Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Отивам на Струма
Модератор: Кърцата
Отивам на Струма
колеги утре заминавам на риба дайте малко инфо около Благоевград. Благодаря предварително!!!!
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Re: Отивам на Струма
голо вода реката е мътна
http://www.krakra-fishing.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Реката е замътена леко, влачи боклуци и е дигнала нивото спрямо миналата седмица. Днес валя още
нивото е вдигнато, а след днешния порой...
иначе към Железница в събота не беше много зле, скобари, кленчета, някое и друго морунажче даже и мренки се обадиха, но много малки.Успех колега, да пишеш как е минал риболовът!
иначе към Железница в събота не беше много зле, скобари, кленчета, някое и друго морунажче даже и мренки се обадиха, но много малки.Успех колега, да пишеш как е минал риболовът!

- Бисо
- сериозен играч
И какво,че праиш там

Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
'че праим те това...Бисо написа:И какво,че праиш там![]()
![]()

Скубибубибубчо,освен
друго какво направи

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
-
- разбира нещата
Е като е мътна ...рибите да не пасът У ливадЕтО и да чакат да се избистриemobob написа:голо вода реката е мътна

Факт !
LynyrdSkynyrd написа:...Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други...
Vid написа:Днес в един магазин пипнах пръчка с неизвестната марка .... и по всички видими и осезателни показатели според мен беше също като Авида???
Eпа нищо от ониа талибаните како ги вика Венци немоеш да намериш место.Намерих едно место точно над кафето у големите камани на Железница .И що да ти разправям оно че ме отнесе мене дека сам 100 кила камоли да се работи с такъми. А ониа сецат като изоглавени и вадат.И като превартех па като напраих един огин сетисе шо стана....bkd написа:Скубибубибубчо,освен![]()
![]()
друго какво направи
![]()

Наиш ли аз кво правя,просто си пия
в къщи ,щото НЕАМ НЕРВИ да ги гледам терминаторите
За да съм на реката в такава" компания"-трябва да имам ЖЕЛЕЗНИ нерви

- Бисо
- сериозен играч
Бобка,А цела зима в къщи стои ли се...!!!bkd написа:Наиш ли аз кво правя,просто си пияв къщи ,щото НЕАМ НЕРВИ да ги гледам терминаторите
![]()
![]()
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
Бисо бате не се стои
,ама защо да ходя да се нервя-в крайна сметка сме до водоема да отмаряме кефлийски,а рибата ако рекъл Господ