Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Среща в ИАРА - Пловдив
Модератор: bobopeli
Re: Среща в ИАРА - Пловдив
Krokibg написа:- Може ли да разчитат на коректност от наша страна - да не ги викаме заради някакъв селски измикяр със парашут да бият 60+60км заради простотий и т.н!!!
!!

Аз мисля,че една солидна глобичка ще управдае разходите от 60+60
...така няма да се постигне нищо,за съжаление.Дано не съм прав!Успех момчета!lorda написа:По-добре надвикване от колкото безхаберие![]()
Сони е прав
С революция, надвикване и приоми от митинги едва ли ще се домогнем до желания резултат. Веднъж вече споделих, че нагласата на г-н Анев е много добронамерена. Дори попита дали да ангажира по-голяма зала. Позволих си да посоча, че едва ли ще сме повече от 10 души. Темата е пусната преди пет дни, а едва няколко активни колеги е подтикнала към инициативност.
Важното е предварително да уточним въпросите си, за да сме с единна позиция.
Важното е предварително да уточним въпросите си, за да сме с единна позиция.
Срещата в ИАРА - Пловдив мина относително добре. Петимата колеги, които присъствахме поговорихме по редица въпроси с г-н Анев близо два часа. Успяхме да формулираме някои основни проблеми и да потърсим методи за разрешаването им. Благодаря на колегите за инициативността и достойното представяне - за мен е чест, че ви познавам!
Ползотворността на срещата вероятно ще проличи от конкретните резултати, който вярвам началник отдела на ИАРА - Пловдив д-р Анев и служителите му ще постигнат с наше съдействие.
Сигурно и колегите, които участваха в срещата ще споделят за впечатленията си.
Ползотворността на срещата вероятно ще проличи от конкретните резултати, който вярвам началник отдела на ИАРА - Пловдив д-р Анев и служителите му ще постигнат с наше съдействие.
Съжелявам,че не можах да присъствам поради ангажименти.Радвам се обаче,че сте провели разговор на дълго и широко и надяваме се,че ще бъдат разрешени някои въпроси.Поздрави 

TICA FAN
За да има резултат трябва да се направят още срещи.
Има много неизяснени въпроси, които нямаше как да бъдат зададени за толкова кратко време.
Нужно е и малко повече активност от страна на още колеги
Трябва да се действа целенасочено и приоритетно, а не да се разпръскват сили.
Има много неизяснени въпроси, които нямаше как да бъдат зададени за толкова кратко време.
Нужно е и малко повече активност от страна на още колеги

Трябва да се действа целенасочено и приоритетно, а не да се разпръскват сили.

Рибата не е толкова много, че да я разхищаваме.
- krokibg
- учете се от него
For написа:Срещата в ИАРА - Пловдив мина относително добре. Петимата колеги, които присъствахме поговорихме по редица въпроси с г-н Анев близо два часа. Успяхме да формулираме някои основни проблеми и да потърсим методи за разрешаването им. Благодаря на колегите за инициативността и достойното представяне - за мен е чест, че ви познавам!
Ползотворноста на срещата вероятно ще проличи от конкретните резултати, който вярвам началник отдела на ИАРА - Пловдив д-р Анев и служителите му ще постигнат с наше съдействие.
For,много се радвам че сте провели срещата цивилизовано и приятелски.Надявам се че ще има някакъв резултат в най-скоро време.Познавам д-р Анев лично и мисля че ще вземе мерки по тези въпроси,до колкото им стигат силите.Аз,както вчера споделих със теб,нямаше как да дойда тъй като съм болен и с температура.Днес съм по добре,но реших че няма да рискувам да ме тръшне отново ако се разкарвам напред назад.Надявам се че и другите присъствали на срещата ще си кажат мнението по въпроса !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- GODFATHER
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Нужно е по един ден в седмицата-Събота или Неделя да ходят до 9км. по обяд и резултатите ще са впечатляващи ПОВЯРВАЙТЕ МИ!!!For написа:!Ползотворността на срещата вероятно ще проличи от конкретните резултати, който вярвам началник отдела на ИАРА - Пловдив д-р Анев и служителите му ще постигнат с наше съдействие..
I'll make him an offer he cant refuse!!!!!!!!!!!!
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
ако някои от парашутистете се страхува от глобата нямя да си го позволи ,или мрежат
-
- разбира нещата
нека присъствалите колеги да споделят,по-конкретно,как е протекла срещата?хубаво е че има инициятива и от двете страни.