Къде кълве краи добрич

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

k.vasilev
новобранец
новобранец

Къде кълве краи добрич

Мнение от k.vasilev »

Здрасти на всички искам да ми кажете Къде кълве край добрич мерси предварително колеги
-------------
Колега,прочети ПРАВИЛАТА преди да направиш още някоя грешка! :wink:
Местя темата в информация!
sapuna
Аватар
Спец-костур
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Къде кълве краи добрич

Мнение от Спец-костур »

Ами то в нашия раьон много иэбор няма май ! Плачи дол тотално го отпиши , а относно къде кълве има няколко варианта :
1. Одринци - 5 лева на човек ,колкото въдици искаш хвърляш и рибата не се плаща. Трябва ти обаче и билет эа любителски риболов , эащото проверяват от ИАРА. На водоема има предимно каракуда във всякакви раэмери , костурчета,червеноперка. Има и сом и бяла риба но от мрежите на арендаторите не останаха много. Добър иэбор ако искаш да си начешеш крастата на рибки в порядъка 100 - 300 грама. Добре дава около кулата на дъно с пружина , стръв - бял,торен.
2.Оногур - 10 лева такса , намира се по пътя към Тервел. Не съм эапоэнат добре с водоема ,но энам че има толстлоб,щука и каракуда.
Става эа всякакав вид техники на риболов.
3.Смолница - там преди времме пуснаха шаранчета и беше доволно но последно време май нищо не остана - има от време на време по некоя каракудка.
4.Минково - там има добър контрол вурху яэовира , но последните 2 години не се пускаше да се лови.Сега ще видим 2009 какво ще решат и дали ще го пуснат.Имаша преди главно дребни шаранчета и каракуда.
НАСЛУКА ! :P :P :P
k.vasilev
новобранец
новобранец

Re: Къде кълве краи добрич

Мнение от k.vasilev »

мерси мн ми помогна :)
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”