Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Кола за риболов!?
Модератор: dantho.mihov
- kalinborisov
- новобранец
- Обратна връзка:
Кола за риболов!?
Коя според вас колеги е колата която е най- подходяща за пригодяване на риболов?Имам предвид с известни подобрения всяка кола може да я направиш по собствен вкус и напълно подходяща за нашите цели. Спорихме с приятели и се оформиха няколко варянта.
1.Малка кола- влиза навсякъде и можеш да стигнеш където искаш
2.Комби- побира невероятно количество багаж
3.Джип - страхотно,но едва ли е по джоба на всеки
Ако някои има идей как от базов модел стара лека кола можем да направим рибарски модел ще се радвам да ги прочета. Някой модели на фолцваген са подходящи защото са с двойно предаване и си мисля, че са най-добрият вариянт на който да се спре човек.
1.Малка кола- влиза навсякъде и можеш да стигнеш където искаш
2.Комби- побира невероятно количество багаж
3.Джип - страхотно,но едва ли е по джоба на всеки
Ако някои има идей как от базов модел стара лека кола можем да направим рибарски модел ще се радвам да ги прочета. Някой модели на фолцваген са подходящи защото са с двойно предаване и си мисля, че са най-добрият вариянт на който да се спре човек.
Истината винаги те стига! Вимавайте с размера на обявената от вас риба.
- петър власев
- разбира нещата
- Local
- учете се от него
Лично аз съм за комбито . Нашето е Рено Невада 21 , мощем двигател , висока и побира много багаж , пък и разхода на гориво въобще не е голям , досега не си спомням да е закъсвала някъде пък и комфорна на рено е невероятен. С малко повдигане на купето и едни зимни гуми няма равно.
Клавиатура риба не лови!!!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ситроен Берлинго мисля че една наистина доста подходяща кола и сега ще кажа защо !
1во побира много багаж направо като комби ! 2ро че е висока е не като джип но все пак е достатачно вози меко разходя на гориво не надвишава 7 на 100 зависи от местноста ! 3то че с Берлингото може спокойно да се дърпа каравана или лодка това не е никакав проблем ! Другото хубаво е че е семейна кола побира доста хора може да се напъхат 5 човека без проблеми лично баща ми е возил 10 човека
ама мангали
!
Мисля че това е една подходяща кола и не е безбожно скъпа мисля че базовия модел е около 15,000 лева което за кола с такива възможности е прилична цена !
Двигатилят е двулитров HDi
!
Колата е напълно идентична със Пежо (Peugeot) Партнер (Partner) само малки разлики в дизайна има но са незначителни!
Туй е то колата
http://gallery.nariba.com/showphoto.php ... 507&page=5 !
1во побира много багаж направо като комби ! 2ро че е висока е не като джип но все пак е достатачно вози меко разходя на гориво не надвишава 7 на 100 зависи от местноста ! 3то че с Берлингото може спокойно да се дърпа каравана или лодка това не е никакав проблем ! Другото хубаво е че е семейна кола побира доста хора може да се напъхат 5 човека без проблеми лично баща ми е возил 10 човека

Мисля че това е една подходяща кола и не е безбожно скъпа мисля че базовия модел е около 15,000 лева което за кола с такива възможности е прилична цена !
Двигатилят е двулитров HDi

Колата е напълно идентична със Пежо (Peugeot) Партнер (Partner) само малки разлики в дизайна има но са незначителни!
Туй е то колата

За бракониерите само слънчаци
!

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Лада Нива на метан е най-доброто според мен с оригиналните и руски гуми е направо танк.
Иначе и малките немски коли (по старите) стават - сравнително високи са, всички имат пружини на задното окачване които много лесно и евтино се сменят и колата се вдига доста, окачването е твърдо (носят на багаж) , горят малко, и са доста здрави и що годе бързи( никои не иска да се тътри дълго време до мястото на риболова)
Иначе и малките немски коли (по старите) стават - сравнително високи са, всички имат пружини на задното окачване които много лесно и евтино се сменят и колата се вдига доста, окачването е твърдо (носят на багаж) , горят малко, и са доста здрави и що годе бързи( никои не иска да се тътри дълго време до мястото на риболова)
-
- сериозен играч