Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум


С КАКВО ПОЧЕТОХМЕ ПРАЗНИКА ........
Модератор: dantho.mihov
- carpsliven2
- сериозен играч
- Мнения: 1746
- Регистриран на: Нед Окт 05, 2008 9:52 pm
- Местоположение: Васил Николов - Сливен
Re: С КАКВО ПОЧЕТОХМЕ ПРАЗНИКА ........
аз също почетах празника без шаран . след безуспешния ми опит да накарам хората да некупуват.... шаран .. направих и аз като всички... отидох и купих 3 килограмов жив шаран.. ,но след кратка размисъл .. му подарих живота в една сливенска баластриера .. и това ме подтикна към поредната пропаганда... догодина ще призова хората да купат по 2 шарана ... единия да го хапнат .. а другия да го пуснат на свобода .. с лозонг .. спасете живот




Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
Re: С КАКВО ПОЧЕТОХМЕ ПРАЗНИКА ........
с пълнено шаранче,и щукичка



- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Мнения: 11636
- Регистриран на: Пон Авг 20, 2007 7:12 am
- Местоположение: Кичево до ВАРНА
- Обратна връзка:
Re: С КАКВО ПОЧЕТОХМЕ ПРАЗНИКА ........
Няма да кажа,да не си имам кахър на главата после.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
- Мнения: 3072
- Регистриран на: Чет Фев 15, 2007 2:56 pm
- Местоположение: от Село
Re: С КАКВО ПОЧЕТОХМЕ ПРАЗНИКА ........






Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
- dalgia
- вече хвърля и на тежко
- Мнения: 265
- Регистриран на: Чет Апр 10, 2008 9:35 pm
- Местоположение: ВИДИН
Re: С КАКВО ПОЧЕТОХМЕ ПРАЗНИКА ........
както всяка година с бяла риба(пържена) и бяло вино 

Re: С КАКВО ПОЧЕТОХМЕ ПРАЗНИКА ........
ооо филенце от треска и филенце от бяла
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Мнения: 11636
- Регистриран на: Пон Авг 20, 2007 7:12 am
- Местоположение: Кичево до ВАРНА
- Обратна връзка:
Re: С КАКВО ПОЧЕТОХМЕ ПРАЗНИКА ........
Кат гледам какви ги пишете /как да не ти потекат лигите/,ще си призная и аз.
По един карагьоз на скара на калпак.600-700гр
За салата-солен паламуд /два вида /
маринован чернокоп
маринован карагьоз / пак два вида /
пресни сварени черноморски череши./скариди/
От мен : разбит кая хайвер /по моя рецепта /
салата от килка и херинга / с червен лук и маслини /
А сега вашите да потекат,да видите как е...
По един карагьоз на скара на калпак.600-700гр
За салата-солен паламуд /два вида /
маринован чернокоп
маринован карагьоз / пак два вида /
пресни сварени черноморски череши./скариди/
От мен : разбит кая хайвер /по моя рецепта /
салата от килка и херинга / с червен лук и маслини /
А сега вашите да потекат,да видите как е...

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Re: С КАКВО ПОЧЕТОХМЕ ПРАЗНИКА ........
Ти не знаеш какво да ядеш бреКИРО написа:Кат гледам какви ги пишете /как да не ти потекат лигите/,ще си призная и аз.
По един карагьоз на скара на калпак.600-700гр
За салата-солен паламуд /два вида /
маринован чернокоп
маринован карагьоз / пак два вида /
пресни сварени черноморски череши./скариди/
От мен : разбит кая хайвер /по моя рецепта /
салата от килка и херинга / с червен лук и маслини /
А сега вашите да потекат,да видите как е...






- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Мнения: 11636
- Регистриран на: Пон Авг 20, 2007 7:12 am
- Местоположение: Кичево до ВАРНА
- Обратна връзка:
Re: С КАКВО ПОЧЕТОХМЕ ПРАЗНИКА ........
Бях си забравил фотото,тогава хептен щеше да преглъщаш.
На 19 имаме поправителен,събират ми се два банкета,.......
На 19 имаме поправителен,събират ми се два банкета,.......
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Re: С КАКВО ПОЧЕТОХМЕ ПРАЗНИКА ........
Я да видимКИРО написа:Бях си забравил фотото,тогава хептен щеше да преглъщаш.
На 19 имаме поправителен,събират ми се два банкета,.......



- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Мнения: 11636
- Регистриран на: Пон Авг 20, 2007 7:12 am
- Местоположение: Кичево до ВАРНА
- Обратна връзка:
Re: С КАКВО ПОЧЕТОХМЕ ПРАЗНИКА ........
Абе циганин с топло и кир ли ще плашиш ?vasilev написа: Я да видимлятото кат да изненадам с кво ша ма гостиш ,кат сте изяли всичко
![]()

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Re: С КАКВО ПОЧЕТОХМЕ ПРАЗНИКА ........
Бат Киро аз си хапнах барбунчета,защото тука нямаме шаран,иначе задължително шаран,но маришки 

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Мнения: 11636
- Регистриран на: Пон Авг 20, 2007 7:12 am
- Местоположение: Кичево до ВАРНА
- Обратна връзка:
Re: С КАКВО ПОЧЕТОХМЕ ПРАЗНИКА ........
Е,вечерта шурито черпи.Пълнен толстолоп.Добре беше,само дето бях се надул през деня.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА