р.Струма 7 декем.

Модератори: bobopeli, sapuna

venci72
сериозен играч
сериозен играч

р.Струма 7 декем.

Мнение от venci72 »

Здравейте, днеска па одихме до реката ,отидехме на Симитли ,защото исках да снимам тройкаджйте,а там има най ного от тия . :lol: заеби нещо ги немаше ,ама и аз па не фанах риби :lol: реката се е дигнала ного ,а па и беше ного мътна ,точно над нас се вливаше некаква река грудовска или нещо подобно от предела идва ,беше яко кална ,абе не ми барна ,а и местните ги немаше :shock: течението беше токо бързо че най накрая прих такъм с 20 гр близалка ,абе изкецана работа ,абе до обед лових ,и си тръгнахме ,ама имаше и софра :lol:

те и малко снимки

Изображение

Изображение

От подхранката нема никаква файда

Изображение

Секакви плувки турах ,ама беше ного бързо течението ,особено отдолу,течението се дигаше такъмо ,та турнах по голема плувка.

Изображение

Изображение

Убави куки купих ,камасан ,ама не можех да им напрайм сефтето
:lol:

Изображение

чичо Коле ,при некакви продължения от именио ден :lol:

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Немаше никой :shock:

Изображение

Изображение

Изображение

Значи ,исках да снимам тройкадйте ,ама ги немаше ,на Симитли един фана само един скобар за носо

Изображение

На долнио мост имаше едни ,баш талибани ,каде от мосто ги дереха яко ,снимах с камерата ,ама е малко неграмотно,ама се вижда що работат ,имаше и на стръв некой ловеха у отоката .

------------------------------------------------------------------------------------

за Симитли токо ,тръгнахме си към 1 часо и минахме през Бобошево
там имаше 15тина души и сите ловеха на тройки,абе немам думи .

От там отидехме тука ,там беше дискотека :lol: имаше около 50 човека :shock: у горната част на виро беше Юли цирко ,значи само той и още 5/6 човека ловеха на стръв ,от тех надоло беше касапница ,е грозна картина .точно отидехме и Юли фана един ного голем скобар ,та се снимах и аз с него :lol:

Изображение

Изображение

Изображение

и аз се снимах с неговио скобар :lol:

Изображение

След обед не съм ловил ,значи на тройки ловеха доста ,ама дебни ,значи снимах нещо като клип .са там че заври от народ ама дано па некой го погледне от тия иара ,та да се забрани това нещо , значи от 10 риби каде съм снимал ,само две беха у устата ,вади се много риба ,по некакъв гаден начин.

Изображение

Изображение

Значи снимах с камерата ,доста е неграмотно ,ама поне е нещо ,другио път че се постараем повече ,та ега се земат некви мерки
на клипо да се гледа от началото каде са тия у симитли ,каде ги теглят от мосто ,и на края ,у средата само бучи реката
:lol: и съм снимал некаъв корморан ,ама от далече ,абе изкецана работа ,па и тия такива гледат ровечки ,сигорно си викат ,тоя па каков е :lol: та снима тука ,та съм се прил на улав .Ако повече съвесни колеги се застъпат ,и се направи качествен материал ,може да се напрай нещо по въпросо .

http://www.vbox7.com/play:df6d71ca
Последно промяна от venci72 на Пон Дек 08, 2008 2:56 pm, променено общо 3 пъти.
Аватар
Бай Гого- Сиромаха
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: р.Струма 7 декем.

Мнение от Бай Гого- Сиромаха »

Ееее Чичин...Що не ме викнахте бре,щех да доем да палим огино бе деба...Изображение
Евалата че сте били на реката...Па и никулден не свършва бе...убава маса сте спретнали,убави ора се сте били..
И не се нерви на тия гадове...тоя отгоре гледа...Изображение

Поздрави на групата...Изображение
Аватар
rumci
учете се от него
учете се от него

Мнение от rumci »

Хубава софра сте си спретнали :P
точно над нас се вливаше некаква река грудовска или нещо подобно от предела идва
Ама тая река и край Бургас минава :D
Аватар
Бисо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Бисо »

Венцо,за излета и скарата,евала :smt038 ,че нема риба,нищо.А за мародерите :twisted: :smt097 по реката бате,не виждам какво можем да направим :smt087
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
chipsi
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от chipsi »

И аз се прецакахме с колегата и от рано рано отидохме малко след Симитли ама реката мътна и вдигнала нивото яко и влачи всякакви боклуци.Нищо не хванахме там дето друг път е задължително по няколко морунажи и скобари.Хвърлихме си захранката и 11.00 часа си "бихме камшиците".Малко е гадничко така след като е валяло предишния ден ама се поразходихме поне
Поздрави chipsi
timo1
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от timo1 »

арно сте прекарали пак...с таа маса :smt023
иначе троикаджиите не знам как ама го надушват дека е бойнико и сички са там кът мухи на лаи.о :(
venci72
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от venci72 »

http://www.vbox7.com/play:df6d71ca Те да видите защо става въпрос.
Аватар
rumci
учете се от него
учете се от него

Мнение от rumci »

Грозна картинка, но това е за съжаление положението на доста от нашите водоеми :|
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Венци ,това което е трябвало си го направил :smt023 А няма начин хора на ИАРА да не са го видяли или пък да не знаят каква сеч става :shock: Имам идея : вземи им сайт на ИАРА и им го пусни този клип и най-учтиво ги помоли за отговор с обяснение от тяхна страна от видяното и какви ЗАКОННИ мерки биха предприели :idea:
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
venci72
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от venci72 »

Е те мислиш ли че не знаят защо става въпрос,у Симитли горското е до мосто ,явно е позволено да се лови по тоя начин,клипо може да е неграмотно сниман ама се види за що става въпрос.
Аватар
Бисо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Бисо »

Касапницата е яка,деба и цървулите деба :evil: :smt097
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
rumenpk
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от rumenpk »

Кофти с тия месари :evil: .
Иначе добра трапеза сте си спретнали.
Аватар
Живко Василев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Живко Василев »

Хубаво си ги снимал пък и те не се притесняват(даже позират за снимка).Поздрави за смелата постъпка. :smt023 :smt023

А за троикаджийте каквото и да кажа ще е малко. :evil: :evil: :evil:(мама им дае.а мръсна дано се задавят скокалите нарибата дето хващат)
Чудя се кои са повече нормалните рибари или тези които не зачитат правила.
Ама не е луд този дето яде баницата а тоз дето му я дава.
Изображение
Член на ексклузивния клуб к.а.п.о.
Ако не се чете да увелича малко
Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Nikola Polizovski »

Даваите всички усилиа за да ги спрете,мамката им мрсна,
Браво на теб за мерака и за храброста да ги снимаш :!: А чичо Коле страшно го е прекарал имениа ден :mrgreen: вижда му се :lol:
Macedonia
Братко, теб съм те признал! :drinkers: :D
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема! :lol:
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Евалата Венцо, снимай ги мангалите.
Ако не друго да видят децата, колко е гот да се лови с тройки :axe:
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”