Е каква я направихме?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Е каква я направихме?

Мнение от bkd »

Пичовете ,кво се случи тази година/изтичащата/ та не направихме календар :smt102 А имахме бая снимков материал и нещо не се получи....... :idea:Даже при Любака не календар ,ами каталог на язовира можеше да направим :wink: Аз конкретно-оставям си старият/календар/,а ако трябва да го свалям -в рамка си го слагам :!: :idea: :smt109
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
SONY
учете се от него
учете се от него

Re: Е каква я направихме?

Мнение от SONY »

Тази година,доста положителни и хубави срещи направихме.Снимки има за целия китайски народ.Идеята за календар е много добра,стига да има кой да се наеме. :wink:
TICA FAN
Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Nikola Polizovski »

И от мене имате некоиа и друга снимка,само направете календара :wink:
Macedonia
Братко, теб съм те признал! :drinkers: :D
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема! :lol:
Венци ®
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венци ® »

Ами онази година Рибаря се нагърби и направи,но доколкото си спомням,му останаха доста и дори сподели ,че ще ги лепи вместо тапети.Не беше колегиално да остават,но какво да се прави.
Иначе идеята си я бива трябва да го направим традиция.Дори при закупуването на вече готов календар да се добавя,примерно левче в полза на акциите за подпомагане.Просто идея....
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

ribarq написа:
nikejo написа:Тази година ще има ли нещо организирано или всеки сам ще си поръчва :roll:
Нямаше да пиша ,но понеже темата съм я пуснал аз ,ще отговоря .

Таз година ,е време друг да се заеме със нещата ...
Просто нямам намерение да коментирам :!:
:smt025 :smt025 :smt025 :smt025 :smt025

Без коментар!!!
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

ceslav написа:Ами онази година Рибаря се нагърби и направи,но доколкото си спомням,му останаха доста и дори сподели ,че ще ги лепи вместо тапети.Не беше колегиално да остават,но какво да се прави.
Иначе идеята си я бива трябва да го направим традиция.Дори при закупуването на вече готов календар да се добавя,примерно левче в полза на акциите за подпомагане.Просто идея....
Абсолютно си прав :!: Не трябва ли да да го" доизпедепцаме " да си стане като форумна инициатива -или казано по друг начин :заделени средства от мероприятия /като начален капитал/ и след това с нашата рента/заплащане/ да направим така ,че капитала да се увеличава :idea: :smt102 Не е нормално ,колега да се ангажира/по предварително УГОВОРЕНА бройка ,след това да се чуди какво да прави ЖЕЛАНИЯТ ОТ НАС продукт/
Не знам -вече е късно за каквато и да е инициатива,но не сме ли длъжни и към хората които направиха СТРАХОТНИЯТ миналогодишен календар :idea: :smt023 :supz:
Хайде да не убиваме този страхотен проект/календар 2008/,да не остане само история -по простата причина ,че сме страшно солидарни за нещо което предстои ,а като трябва да го подкрепим /финансово/ ,не може и да се преброим :smt017

п.п.Явно тази година ще бъде пропусната ,но равносметката и уважението към колегите реализирали миналогодишният календар трябва да ни накара ,поне да се размислим/но не преди КОЛЕДА/
snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Колеги,незабравяйте,че Вал направи и подари на всички на срещата по един календар.Наистина няма снимки,но логото нариба го има.Пак е нещо добро направени безплатно от колега :wink: :P Може да си изрежем от старите и да си сложим там снимките.Друг е въпроса,че можем да си платим и да ни направи,при желание от негова страна,разбира се :wink: Аз наскоро получих от колега един календар подарък.
Изображение
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Мълчанието на агнетата-ще ли да да въстановим разходите по стария календар/с пропуснати ползи/ или да се "излагаме апокрифно-ДАЖИВЕЙ НОВАТА ДЕМОкрация-да го е..ш :smt111 :smt111 :smt111
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Що Ви плашим след всеки свой постттттт.......абе явно аз съм си направо ПРОЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ
Я не го мълчете ,ами си го речете.......... :idea: :idea: :idea:
snegk

Мнение от snegk »

bkd написа:Що Ви плашим след всеки свой постттттт.......абе явно аз съм си направо ПРОЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ
Я не го мълчете ,ами си го речете.......... :idea: :idea: :idea:
Не се хаби,типично българска работа,овчедушие :twisted: :wink:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

Абе за календара и аз писах , Гошо миналата година направи всичко каквото се искаше от него , но сега нещо нещата не се получиха , нищо , и аз ще си пазя старият календар ...
Иначе , направих ето това долу , кутията си беше почти пълна и всичко съм подарил на приятели и колеги , вярвайте , доста хора научиха за нас ... !!!
Изображение
... а календара ще стане , наистина има прекрасни снимки от Езерово и от Жребчево , то на внука от детската градина има календар , та ние ли няма да направим , ако не тази , то догодина , само да сме живи и здрави , и да сме край водата !!!
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Момчета,напълно е прав колегата БКД, че трябва да се взстанови сумата дадена от Рибаря.Не може да се поемат ангажименти а после да се набутва човека.Никой не го е питал,има ли какво да яде или няма.Коректността го изисква.Давайте да видим какво да се направи.що се отнася до нов календар за 2009год,да се съберат пари предварително ако трябва и да се направят.Давайте и вие предложения и негативни изказвания,който ги има да си ги пази за него.Ние ги знаем предварително !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

Наистина , Любо е прав , не прави чест на никого да "набута" по този начин колега , който се хванал да направи нещо хубаво за всички , затова не се сърдя на Гошо , човека с право си ни е обиден !!!
Може би сега ако някой реши да се захване с тази работа , най - добре ще е да се покаже "прототип" на календара , да се даде срок на заявка и всеки да приведе по някакъв начин сумата за бройката която ще желае , и съответно ще си получи календарите !Разбира се получаването ще стане за наша сметка .
Не знам дали това е най - доброто решение , но всеки може да каже какво мисли ... .
Аватар
ivan_yo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivan_yo »

Значи, яяяаа да започна първи аз. Миналата нова година на срещата която направихме навръх нова година с Н. ДЕЛЕВ, ДЕДИ и лека му пръст КОЦЕТО аз ри заявка за смо един бр. календар за 2008г. взех от тях 4бр.и платих същите. На мене ми трябваше един и останалите подарих на приятели рибари, хем и кат реклама на форума.

Прав е РИБАРЯ но трябвало е да си направи малко аритметиката. Може да е направил и хиляда но е трябвало да предвиди че ще се изкупят приблизително толкоз колкото са били частниците на срещите +-10бр.

Затуй за тзи година който реши да прави да први.

Предлага някакъв формат, цена за еденична бр. и условие. А то да е примерно:

Заявка за минимум 10бр.и предплата.

И задължително! ОБРАТНА РАЗПИСК.
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”