ИЗРОДИ!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: ИЗРОДИ!

Мнение от INCUBUS »

Бе,всичкото хубаво,ша са пробудиме,ша разрушим цяла София барабар с областните градове като гърците или като Робур разрушителя и кво- кого ша сложим наместо политиците да управляват пустошта?БББ ли,Болен ли или други некои шизофреници?И що си мислите,че новите михлюзи ще се отнасят по-добре към нещастните жени ?
петър василев

Мнение от петър василев »

slivnalia написа:
vasilev написа:
vanov написа:Затова трябва да правим като гърците , а не да стоим и да се жалваме тука и там. Хората сринаха половината центар на Атина. А ние като стане нещо такова слагаме "X" пред ника си в скайп. И на кой помага тоя хикс.
Колега, съгласен съм с теб ,но не сравнявай с това ,което стана тук,защото това,което стана тук е пълна анархия.Знаеш ли какво е да градиш един бизнес 20 години и да дойде някакво копеле да ти изгори например магазина.Тук няма демокрация а анархия. :finga:
Колега а тук какво е не е ли анархия,само че не народна анархия а управляваща анархия :( Мисля че това е по страшно.Тези копелета управниците ни направо са за е.....не :idea: Вижте подписа ми момчета аз отдавна съм за това :roll:
http://vbox7.com/play:4e658ef5
Ти за какво мислиш ,че съм вече 15 години в Гърция,много добре ги знам тия работи и аз може да съм навън,но винаги съм следял какво става във България с надеждата някой ден да се върна.Така си минаха 15г и кат гледам оправия няма :cry: :cry: :cry:
outsider 59
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от outsider 59 »

Беэ коментар! Политическият мазохизъм е запазена марка на БГ,след това управление само Гората докато порасне.........
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Ми кво да каже човек за тази кривонтия и простотия :evil: Да ги фанеш тия педерасти и да им направиш на тях по едно бебе , ама не "ин витро" , а "реалити" :evil: :axe:
Изображение
Аватар
Венелин Радушев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венелин Радушев »

Бунт, анархия, скачане пред парламента....събаряме власта. И после? Дайте един честен човек в тая държава.....къде го? Си чешеме езиците, а най важното не правиме. Зрели хора е трудно да промениш....децата си възпитайте. Колко правителства сменихме....още колко ще сменим...все тая. Учениците си бият учителите, вандалстват, пият, пушат, наркотици, негромотност, а родителите им ги защитават....."децата ни са млади, буйни и имат право да си изразходват енергията и да трошат пейки". Това е позицията на родители след наказването на децата им с общественополезен труд заради вандалщина. А морал....те даже не са я чували тая дума. А ТИ, знаеш ли къде е било и какво е правило детето ти тази вечер? Не ти и трябва..... Сегашните политици неможем да ги оправим, бъдещите, които са ви вкъщи и ги възпитавате....... А иначе името на темата си е достатъчно красноречиво....изроди. Колко безсърдечен трябва да е един човек за да подиграва така един страдащ човек....
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
Jechev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Jechev »

Колеги, дайте го по-оптимистично!В основата на тези сдружения, борещи се за правото на повече хора да имат достъп, до скъпата процедура"in vitro", са жени, а този факт е достатъчен, че нещата, ще бъдат доведени до край , и ако не сега, то до година-две, ще се изпълнят повечето им искания, щото нема такива храбреци, дори сред "любимите" на всички ни парламентарни мандатаджии, които да застанат на пътя на една майка(в случая хиляди)...бъдещи и настоящи :!: :idea:
Последно промяна от Jechev на Съб Дек 13, 2008 2:29 am, променено общо 1 път.
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Алкохола не решава проблемите....млякото също.
Изображение
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

петко стоянов написа: "Дайте да ви направя едно in vivo:
човека трьгна от ин виво и ин витро..вие до управници опрехте :wink: защо пьк?някой дали се замисли,дали господин ШИКЬГРЮБЕР не е прав? :wink: :wink: както и м/у другото-А.Шопенхауер и главно-Фр.Ницше :wink: ???????ГОЛЕЕЕЕЕЕЕЕМ вьпрос имам по тоя "вьпрос", ама иначе само чувам псувни по посока на "МАНГАЛИТЕ" :wink: КОЙ е източно православните-кьде сте беее-де го БОГ в ин витрото?БОГ в ин вивото е едно на рька-ВСИЧКИ сме там ;)ай нападайте ме колкото си искате,но си мерете лицемерието......бати-побеснях :axe:
много е прав оня с "ин вивото"..не е прав само,че публично и пред НЕПОДГОТВЕНИ го е казал;)самия той-НЕПОДГОТВЕН.
че по кво се различават "мангалите",кьде за всичко са ВИ виновни от "ин витрото"? а? крещите против клонинги,че било противоестествено,нам си кво.....кви били гадни кремвиршите..евала на тоя дрьзнал да изкаже истинско мнение-не искам да псувам,но ще се наложи с думата "депотат".бати пича ;)я някой да ми обясни,освен просташкото отношение КОЕ не му е правилното на извода?чакам ;)
или,както казва годзилата:I see dumb people...they're everywhere...they walk around like everyone else...they don't even know that they're dumb.ма моеше и на бьлгарски-няма да прозвучи по тьпо-просто по РАЗБИРАЕМО....не за мен де :wink:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Jechev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Jechev »

5кила написа:
петко стоянов написа: "Дайте да ви направя едно in vivo:
крещите против клонинги,че било противоестествено,нам си кво.....кви били гадни кремвиршите..евала на тоя дрьзнал да изкаже истинско мнение-не искам да псувам,но ще се наложи с думата "депотат".бати пича ;)я някой да ми обясни,освен просташкото отношение КОЕ не му е правилното на извода?чакам ;)
Ми най-малкото неправилното му е, че некой си прави извода удобно скрит зад стените на некоя ВАЖНА иституция, и се скатава след това...наместо да се покаже,изкаже и докаже, що за лъв е.. :roll:
а, и сите знаем, че иде реч за едни левчета, които чиновника не иска да му избегат от ведомостите си, щото друго е да висиш пред/зад кабинетите на "еди-кой-си" и да си готов на сссичко(паричко), да те завключат у списако, наместо денгите да са при тези които имат нужда от тях...стааараа, старрааа и позната схема !
кремвиршите са гадни, ама много...виж, клонигите... :roll:
представяш ли си неколко 5килограмови клонинга, хрупащи листенца и пийващи само най-бистра водица ?! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Алкохола не решава проблемите....млякото също.
Изображение
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Като чета нашата петарка се чудя да плача ли или да се смея :cry: :shock: :wink:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
петко стоянов

Мнение от петко стоянов »

5кила написа:дали господин ШИКЬГРЮБЕР не е прав?
....единственото за което е прав този"хер"ШИКЪЛГРЮБЕР е....отношението му към "талмудистите"....ма то май всичко от там тръгва :evil: :evil: :evil:
viper1
новобранец
новобранец

Мнение от viper1 »

Ще е много жалко ако не се разбере името на тоя царвул.
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

ааа,за много неща е прав хер Шикьлгрюбер,ама това няма да го разискваме :wink: щото и той горкия е ПЛАГИАТ,но просто дрьзнал да се опита :D :D па и ние нема кво толкова да знаем,че доколкото си спомням май му бехме СЬТРУДНИЦИ :twisted: преди да нахлуят братушките и преди Бг да стане сьтрудник и сателит,чрез партизански движения и пр на много по голямата СВИНЯ сталин,сьтворила с властта си и изнесеното жито от украйна за(забележете) германия ИЗРОДИ(каквато е и темата всьщност),като андрей чикатило :wink: а кой кво меля по парламенто...че нали НИЕ сме си ги избирали тия?от кво сте недоволни-от себе си ли? :roll: смей се илийка..смей се-с един такьв..ТЬЖЕН смях-аз отдавна така практикувам :D :D :D :D нашата страна отдавна е обречена на провал и забрава.ше ми говорят за 1300г бг история...хих...от тия 1300г-200 византийско,500-османско,50-сссрко и не се знае колко още Хамириканско очертаващо се РОБСТВА.правете си сметка :wink: защо всички народи казват "да",като си клатят главите настрани,а само ние казваме "да",като си клатим главите нагоре/надолу?някой знае ли?аз предполагам....щото,като ти е опрян ятагана на гушата нема друг начин. :wink: и сега-за капак ще ви разкажа какьв ТОЧНО е манталитета бьлгарски.пьрво сме по големи расисти от хер Шикьлгрюбер(ако не вервате поразтьрсете из форума за мнения относно "мангалите" и "турците") и второ сме големи ЕВРОПЕЙЦИ,като се има предвид случката,която ми се случи вчера,а тя е следната:чакам любимата да ме вземе с колата на спирката на пазара иван вазов и наблюдавам следното нещо-брутално задрьстване,всички изнервени,клаксони и псувни(който е от софия се сеща за кво иде реч),което само по себе си е мноо "европейско ":wink: и виждам,как некьв около 50г човек с две торби пресича улицата,докато около него набиват спирачки,псуват го и той ПСУВА и мрьнка,че така немало да влезем в европа,при положение,че ПОДЛЕЗА е точно до него :D :D :D :D :D след като премина накрая,без да го бльснат другите ЕВРОПЕЙЦИ не издьржах и му направих следната забележка "да те ебем и теб у европеецо,да те ебем"-напсува ме и той в отговор и така...ТА..многократно и по други теми сьм твьрдял,че докато в Бг пред ГАРАЖИТЕ има надпис "НЕ ПАРКИРАЙ-ГАРАЖ" нема да се оправим :D :D :D :D -ИЗРОДИ са петкааа,ИЗРОДИ са :wink: а повечето са и ТЬПИ :D :D
е те толко ни дели от европата и антиизродщината-десет стьлби надолу и десет-нагоре..у ПОДЛЕЗО :wink: :wink: па няма значение от коя страна броиш кьде е надолу и кьде нагоре...............
valeri_1914@abv.bg
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от valeri_1914@abv.bg »

Колеги та само този случай ли е.Вчера отивам в КАТ-София.Колата ми е с одрана брония на паркинга не съм видял кой го е сторил.Та там има една барака на която пише ДЕЖУРЕН ПТП.Първият колега беше отишал в3.00ч.До 12.00ч от списака за реда минаха 7 човека а от задният вход 10 наши човека.Направехме скандал МИЛИЦИОНЕРА който излезе каза дреме ми за вас аз и 10 и 20 човека да обслужа пак толкова пари ще взема.Е и днеска ще пушат.
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

ние бьлгарите сме чудна нация!!!!!на всеки разправяме колко е кофти да се взимат подкупи,колко е кофти ония в парламенто(които всьщност сме си избрали) да ни манипулират,как мразим мутри и корумпирани политици....и кво?КВО???????само си разправяме-нема референдум,нема оправия.мутрите са си мутри,политиците са ни глупаци....все така се продьлжава.цените се вдигат,заплатите падат-КУЧЕТО СИ ЛАЕ А КЕРВАНА СИ ВЬРВИ :twisted: защо е така?аз много сьм мислил по вьпроса и накрая стигнах до извод.ние сме изродена нация,смазана и опорочена от робства.когато ние кажем за една мутра или политик(което е едно и сьщо де) "бати копелето корумпирано" ние не го казваме защото искаме нещо да променим,а го казваме защото всьщност му ЗАВИЖДАМЕ,че не сме на НЕГОВОТО място.това ни е на нас грешката,подсьзнателна,ИЗРОДСКА :wink: де факто ние се вьзхищаваме и завиждаме на копелето мрьсно.помислете в/у това...ма хубаво помислете :roll:
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

valeri_1914@abv.bg написа:Колеги та само този случай ли е.Вчера отивам в КАТ-София.Колата ми е с одрана брония на паркинга не съм видял кой го е сторил.Та там има една барака на която пише ДЕЖУРЕН ПТП.Първият колега беше отишал в3.00ч.До 12.00ч от списака за реда минаха 7 човека а от задният вход 10 наши човека.Направехме скандал МИЛИЦИОНЕРА който излезе каза дреме ми за вас аз и 10 и 20 човека да обслужа пак толкова пари ще взема.Е и днеска ще пушат.
бе ти добре ли си бе :D :D :D :D па да беше питал кво се прави в такива случаи преди да ходиш да се разправяш по КАТ :D :D :D :D :D :D :D :D
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”