КАЧЕТЕ НЯКОЯ СНИМКА НАЙНАКРАЯ

Модератор: nkolev66

Публикувай отговор
петко стоянов

Re: КАЧЕТЕ НЯКОЯ СНИМКА НАЙНАКРАЯ

Мнение от петко стоянов »

:smt017 ...ама защо 'ОДРЯЗА"главата на приятеля си?A за по-големите-вЕрвам ти....няма пробле...то в нета всички сме НАЙ!
Аватар
emilios
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от emilios »

========
Последно промяна от emilios на Съб Дек 13, 2008 8:23 pm, променено общо 1 път.
Изображение
петко стоянов

Глей ся...ако си излъгал-носи си последствията.Ако по някакъв начин се докаже,че рибата е твоя-АЗ ЩЕ ТИ СЕ ИЗВИНЯ!...но пак ти казвам не ти вярвам(пък и ти не си длъжен нищо да доказваш).Ама като знам хората за кви работи си вярват :wink: -твоето е нищо :lol:
Аватар
emilios
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от emilios »

==========
Последно промяна от emilios на Съб Дек 13, 2008 8:25 pm, променено общо 1 път.
Изображение
петко стоянов

...а нестава такааа :D снимката трябва да е подводата в моента след изтрела-забиването в рибата и харпуна да е в твоите ръце :D :D...и после 3 свидетели,от които единия да е съдия :D :D :D Остани си със здраве!
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Айде спрете и двамата.
Има време,ще се разбере истината.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
FiSheRMaN_
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от FiSheRMaN_ »

Емо аз съм раздвоен дали казваш истината.Казваш че нямаш снимка с рибата но при всички положения трябва да имаш снимки с човека на снимката ...публикуваи няколко такива
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

FiSheRMaN_ написа:Емо аз съм раздвоен дали казваш истината.Казваш че нямаш снимка с рибата но при всички положения трябва да имаш снимки с човека на снимката ...публикуваи няколко такива
Добре де,стига сте се заяждали.
Най вероятно в скоро време ще има такива снимки.Кво сте се захапали.
От къде да знае,че всички сте следователи.
Прав е бат Милен,--снимаме,не щото не си вярваме,ама нали....
Но не винаги обстоятелствата на море позволяват това.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
петър василев

Мнение от петър василев »

Емиле я виш, познаваш ли ги тия момчета,(ще ме извините ,но нямам снимки затова пущам видео http://www.youtube.com/watch?v=xlO6UdO_il0 http://www.youtube.com/watch?v=4URx7urXx2o
Dobs
новобранец
новобранец

Мнение от Dobs »

Колега emilios,
Евалла за чувството ти за хумор, но не прави колегите на балъци!
Историята е ясна като бял ден. Рибата е уловена във Флорида и твоето участие в цялата случка се изразява в следното: copy/paste на една снимка от интернет, малко crop за да се изреже главата на човека, който наистина е уловил рибата, както и бутилките с които е уловена, и след това съчиняване на история за да се бием в гърдите пред колеги, които не са особено наясно и не те познават.

Прочети двата линка, които съм дал в първия си пост. Там пише дори самия човек, който я е уловил, както и хората, които са били с него.

Ето ги истинските хора, които с уловили рибата, кой от тях си ти? :)

Изображение

Коментари за теб повече не мисля да правя, освен може би само още един последен :

Някои от снимките в галерията ти също са крадени. Има една която е с една лодка със зъбари, на която също липсва главата на колегата. Тази снимка е свалена от сайта на C4 (http://www.c4carbon.com) и пак по познатата техника - режа главата и оставям всеки да си мисли че съм аз. Ако беше по-добър във Photoshop-a сигурно щеше да си монтираш и твоята глава... Едва ли италиснския колега, който наистина е хванал рибите ще е много доволен, но на кого му пука... Кога ли пък той ще вземе да чете български форуми и да види как някой се бие в гърдите с неговите риби...

:oops:

Сега да разкажа с 2 думи историята на голямата риба, която предизвика интереса на колегите по-горе:

Уловена е в района на островите около Флорида (Florida Keys) в близост до потънал товарен кораб. Човека, който я е уловил (Дан МкМахън) е професионален харпунджия, който лови на скуба (с бутилки) и продава улова си.
Рибата е т.нар черен групер (Epinephelus nigritus) и тежи 183 кг. Отстреляна е на дълбочина от 130 метра. Възхищение буди не толкова размера на рибата, колкото дълбочината на която е уловена. 130 метра са огромна дълбочина за леководолазно спускане и за да се спусне човек на подобна дълбочина се дишат специални газове (в случая т.нар. тримикс или смес от кислород, хелий и азот). Времето за декомпресия е изключително дълго за разлика от времето с което разполагаш на дъното. Не съм специалист по леководолазно дело за това ще спра до тук. Само да вметна, че в голяма част от САЩ риболова с бутилки е напълно законен и широко практикуван. Няма да се впускам в това дали е етично или не.
Рибата е отстреляна с т.нар. техника freeshafting, която с 2 думи представлява стрелба с отвързана стрела, която във въпросния случай е била дори без контри. Защо практикуват такава техника докато гмуркат с бутилки е отделна и дълга тема, на която също няма да се спирам.
Рибата е била убита с 2 стрели изстреляни една след друга. По време на изплуването (да не забравяме, че действието се развива на 130 метра дълбочина) рибата е била все още полумъртва и в един момент двамата (ловецът и рибата) са се ударили в останките на кораба. Тогава Дан решава, че трябва да спре и да доубие рибата за да не му създава повече опасни ситуации при и без това много опасното изплуване. Когато наближава последното си декомпресационно спиране (на около 30 метра от повърхността) човекът напълва рибата през устата с въздух от бутилката за да може тя да изплува (вижте как е подута на една от снимките) а той остава да прави декомпресия.
Това е с 2 думи истинската история.
Аз нямам повече какво да кажа по тази тема. Дори много време и посветих.
Поздрави на всички колеги, които харесват чудесното ни хоби. Не забравяйте, че винаги има и по някоя гнила ябълка, пък било то и облечена в 15 неопрена :)

Без лоши чувства!

Добс
cerber
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от cerber »

:oops: :oops: :oops:
Аватар
emilios
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от emilios »

това за зъбарите е доста глупаво колега.
всички който ти виждаш само на снимка аз ловя заедно с тях риба на състезание и разни такива,нямамм намерение да се оправдавам пред шепа мислещи се за гмуркачи.
а това за неопрените съм сигорен ,че не вярваш защото възможностите ти да имаш нещо такова 15 неопрена сигорно са ограничени,е мойте не са.а и да не забравя 17 са не 15 летните ми са 15
Изображение
петко стоянов

...Сбогом "колега"!
Аватар
FiSheRMaN_
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от FiSheRMaN_ »

Имаи си ги неопрените ...поне да имаше и малко достоинство да си признаеш че се опита да ни направиш на балъци
Аватар
emilios
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от emilios »

мисля,че вече форума придоби цвят,живот и повече движение
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Подводен риболов”