Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

яз.Мечка 12-11-2008
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
яз.Мечка 12-11-2008
Аз пак сам за риба естествено>
Студ не студ луд умора няма.
Малко по късно трагване в 9 бях на язовира.Сланцето пече ама хапи та пушек се дига термометара показва -2 градуса.
Викам си ако днес хвана риба направо ще празнувам
На язовира никакво движение на риба, нито да играе нищо, се едно риба няма.
2 микро язовирчета над язовира бяха замразнали нацяло.

ипробвах си новите джунджорий по платформата, като стойката за фидер просто е перфектна нямам думи.Вече няма да ми се претърква и дръжката на директния.
А и котийките за стръф са си на мястото.
остава само да измисла прекачна за кофата защото никаде по-онлайн магазините не намерих.но сам си намислил нещо по вапроса, ще се побългарява

На перо никакъв удар до 12 часа направо се отчаях, 3 кила захранка 100 грама червей, и нито удар.Е отчетох се с 3 кефалчета
Но за сметка на това фидерчето се обаждаше профилактично през 15 минути.интересното че кълвеше максимално на вътре 60-70метра.и само червеноперка до 2 часа. тъкмо реших да сабирам панайра пребрах директния и здрав удар на фидера и хоп каракуда 500-600грама
Небях хващал там каракуда тази година.

В общи линий много слаб риболов, а и много здрав студ.замислям се вече дали да пробвам на язовир да хода.
Утри отивам на проверка по Марица
да вида как е там хавата, по точно на топлия канал, белким е по топличко
Ами това е от мен.Успех колеги в зимния риболов/

Малко по късно трагване в 9 бях на язовира.Сланцето пече ама хапи та пушек се дига термометара показва -2 градуса.

Викам си ако днес хвана риба направо ще празнувам

На язовира никакво движение на риба, нито да играе нищо, се едно риба няма.
2 микро язовирчета над язовира бяха замразнали нацяло.

ипробвах си новите джунджорий по платформата, като стойката за фидер просто е перфектна нямам думи.Вече няма да ми се претърква и дръжката на директния.

На перо никакъв удар до 12 часа направо се отчаях, 3 кила захранка 100 грама червей, и нито удар.Е отчетох се с 3 кефалчета

Но за сметка на това фидерчето се обаждаше профилактично през 15 минути.интересното че кълвеше максимално на вътре 60-70метра.и само червеноперка до 2 часа. тъкмо реших да сабирам панайра пребрах директния и здрав удар на фидера и хоп каракуда 500-600грама

В общи линий много слаб риболов, а и много здрав студ.замислям се вече дали да пробвам на язовир да хода.
Утри отивам на проверка по Марица

Ами това е от мен.Успех колеги в зимния риболов/
-
- ще става разбирач
Re: яз.Мечка 12-11-2008
Важното е мерака
за това време страхотен риболов 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Браво супер за сезона ...
Браво бате ! Гледам , че оборудвал с телескопични крака платформата ?
браво много е добре за сезона даже повече от добре.
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
MapuaH написа:Браво бате ! Гледам , че оборудвал с телескопични крака платформата ?

а такса взехали ти,защото имам инфо,че ловното си ги взима заедно с леново
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
С полковника се познаваме и не ме таксуват когато сам сам??? но минават на проверка?
добре де то тия мохабети сяка година трагват. и за Брягово така се говори. Много ми е интересно ловното като си ги земи какво ще ги прави пък той.
Че ловното едно 40-извора неможи да опази от браконери дето им хварлят тармъците пред носовете.
миналата година на Брягово можи и да е с такса много риба даде.Мечка го източиха но имаше заповед от водното за смяна на крана.Тази година които се оплачи от Мечка значи неможи да хваща риба.
Абе сега мранкаме че плащаме, посли ще плачим от браконерски мрежи.Незнам какво да кажа
Оправия няма колеги, аз на ловното доверие нямам чесно да си призная.Верно с 30лв цяла година ще хващаме ама какво ще хващаме не се знае.
добре де то тия мохабети сяка година трагват. и за Брягово така се говори. Много ми е интересно ловното като си ги земи какво ще ги прави пък той.
Че ловното едно 40-извора неможи да опази от браконери дето им хварлят тармъците пред носовете.
миналата година на Брягово можи и да е с такса много риба даде.Мечка го източиха но имаше заповед от водното за смяна на крана.Тази година които се оплачи от Мечка значи неможи да хваща риба.
Абе сега мранкаме че плащаме, посли ще плачим от браконерски мрежи.Незнам какво да кажа

значи бях миналата сряда да отчитам белешките за лова истана въпрос за цената на ловния билет и ми обясниха, че ако искаме за 5лв отгоре ни дава риболовен горско и ловно
- stoj40doc
- разбира нещата
Браво за улова,а по повод на студа има един лаф "От студ умри катил бъди" 

LONG LIVE ROCK AND ROLL
А може ли като си плащам риболовния билет ,да им дам не 5 ами 10 лв. отгоре и да ми издадът ловен такъвdany01 написа:значи бях миналата сряда да отчитам белешките за лова истана въпрос за цената на ловния билет и ми обясниха, че ако искаме за 5лв отгоре ни дава риболовен горско и ловно

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
- flyester
- разбира нещата
Браво колега все пак си хванал нещо пък и за сезона такива са възможностите да ти удари риба.
- Local
- учете се от него
Браво градски, труден, но успешен!
Иначе прикачното за кофата има варианти
Вариант 1: http://www.i-plovdiv.com/shop/promix/?1 ... 1%84%D0%B0
Вариант 2: е на Preston Innovations
Прикачното е с 6 различни втулки за различни крака, и е с покривало което можеш да си го ползваш за футер. или като го затвориш да ти е един вид като масичка отстрани. Към 45 лева е. Накарай някой от асеновградските магазини, които работят с Филиста да ти ги поръчат, много е удобно!

Иначе прикачното за кофата има варианти

Вариант 1: http://www.i-plovdiv.com/shop/promix/?1 ... 1%84%D0%B0
Вариант 2: е на Preston Innovations

Прикачното е с 6 различни втулки за различни крака, и е с покривало което можеш да си го ползваш за футер. или като го затвориш да ти е един вид като масичка отстрани. Към 45 лева е. Накарай някой от асеновградските магазини, които работят с Филиста да ти ги поръчат, много е удобно!
Клавиатура риба не лови!!!