Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Аспаруховото гьолче"във"Варна
Модератор: dantho.mihov
- Моряка
- кандидат преподавател
Аспаруховото гьолче"във"Варна
Аспаруховото гьолче"във"Варна,го посещавам отдавна.Сладководно винаги има вода,малко спретнато и мръсно сега.Пуснал съм няколко таранки едно време и бях взел едно сомче от Дуранкулак ама пукяса от температурата горкото,че и то беше предвидено за там.Който има мерак след излет да пуска по някоя риба,белким стане нещо.

А сега де? 

-
- разбира нещата
Re: Аспаруховото гьолче"във"Варна
И аз тука покрай нас си имах едно такова гьолче,ама пусти му цигани го опаскаха... бях пуснал доста риба,ама... 

-
- ще става разбирач
Моряк глей ква оферта ти вкарвам....Дай да се разходим до борсата някой уикенд,там продават живи дребни таранки,май по 2 лв килото бяха...вкарваме по 5 кинта и зарибяваме доволно
Напролет хлапетата ще има какво да ловят 

Stand and fight
Добра е идеята за това гьолче. Аз като хващам ще нося рибата там. А знае ли някой сега дали има някаква риба. Преди 3-4год. едни познати бяха искарали 6кг. див шаран от там
, ама не съм го виждал само така казаха.

- Моряка
- кандидат преподавател
Става макар че таз малката дето подскача,тук таме я изберем кило-2 я не.Целта е от сладководните излети таранките,който иска да ги буха там.Пък и други риби.Ей сега се прибирам от пазара нямаше такава таранка.С децата сигурно в неделя към обед пак ще сме там(кръстиха го езерото на духовете)дотогава ако видя на борсата ,ще взема 

А сега де? 

-
- ще става разбирач
Оня ден беше фул с такива таранки на борсата бе
Ще хвърлям и аз по някой поглед като минавам и ако има ще взема,пък може и с мойта щерка да се разходим натам
....Последно видях че има слънчаци май миналата есен беше...от тогава не съм стъпвал 

Stand and fight
- Моряка
- кандидат преподавател
Не му ли трябва бързотечашта водаexecutor написа:А речни кефалчета дали имат някакъв шанс там?

А сега де? 

-
- ще става разбирач
Бе и в бая язовири вирееМоряка написа:Не му ли трябва бързотечашта водаexecutor написа:А речни кефалчета дали имат някакъв шанс там?

Stand and fight
- Моряка
- кандидат преподавател
Миналата седмица както писах бях там,водата изглежда доста чиста,макар,че боклуци във водата колкото искаш,интересно е да пишат и други запознати откъде идва водата(от хидродинамиката ли?
)и може ли за е отровена и затова да не се вижда никакво движение.Който знае да казва.

А сега де? 

- майсторчето страхил
- сериозен играч
В Търново като бях 12-13 годишен бяха започнали строеж на жил.блок в един от кварталите.Направиха изкопа но изби под почвена вода и заебаха обекта.Преди да тръгна в казармата минах случайно от там и какво мислите,5-6 човека хвърлили въдици ,и ловят риба.Оказа се че шепа ентусиасти(като вас) хвърляли таранки в локвата в продържение на 5 години и съответно дечурлига ,че и по дърти си ловяха риба в кварталната локва още доста време.За съжаление
сега там има огромна жилищтна кооперация.

НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗ

- Моряка
- кандидат преподавател
Днеска пак минах през борсата,пак няма.Тоест има на една маса но мъртви.Говорих този път с жената ,чакала към понеделник ,вторник да и докарат.Тогава ще има .
А сега де? 

Морякооо
ако имаш път към БС,ще те закарам място където им 1324576876788 таранки около4-5см
Да носи бидон.дО Варна ще изкарат