Най-голямата риба, която сте хващали?

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
CGR

Мнение от CGR »

Tova che se lovi bjalata riba naprolet e shiroko izvestno. Lovi se zashtoto izliza na po plitko da hvurli hajver i sled tova muzhkite ribi stojat nad gnezdoto oshte njakoja i druga sedmica da pazjat.

Posle naesen pak se lovi, tozi put tam kudeto se vtichat reki v ezeroto ili jazovira. Trjabva da se naceli tochno uleja na rekata.

Ne samo wobleri no i vsjakakvi blesni i silikonovi jigove vurshat rabota :D
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Ааааааааа пролетно време е опасно да ходиш за бяла риба , особенно когато си кмет :lol: :lol: :lol:
shtukleto
новобранец
новобранец

Мнение от shtukleto »

ABE TAQ TEMA NE TRQBVA6E DA Q PO4VATE. VSEKI ZNAE KAKVO STAVA KATO TRUGNAT DA LUJAT RIBARI!!!!
penio
новобранец
новобранец

nai golqmata riba

Мнение от penio »

20,5kg na r.Dunavna vrab4e.na Suhodol sharan(5kg na ervei.
6tukata
научил се да хвърля
научил се да хвърля

spike

Мнение от 6tukata »

Az sum dosta slab ribar i naj-golqmata mi riba e kum 0,500kilograma -re4en kefal :cry: no skoro otnovo 6te hodq za 10 dena na selo i o4akvam kum kilo :D
tetko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от tetko »

Бял амур 2.8кг. - скромно.
Последно промяна от tetko на Пет Фев 10, 2006 7:07 pm, променено общо 1 път.
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

Моята най-голяма риба е от миналата пролет - бяла риба 3.5 кг. Любопитното при нея беше начина по който я хванах: бях заметнал за дребосък на плувка (бабушка, царичка) с намерение да търся някакъв хищник с него. Ползвах кука 18, повод 0.10 и стръв бял червей. Дребосък нямаше и много се учудих когато клъвна и ... приятно натежа :). Разбрах че е хищник и че няма да мога да го извадя - откачи се. Тогава решх да сложа "по-здрав" такъм и със всичкия си акъл сложих кука 10, повод 0.12 :shock: и стръв земен червей. За моя изненада отново клъвна и когато засякох разбрах каква глупост съм направил... Реших поне да докарам рибата до повърхността та да видя какво е клъвнало, но късметът беше на моя страна и след доста борба и дебнене я извадих, закачена отстрани на устата. Беше невероятно изживяване и удоволствие, които едва ли някога ще забравя :lol:
jacka
новобранец
новобранец

Мнение от jacka »

nai-golqmata mi riba koqto sam q hva6tal e 6aran na srem do{ svirkov kamyk} i e 6 kg dori imam napravena snimka sas nego oba4e nesam si q ka4il tuka v saita
Аватар
Stanislav
новобранец
новобранец

Мнение от Stanislav »

Ami az sam ot skoro v zanaqta- samo 500 gr 6aran4e. Kam april pak sam za riba tui 4e skoro pak 6te pi6a vav foruma :D
jkl_fishing
новобранец
новобранец

Мнение от jkl_fishing »

Моята най голяма риба е 3 кг шаран и бяла риба . Бялата риба я хванах о6те като бях начинаещ .Хванах я на прожина :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: сигурно се е хванала някоя малка рибка на прожината И БЯЛАТА РИБА И Е НАЛЕТЯЛА. Шарана ми беше най кеф да го вадя напраехме с баща ми сиира на язовира имах чувството че тегля бордюр.Пожелавам ви да изживеете това :D
Buck_Dich
новобранец
новобранец

Мнение от Buck_Dich »

най-голямото ми рибе е 1.7 kg кефал на р.Вит. Лятото ще подобрявам рекорда :lol:
Аватар
The Punisher
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от The Punisher »

За моито скромно ходене за риба към 3ти в годината най-голямото ми постижение е 400гр каракуда на един язовир близо до село Веринско
Аватар
skilio
новобранец
новобранец

Мнение от skilio »

Най-голамата ми риба е Бял амур - 4,5 кг и една Бяла риба 4 кг
Аватар
lefera
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от lefera »

Наи голямата ми риба е черноморска акула - 8.5 кг хванах я около царево преди 2 г. Голяма риба яко дърпане
ПРОВИНЦИЯТА Е ТАМ КЪДЕТО НЯМА МОРЕ
4ergara
новобранец
новобранец

Мнение от 4ergara »

Моята най-голяма риба я изпуснах,незнам колко килограма беше :smt102 , ама бе огромна. :D :D :D
За един ден за риба,Господ два дни дава.
Публикувай отговор

Обратно към “Сладководен Риболов”