, нито нищо лошо, кви са тия средни пръсти дет си ги изтипосал да обиждаш хората!!!

Щото бях с него и го снимах бе 

Ааа,аз чак сега видях,че тая иконка е със средни пръстиdebeloto написа:Що са ядеш с човека, бе!!!V.Meshkov написа:И аз бях там,и аз хванах![]()
споделил кво е направил, къде и как, нито крие, нито нищо лошо, кви са тия средни пръсти дет си ги изтипосал да обиждаш хората!!!![]()
![]()

Яко

Извинявай тогава, В.Мешков, не знаех, че сте партия, но ми прозвуча грубо.
Жив и здрав!!!
Жив и здрав!!!
Голяма е тръпката да ловиш с воблер и не просто да ловиш,ами и да ти удари
Аз си чаках на плувка и захранка,а в един момент ми звъни ГСМ-а :
"Аре ела бързо нагоре по реката,че хванах един хубав кефал около кило!"
Слушам аз и не вярвам,викам си - майната нещо се ебава с мене,ама айде набързо прибрах партакешите и тичам при него гледам го хванал наистина
Хвана в бързината още 2 и ми даде и на мен да метна докато изпуши 1 цигарка,а аз с 3-4 мятане усетих съпротивление и гледам кефалчо налапал - та и мойто сефте на воблер дойде наяве
Евала,майна,ако не беше ти нямаше да имам улов в живота си на изкуствена примамка

Аз си чаках на плувка и захранка,а в един момент ми звъни ГСМ-а :
"Аре ела бързо нагоре по реката,че хванах един хубав кефал около кило!"
Слушам аз и не вярвам,викам си - майната нещо се ебава с мене,ама айде набързо прибрах партакешите и тичам при него гледам го хванал наистина

Хвана в бързината още 2 и ми даде и на мен да метна докато изпуши 1 цигарка,а аз с 3-4 мятане усетих съпротивление и гледам кефалчо налапал - та и мойто сефте на воблер дойде наяве

Евала,майна,ако не беше ти нямаше да имам улов в живота си на изкуствена примамка