Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Мухарски риболов
naRiba.com

Форум

първи стъпки
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
- Pe6o_Muharq
- новобранец
- Pe6o_Muharq
- новобранец
- Pe6o_Muharq
- новобранец
- Павел Иванов
- Pe6o_Muharq
- новобранец
- Pe6o_Muharq
- новобранец
- Pe6o_Muharq
- новобранец
Здрасти Пешо!
Пъстървата(балканка) е разрешена от 01.02. По това време има насекоми.Какви са? Каква е тяхната имитация? И как ще бъдат презентирани? На тези въпроси ако ми отговориш си много добър в това искуство! Аз всеки път се изненадвам от резултатите! В студ да накараш някоя риба да вземе муха е професионализъм.(не говоря за карстовите реки)
Поздрави !
И наслука!
Пъстървата(балканка) е разрешена от 01.02. По това време има насекоми.Какви са? Каква е тяхната имитация? И как ще бъдат презентирани? На тези въпроси ако ми отговориш си много добър в това искуство! Аз всеки път се изненадвам от резултатите! В студ да накараш някоя риба да вземе муха е професионализъм.(не говоря за карстовите реки)
Поздрави !
И наслука!
- Pe6o_Muharq
- новобранец
- Pe6o_Muharq
- новобранец
- Pe6o_Muharq
- новобранец
Пешо, аз примерно като имам десет мухарки, а и мухи горе-долу връзвам, какво следва да правя след това?Pe6o_Muharq написа:Ами колеги за мухарския риболов може да се напише мноогоо. научете се да правите мухи и за ги подавате правиолно и рибите са ваши. аз си имам един девиз "моята риба никoй няма да я хване " но първо си купете мухърка и за по нататък ще говорим ако има нещо което не ви е ясно ме питайте

"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Павел Иванов
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Хвърли ги / или ги дай на Павката , ако ги иска/ .....Мунчо написа:Пешо, аз примерно като имам десет мухарки, а и мухи горе-долу връзвам, какво следва да правя след това?Pe6o_Muharq написа:Ами колеги за мухарския риболов може да се напише мноогоо. научете се да правите мухи и за ги подавате правиолно и рибите са ваши. аз си имам един девиз "моята риба никoй няма да я хване " но първо си купете мухърка и за по нататък ще говорим ако има нещо което не ви е ясно ме питайте![]()
![]()
Първо требе да си купиш мухърка, после да питаш...
Не се сърди бе Мунчак, тъй пише.....
Опитите не се броят - важен е крайният резултат !