Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Малко идеи и помощ
Модератор: dantho.mihov
-
- научил се да хвърля
Малко идеи и помощ
Така с Ицо (eminem94),искаме да си направим риболовен отбор...Давайте идеи за името на отбора и малко повече Инфо какви са изискванията.Предварително Ви Благодарим.
Re: Малко идеи и помощ
ДАНИЦО- ГР .ЕДИКОИСИ

- carpsliven2
- сериозен играч
единственото изискване в България , е да имаш много пари за да ги хвърляш на вятъра..... , за регистрация на клуб ... годишни такси ... такса за всяко състезание и още куп разходи. А какво ще спечелиш: ако сте добри , ще спечелите омраза ,завист, и много душмани и няма да спрът докато неви..... , ако несте добри .. ще спечелиш много подигравки и обиди ... ако си по средата ще си забравен от всички ... неискам да ви отчайвам , но това е истината . Хубавото на всичкото е ,че всички съфорумци ще ви подкрепяме и ще ви стискаме палци. Успех колеги

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
-
- научил се да хвърля
Мерси.А да попитам някой знаели горе -доло какви са тези такси (по колко се плаща)
Наскоро вървеше подобна тема и Кроки май обясни!dani_1993 написа: някой знаели горе -доло какви са тези такси

- carpsliven2
- сериозен играч
марко поло им помогна най-добре ... все ми е чудно ... дали и първо небрябва да похващаш малко рибки 10+ и 20+ на диви водоемчета ... па тогава да се пробваш с по-големите 

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
И срещу кого по-точно смятате да се съзтезавате момчета?За да имате отбор най-вече ви трябва спонсор,вярвайте ми името ще ви е най-малкия проблем.Понатрупайте повече опит,пораснете малко пък тогава може да погледнете по-сериозно на нещата. 

TICA FAN
-
- разбира нещата
Че то и 200-300 лв да надишат се има от къде да ги вземат,ама къде са 200-300 къде са 3000-4000 ?koko66 написа:Момчетата, май се отказаха/ мислеха, че разходите не НАДВИШАВАТ 50-60лв. на година/monilom написа:Помогнах ли ти?monilom написа:Ето ти как се сформира отбор http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 80#p245030

- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Marco Polo написа:Абе току наближи някоя ваканция и на децата започват да им щукват разни шантави идеи...![]()
Айде първо навършете пълнолетие, пък после продължете да се занимавате с това, става ли?

Като не можете да им помогнете не е нужно да ги обезсърчавате.... Всичко се учи, и спонсори се намират.... абе раздразних се...

Дърти чикиджии.... дето риби са виждали само по календари се правят на съсезатили, а младите където бъдещето е в тяхни ръце да ги обезсърчим!!!

Айде докато навършът пълнолетие тогава да ходят, да се ДРОГИРАТ, НАПИВАТ И ХОЛИГАНСТВАТ... така по ли Ви кефи?

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
- Николай Неделков
- учете се от него
Трябва Ви годишен капитал поне 3000 лева. Ама дори да ги намирате , си помислете как ще се придвижвате по състезанията като нямате шофьорски книжки. А и в повечето случеи се нощщува на водоема. Хубава амбиция имате , ама изглежда повече като "детска работа" от колкото като изпълнима цел , но въпреки всичко ще Ви стискам палци да успеете.
Име: ХриДа или ДаХри
Име: ХриДа или ДаХри

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Неможе да ни се промени амбицията ...С дани това сме го замислили от много отдавна сигорно някъде 1-2 години ...Парите не са проблем.
...ейтва е приказкаeminem94 написа:Парите не са проблем.

- krokibg
- учете се от него
Жоре,обяснявах за Сдруженията а не за отбори по риболов.Ще си помислят децата че съм в час със отборите и трябва да се обясняваме на ЛС.georg написа:Наскоро вървеше подобна тема и Кроки май обясни!dani_1993 написа: някой знаели горе -доло какви са тези такси
Дани,действайте и се борете за мечтите си,дори и да са трудно достижими на пръв поглед.И аз си имам мечта,макар да съм малко старичък вече да си мечтая,но не съм спрял да я преследвам и няма и да спра предполагам

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- и господ не е толокова добър
Малък,купихте ли си оборудване за състезания
Също техниката осъвършенствахти ли я
Има много фактори които трябва да се изпълнят преди да регестрираш отбор и да се състезаваш.Майката му е тренировки и когато видиш,че си на нивото на част от състезателите тогава давай.Иначе е хубаво,че има млади хора които искат да са спортисти 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.