Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

костур
костур
Здравейте Колеги , да кажа и аз малко за моя излет , че досега така не съм хващал!!!Имаше и нещо ,което не съм и мислил ,че ще хвана някога! Както повечето от вас са запознати в момента на Грудово ври и кипи от риба
Онзи ден ходихме с едни авери да си начешем крастата!! СЛед 2 часа ловене с директен и изваждане на около 70 - 80 червеноперки и каракудки , една друга къде не бях я виждал даже - липан ли , бибан ли , не я запомних реших да сглобя спининга ( щото вече бях заземил всичко ) и да видя костура как е !!:):) Пък и без ръка останах от моя 4 метра 10 годишен директен
!!Тръгнах леко надолу по канала и изкарах 4,5 костура ама на доста хвърляния !!! СЛед не знам кое замятане изкарах странния улов ,който споменах - няква мрежа или сетка не знам точно (не бракониерствам) с доста риба вътре !!!На снимката по долу се вижда как съм закачил мрежата и я вадя !!!

СЛед това отидох още по- надолу, където за моя радост на едно място открих къщичката на костурите !!! СЛед 1-то замятане , 1 ят вече беше факт!!!

Почти нямаше празен удар !!!!ИЗкарах около 50 костура
!

Естествено малките се пускаха , но повечето си бяха в норма ! ТОва беше един доста добър излет
.

СЛед това отидох още по- надолу, където за моя радост на едно място открих къщичката на костурите !!! СЛед 1-то замятане , 1 ят вече беше факт!!!

Почти нямаше празен удар !!!!ИЗкарах около 50 костура

Естествено малките се пускаха , но повечето си бяха в норма ! ТОва беше един доста добър излет

Туй риболова не е за мен 

Re: костур
Браво.Важното е,че сте намокрили примамките пък и некоя друга риба сте закачили.Поздрави 

TICA FAN
Поздравления! Грудовска в момента е хит в региона. Не ми се мисли какво ще е събота и неделя по реката.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Браво а воблерчето какав модел е?
Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- Живко Василев
- разбира нещата
Браво колега.Хубав излет

Член на ексклузивния клуб к.а.п.о.
Ако не се чете да увелича малко
-
- ще става разбирач
браво градски напрао трепиш

Браво бе Тачев, завидях ти брате,признавам!:prayer:
Румци, честит ти нов аватар...хич не мязаш на болен на него, ама щом имаш нужда от персонална медицинска сестра...!

Румци, честит ти нов аватар...хич не мязаш на болен на него, ама щом имаш нужда от персонална медицинска сестра...!

Последно промяна от Jechev на Нед Дек 07, 2008 3:01 pm, променено общо 1 път.
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Браво
-
- научил се да хвърля
Не съм сигурен , защото не го виждам много добре , ама сигурно е парашут. Те там се насират вече с тея боклуци вадят по 30-40 кила риба. Един познат преди 2-3 седмици ми се хвали , че бил хванал много риба , а той с парашута. "Големия рибар"
Стара риба има ли ?? Нямааа има голяма риба !!
Браво много хубав излет а и много риба сте хванали.