Дали може да ви омръзне ?!?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Re: Дали може да ви омръзне ?!?

Мнение от КИРО »

Павел Иванов написа:Ако ходенето е с преспиване в палатка то едва ли би се стигнало и до преспиване от моя страна но пък ако е с минимални удобства как течаща вода ( задължително и топла ) , чиста завивка , тоалетна и некво ресторанче то тогава доста :D
Не е ли по-добре,да си докараш язовира до вас.По евтино е нали..... :D
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Ми кеф цена нема , нал знаеш :wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
Димича
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Димича »

Да ми омръзне?-нема такъви филми...Дори се замислям,дали да не си купя,или наема,някакво имотче в близост до някоя локва...Лошото е,че нямам толкова "запалени"приятели,и обикновено на риболов ходя сам,като отбягвам да замръквам по водоемите(все пак сме столицата на "ромите"... :D :D :oops: )!На другия ден-пак...ама доста отива за гориво...май ще трябва да минавам на велосипед :mrgreen: ,поне и тренировка за здраве ще си правя...Бе,това лято поне палатка ще си взема,та ако е рекъл Бог,с някоя колежка може и да пренощуваме на някой гьол,па белким уловим ....квот дойде :D ...
Ракията не е за малки дЯца!!!! :)
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Ехххх,да Ви имам проблемите ИзображениеПреди 12.5 години,дойдох за риба на Езерово Изображениеи забравих да си тръгна ИзображениеСкоро,смятам даже и да се пренеса тук окончателно,ако е рекъл господ ИзображениеИзображениеНяма да споменавам че отделно,през цялата година се разнасям из цяла България като развалено момичеИзображениеНямам намерение да се отказвам от риболова и ще ходя докато мога да се движа и държа въдицата права ИзображениеИзображениеИзображение
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Стоях това лято при 40 градуса жега на теца четири дни!Извадих едно амурле и си тръгнах!Прибрах се в къщи,пих една ракия,звъннах на личната и на сутринта бях на линия за още три дни!После си пуснах и отпуск ... :lol:
Какво са 2-3 000км на месец!!! :wink:
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Тъй-тъй,още малко и ще се очертае пълна клинична картина,направо за поставяне на съответната диагноза.Няма омръзване,ама дайте го по-кротко - най обичам ден в дивотията с екшън-риболов,пот,кръв,мръснотия,адреналин,първичност,ама следващия - киснене изкъпан по кафенетата и барчетата,тънки питиета с дебели сметки,те тва е релакс също, мааму!За съжаление,тряа да са оди и на работа,за тва няма ритъм и нескончаемост на рибоудоволствието,ама пак казвам,няма омръзване!
Jackomo
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Jackomo »

Точно така, колега, ние всичките сме с напълно развита клинична картина и диагнозата е риболовомания. Жената преди ми казваше, че съм луд, ама и тя се зарази впоследствие. Може би е заразна? Мисля, че никога не би ми омръзнал риболова, но все пак имам и други задължения. Пък и тръпката за "следващия" излет........ееех неам думи!
Иван Събев
Аватар
майсторчето страхил
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от майсторчето страхил »

Моята жена пък каза че ако знаела каква болес било риболова, навремето нямало да се омъжи за мен :wink: :lol: :lol:
НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗИзображение
georg

Мнение от georg »

За мен определящ фактор е водоема.Ако е малка локва,която дава - оставам само за през деня!Ако язовирът е голям и комбинацията от риболов и красива природа е на лице - мога да стоя и месец :D
Аватар
tat24you
новобранец
новобранец

Мнение от tat24you »

Рекорда ми е 12 дни на яз.Огоста,ама май зависи от компанията най-вече.Със сигурност може и повече.Да мине още годинка и започват тренировките на съкровището от снимката по гьоловете...
memento mori
Аватар
Светльо-toxin34
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Светльо-toxin34 »

Да ми омръзне?Кое?Риболова?Да бе!Кога ще стане,ме питай!От февруари до януари ако има начин!Ама нямаааа.То работа,забрани!
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”