Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Съзтезания ?
Модератор: dantho.mihov
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Съзтезания ?
Това е една тема която мисля че ще е интересна на повечето рибари !
И въпросът ми е какво аджеба трябва да се направи за да се участва в съзтезания ако си под 18 и над 18 ??
И въпросът ми е какво аджеба трябва да се направи за да се участва в съзтезания ако си под 18 и над 18 ??
За бракониерите само слънчаци
!

- Skorpi
- сериозен играч
kalkan4o нещата са много прости провери има ли риболовен клуб в Варна или някаква организация такава записваш се и започваш да очастваш в всяко неино състезание и мероприятия. Другият вариант е да провериш какви риболовни клубове има в страната като Старите видри например записваш се към тях и започваш да участваш в всяко тяхно състезание и ако си добър може да те вземат и към отбор и да участваш на по професионално ниво

Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Работите ми изглеждат прекалено прости и не вярвам това да е всичко... !
По принцип като съм виждал състезания винаги там са участвали отбори смисъл неможе просто да се запишеш да си внасяш неква сума и да почнеш да ходиш по съзтезания май трябва да имаш отбор и се избира само 1 отбор от всеки клуб да отиде на съзтезанието аз поне така разбрах ?
По принцип като съм виждал състезания винаги там са участвали отбори смисъл неможе просто да се запишеш да си внасяш неква сума и да почнеш да ходиш по съзтезания май трябва да имаш отбор и се избира само 1 отбор от всеки клуб да отиде на съзтезанието аз поне така разбрах ?
!

- old navy
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Абре колега skorpi мн ми е интересно четох в http://www.slrb-bg.com че за да се вклучиш в някои клуб трябва да платиш 300 лв.Те праите не са ми проблем ама знаиш ли за какво се дават и дали се дават само един път!!!

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
http://www.starividri.org/
Това е клуб в който се плаща по 3 лева месечно направо смешно се пак парите отиват за зарибяване
!
Клуб Старите Видри е най-големия и е готян ама не е варненски трябва ми варненски клуб мисля че там ще е удачно да разпитам
!
Това е клуб в който се плаща по 3 лева месечно направо смешно се пак парите отиват за зарибяване

Клуб Старите Видри е най-големия и е готян ама не е варненски трябва ми варненски клуб мисля че там ще е удачно да разпитам

!

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Ей вие като че сте братя уе
300 лв. се дават от всеки клуб за участие в републиканско бре
old navy ми се струваш баровец
ваще знаят ли колко си ларж
kalkan4o прав си бате - " Стари видри " са най - големият и готин клуб 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- asenfisherman
- ще става разбирач
-
- новобранец
Момчето се итерисува за най- обикновено състезание а не за професионалисти. Състезание има 1 ден преди да се разрешаи риболова .Всяка година има състезания във всеки град 1 ден преди разрешаването на риболова .Само трябва да разбереш кои го организира и се записва6 там като плащаш минимална сума от 2-3 лв.Мисля че трябва да утидеш там кадето си правиш билет те уреждат най- често състезаниятаза който иска участва без значение колко си голям.Има и награди
-въдици макари и тн.