Съвет за ремонт на компютър.

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
dalgia
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Съвет за ремонт на компютър.

Мнение от dalgia »

я най-добре си викни човек който се занимава с тази работа :wink:
milenium324
новобранец
новобранец

Мнение от milenium324 »

Например от магазина на Reset на ул. Раковски 126, т. 9813331: 1бр. DVD+/-RW LG 20x, H55N, bulk = $19.80
А ако искаш на старо... http://www.secondparts.com/price.htm, има CD-та за по 10-тина лева.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Сакси,направо си сменяй компа със нов и ще ти приключат проблемите.Сега има промоций по нова година със нови модели дъна и двуядрен процесор.Не се занимавай с тоя дъртанян че ще ти създава още много проблеми.Новото си е ново.Скоро гледах промоция за около 400лв със ЛСД - монитор !!!Имат си ДВД и ..............абе,сменяй го и не се занимавай със глупости и да купуваш морално остаряли неща за по 5-10 лв :lol: :lol: :lol: :wink:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
todoroshko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от todoroshko »

xenohаck написа:
Krokibg написа:Сакси,направо си сменяй компа със нов и ще ти приключат проблемите.Сега има промоций по нова година със нови модели дъна и двуядрен процесор.Не се занимавай с тоя дъртанян че ще ти създава още много проблеми.Новото си е ново.Скоро гледах промоция за около 400лв със ЛСД - монитор !!!Имат си ДВД и ..............абе,сменяй го и не се занимавай със глупости и да купуваш морално остаряли неща за по 5-10 лв :lol: :lol: :lol: :wink:
Любак не заблувждавай човека няма нов компютър с монитор LCD за 400 лева ! Без монитор - да има такава цена даже и по надолу !
Сакси понеже те познавам имаш от мене подарък едно дисково устойство CD ! Само се обади !
Е добре де... може за 400 да няма,но за 500 се намират.Моя компютър + монитор лсд излезе 500 кинта,а компютъра въобще не е слаб.Въпреки,че ако не ти трябва компютър за игри то можеш да си намериш компютър + монитор за 400 лв и то без проблем... просто на компютъра ще са му по-слаби параметрите. :)
saksi
фен клуб-скобар

Мнение от saksi »

Благодаря на всички отзовали се в темата.
Предполагам ,ще си купя записвачка ,или ще приема предложението на Васко.
eminem94
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от eminem94 »

Чичо Боре ще уредиме само требва да дойдеш да го вземеш ...
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Васко,вземи да поглеждаш чат-пат по рекламните материали на разни големи вериги Изображениеи ще видиш че наистина има какво да видиш.Вярно че може и да съм смалил цената със стотина/100/ лева но наистина преди дни гледах такава обява.Сега обаче,преди Нова Година,100% ще има и по-добри оферти.Вярно е че също така, се искат и човек да има пари,щото когато ги няма в момента си е проблем и каквито и оферти да има,просто е безмислено човек да ги гледа.Само дето си мисля че новото си е ново,нали така !!!

Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Васко,във офертата пишеше - Компютър с двуядрен процесор + подарък LCD монитор.Със ДДСто да излезне към 550-600лв.Имаше и един със по ниска цена,но беше със старите процесори.В рекламните брошури на Метро май ги видях тези обяви,но не съм сигурен.Става въпрос за това,че по добре да си вземе такъв на ПРОМОЦИЯ отколкото да се мъчи със тази стара каруца. Пентиум 2,как старичко звучи само :lol: :lol: :lol:

SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Аз да попитам,Васко понеже знам,че се занимаваш с компютри,продавате ли чанти или раници за лаптопи? :roll:
TICA FAN
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Моряка »

Krokibg написа:В рекламните брошури на Метро май ги видях
Пък аз се учудих на флашка 1Gb под 4лв.с ДДС :shock: :lol: :lol: :lol: :drinkers:
А сега де? :roll:
lz1igr
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lz1igr »

Уууууууууууу,че много приказки.Ами Saxy имаш вече отговор от Ramirez.Даже като го купиш нов,трябва с него да върви и диск с драйвера,който ще инсталираш по-късно-ама при инсталиране Уйндовса сам си го иска.Успех.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Ауууууууууууу,че така е,старите каруци искат драйвъри,а новите,сами си го намират и разпознават CD or DVD плеър, без да искат такива :lol: :lol: :lol: :wink:

lz1igr
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lz1igr »

Прав си Любчо,но я си представи,че колегата може да е на една пенсийка.Как ще отдели толкова пари?Аз предлагам кой с каквото може да помагаме на такъв колега.Аз в момента съм точно с такава каруца.Бавен,муден,ама върши работа-като няма риба............
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”