ИДИОТЩИНИ ПО ВРЕМЕ НА РИБОЛОВ

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
майсторчето страхил
сериозен играч
сериозен играч

Re: ИДИОТЩИНИ ПО ВРЕМЕ НА РИБОЛОВ

Мнение от майсторчето страхил »

Трябва да има ЕДИН фаворит,все пак идва края на годината :lol: :lol: !
НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗИзображение
saksi
фен клуб-скобар

Мнение от saksi »

Това съм го разказвал само на 4-5 човека ,че ме е било срам.
Отивам на Слаковци.....сам.....хвърлям две въдици една на плувка и една на косъм на царевица.
Пих малко :D 200гр водка....Седя си цяла нощ и не пипа и не пипа.
По едно време се будя и гледам плувката я няма.
Забравих да кажа ,че дънната въдица беше на 15-20 метра от мен.
Засичам и вадя сомче,ама не се хванало на мойта въдица, а на някаква чужда :D с царевица на косъм.
Започвам да вадя чуждото :D влакно и дърпам ли дърпам (на ръка)
До мен се натрупа един метър купчина влакно.Викам си ...тоя па, ебати и балъка ,що му е било 300 м влакно на такъв малък водоем.Накрая чаках да изкарам и някоя въдица ,бонус :D :D .
Накрая ми омръзна да вадя влакно и си легнах .
Сутринта гледам ,на дънната въдица влакното го няма и засичам :D .
Оказа се ,че съм отпуснал прекалено много аванса :oops: и съм си изтеглил собственото влакно :D .
Беше се закачило (леко )на дъното срещу въдицата с плувката.
Не знам дали го обясних добре , да се надяваме ,че сте разбрали.
Аватар
майсторчето страхил
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от майсторчето страхил »

Позната ситуация,но издърпах въдицата на колегата до мен :oops: :lol:
НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗИзображение
venci72
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от venci72 »

saksi ,ного добре се разбра ,ама май е било 4х200 а не 1 по 200 :lol: :lol: :lol: :lol:
saksi
фен клуб-скобар

Мнение от saksi »

venci72 написа:saksi ,ного добре се разбра ,ама май е било 4х200 а не 1 по 200 :lol: :lol: :lol: :lol:
:D :D :D Не бе ......бях сънен :D
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Вие на тролинг за зайци с Митеф ходили ли сте :shock: е от това по голяма идиощина няма :shock:
Изображение
boki speca
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от boki speca »

Преди години не всички имаха коли с които да се ходи за риба та се събирахме няколко човека и с моята жигулка се добирахме до заветния гьол.Една вечер почерпените ми приятели ме чакат в къщи с прясно инфо за супер секретен водоем,и към 23,30 тръгнахме към него.По пътя те и без това порядъчно пиинали се "доотрязаха".Дойде време да се излезе от асфалта по черен път към язовира.Започнаха да спорят точно откъде да минем при положение че никой не е ходил на точното място.И така след един час лутане в къра най-накрая "стигнахме" и си разпределихме работата по лагера .Пияните кратуни отидоха да хвърлят дънните ,а аз и най-трезвенния разпъвахме палатка.Просветля небето а "майсторите" още ги нямаше,тръгнахме да ги търсим,и се оказа че те са заспали на самия ръб на една скална тераса,а въдиците( само 3 бяха успели да хвърлят) се намираха върху покрива на една оранжерия под тях в ниското.Чули нещо да шуми,видели нещо да се люлее и белее под тях решили че е вода и хвърлили.Много ми е интересно какво ли са си помислили хората като са видели скъсаните пружини със захранката сред доматите.
Късмета е резултат от много добро планиране !!!
boki speca
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от boki speca »

Ето и още една:Отиваме за сом на "Ивайловград".Вечерта краи огъня се раздуват яко истории и случки от предишни излети,един приятел на вуйчо ми почна да се "залисва"и разбира се майтапчийте решиха да го избъзикат яко.За целта тихомълком докато го баламосваха му извадиха едната дънна и и прикачиха някакъв боклук,останки от дюшек за легло,след което пуснаха пак въдицата на 2 метра от брега,вързаха му една корда 0.10 за камбанката и седнаха пак при нас.Той имаше хвърлени 2 въдици на около 20 метра от огъня.Взеха да придърпват камбанката да призвънва ама той не чува улисал се в приказки,пак му дърпат камбанката и той вика-"а на някой май му удари"и взе да се услушва,след малко като се разприказва пак му дърпат звънчето,стана той да се поразтъпче да пусне една "вода" и да види какво става с въдиците,и след малко се развика за помощ че му е ударило и е много едро да носим канджа или кеп ма най-добре и двете-ние си умираме от смях и не ставаме ,то и не можем от майтапа де, всеки се е хванал за корема и се превива.Обаче Румен не млъква продължава да реве за помощ,ние се замъкваме към него за да е кефа максимален,обаче той дърпа другата въдица не тая с дюшека.Оказа се че наистина му е ударило и то хубав сом към 50 кила.Извадихме го с общи усилия.Прибрахме се на сутринта и тръгнахме да търсим някой с хубав фотоапарат да се увековечи улова.Никой от нас не хвана нищо друго.Сома го оставихме в едно фризерче ракла на двора да чака фотографа.Разбира се вече бяхме разказали на цялата махала за случката.Като се върнахме с фотото бяха задигнали от двора и сома и фризерчето,направо се скосихме от яд.До ден днешен като стане въпрос за тая кражба го проклинаме с люти клетви тоя дето даже не изчака поне една снимка да направим.
Късмета е резултат от много добро планиране !!!
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”