Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

ИЗРОДИ!
Модератор: dantho.mihov
Re: ИЗРОДИ!
[quote="5кила"]ИЗРОДИ са петкааа,ИЗРОДИ са
а повечето са и ТЬПИ

quote]...,че са изроди-така е,ама за тъпото.....щом са способни толкова години да ни дъвчат,изплюват и МАНИПОЛИРАТ....
...МА ТО С ПОСТОЯННОТО СИ ОПЛАКВАНЕ
...кво ли друго заслужаваме
Страх ме е единствено за сина ми и за нероденото ми дете.......аз съм бил по улиците и барикадите през "постановката "97),но.......ако пак ще ни Предвождат такива-не мерси 

quote]...,че са изроди-така е,ама за тъпото.....щом са способни толкова години да ни дъвчат,изплюват и МАНИПОЛИРАТ....

-
- и господ не е толокова добър
Миро аз поне не им завиждам.Живея добре въпреки несгодите.
Жал ми е за този народ където се възхищава от фолк пивици,мутри(политици),алкохолици,хулигани и други елити 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Снег,знаеш ли защо е така-защото сме заобиколени отвсякъда с такива...това си е метод за ЗАМАЗВАНЕ НА ОЧИТЕ...що не се радват на герои от книгите?ми щот не са прочели и една книга...snegk написа:Миро аз поне не им завиждам.Живея добре въпреки несгодите.![]()
Жал ми е за този народ където се възхищава от фолк пивици,мутри(политици),алкохолици,хулигани и други елити

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
snegk написа:),алкохолици,хулигани :

тук,на балканите сме сьбрани толкова малки народи,с толкова много незнайно защо ЗЛОБА и ОМРАЗА помежду ни,че чак се чудя как не сме се избили вече,вьпреки,че се избиваме перманентно.а сме толкова ЕДНАКВИ.
ботев и левски сьщо са били пияници и хулигани-не мога да си обясня иначе как 20 човека ще атакуват османската империя

нема поет,кьде не пие-най добрите стихове се раждат под вьздействие на злупотреба с някакви стимуланти-вервайте ми

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- ще става разбирач
Какво се прави питам.
-
- и господ не е толокова добър
ботев и левски сьщо са били пияници и хулигани-не мога да си обясня иначе как 20 човека ще атакуват османската империя
нема поет,кьде не пие-най добрите стихове се раждат под вьздействие на злупотреба с някакви стимуланти-вервайте ми
[/quote]
Просто им е писнало на х...я затова и не са мислили
За поетите,художниците и др. си прав,но затова и никой не ги обича и почита живи а след смърта

Просто им е писнало на х...я затова и не са мислили

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
В форум Zachatie бе пуснат линка към тази тема.Разбирам че сте запознати с това което се случва."Уважаемите " депутати отправиха обида не само към една жена а към всяка една.Ние сме с нагласата че няма да оставим нещата така.Започва организация за ПРОТЕСТ.Обръщам се към вас с огромна молба-НУЖНА НИ Е ПОДКРЕПА.Тук не става въпрос само за двойките нуждаещи се от ин витро,тук става въпрос,че е крайно време да започнат да ни уважават като народ и ние да търсим правата си.Моята молба е ,когато се определи дата ,час и място на протеста,ще ви информирам-моля ви споделете със съпругите ви ,ваши близки роднини и приятели,дори колеги.Всеки един ще е помощ за нас.Благодаря ви много
...мисля ,че тук ще я получите.borysowa написа:..НУЖНА НИ Е ПОДКРЕПА.
- Димича
- ще става разбирач
Цинизъм,бруталност,арогантност=тройната коалиция!
!Не ми се пише повече,че вдигам кръвно...наистина!!!Ми да си взимат 1500-те евро и 1500 кола в главите,и 1500 х...я в г...за и да бегат за Мадрид...мамата мръсната... 

Ракията не е за малки дЯца!!!! 

- krokibg
- учете се от него
Аз,на драго сърце бих направил бебета но на .............двамата тъпака - Китов и бившия министър на здравеопазването
Тези заслужават да бъдат хванати от мъжете на тези жени и да бъдат изнасилвани докато не родят

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Ето какво казва дядо Симо...
Има косвена връзка с темата...но има.От Дядо Симо:
Държава пълна с малоумници и тиквеници. Идиоти от класа. Простотия, посредственост.
Чалга, селения, простолюдие, кретени и уникални глупаци. Омръзнало ми е да се сравнява България със запада и със Америка. Докато цените са по Европейски и Американски, а заплатите са по български, не искам да чувам за никакви сравнения, в същото време обаче, заплатите и пенсийте на онези мръсни СВИНИ в парламента са Европейски и Американски. Една от тези свини дори иска да се гласува 1500 лева пенсия за Свиня след пенсиониране, защото било недопустимо да се заплаща толкова ниско на една Свиня, защото тя се е спукала да ходи на работа и да спитам и да гласува с чужда карта.
Тези "полицай" са абсолютни малоумници. Вместо да ми пушите и да ми се оплаквате, направете нещо по въпроса. Нахлуйте в парламента и МС и избийте свините там до последната от тях, тогава може и да се оправи нещо и да спрете да се оплаквате, да вземате рушвети и да ми се правите на големи мъже.
Господа от системата на МВР, от простия полицай до Миков,
Вие сте едни П...И, каквито са и политиците.
Граждани на България, не плащайте данъци на некадърници. Грехота е.
- Big^Fish
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Отиваме на там,че съвсем скоро народното недоволство,ще екскалира.Дано обаче този път има смисъл и да вземат участие повече хора,а не да си стоят у дома като мислят,че от тях нищо не зависи...От всички нас зависи,за нас,за децата ни,за внуците ни!Един живот живеем,нека поне изживеем остатъка от него достойно,и да мислим за по-доброто бъдеще на наследниците си.И дано се намерят кадърни политици,които да си вършат съвестно работата, на която НИЕ сме ги назначили...
СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
получихме по спешност медийната подкрепа на бтв и покана за участие в "Шоуто на Слави".
Дата - 15 декември 2008 г., 19,15 ч.
Място - пред пилоните на НДК
Цел - да запознаем обществеността с ползите от предлаганото финансиране на процедури от асистираната репродукция
Участници - Анна Зашева и д-р Стаменов в студиото, д-р Владимиров, д-р Табакова, Радина Велчева и всички, които са съпричастни с идеята, пред студиото на бтв.
Призив на сдружение Зачатие - знаем, че времето е ужасно кратко, но това е шансът все пак предложения законопроект да се приеме. Елате с празни колички, свещи и плакати. Можете да си напишете по едно пожелание с големи букви и да го сложите в количките. Можете да помолите приятели да ви подкрепят. Нека не залитаме към обидата, към оскърблението, а да се подготвим аргументирано и позитивно да защитаваме правата си.
Всеки един от вас е подкрепа не само за нас, а за бъдещето на нашите и вашите деца-на всички бъдещи и настоящи поколения
Моля споделете тази информация с всеки който би могъл да дойде
БЛАГОДАРИМ ВИ
Дата - 15 декември 2008 г., 19,15 ч.
Място - пред пилоните на НДК
Цел - да запознаем обществеността с ползите от предлаганото финансиране на процедури от асистираната репродукция
Участници - Анна Зашева и д-р Стаменов в студиото, д-р Владимиров, д-р Табакова, Радина Велчева и всички, които са съпричастни с идеята, пред студиото на бтв.
Призив на сдружение Зачатие - знаем, че времето е ужасно кратко, но това е шансът все пак предложения законопроект да се приеме. Елате с празни колички, свещи и плакати. Можете да си напишете по едно пожелание с големи букви и да го сложите в количките. Можете да помолите приятели да ви подкрепят. Нека не залитаме към обидата, към оскърблението, а да се подготвим аргументирано и позитивно да защитаваме правата си.
Всеки един от вас е подкрепа не само за нас, а за бъдещето на нашите и вашите деца-на всички бъдещи и настоящи поколения
Моля споделете тази информация с всеки който би могъл да дойде
БЛАГОДАРИМ ВИ
- Диканаров
- кандидат преподавател
Момци, мисля, че ни въвличат в една голяма манипулация. Напълно съм съгласен с правото на бездетни жени да имат възможност да имат собствено дете. Но си спомням, че един мазен политик, бивш последователен марксист, после яростен антикомунист, после коленопреклонен царист, сега свободен демократ и преди бе раздухвал темата с клиничните пътеки и инвитрото. Та този доцент , мисля, че беше Щерев, има клиники за инвитро и неговият интерес е осигуряването на постоянен или нарастващ поток от пари към тях! Все си мисля, че правото да имаш бебе е след правото на живитиспасяващо лечение! Вие не мислите ли че правото на живот е по-голямо! Когато нашата страна има "х" лв. за здравеопазване предвидени по бюджет, как да лишиш едни, които сега на момента се нуждаят от незабавна помощ и да облагодетелстваш тези, които биха станали бъдещи майки при щасливо протичане на процедурите. Тези нещастни семейства имат право на щастливо бъдеще и деца, но средствата като са ограничени, нали за да се удовлетвори тяхното право, трябва да се намалят средствата за онкоболни, на бърза помощ, на деца, болни от аутизъм или други редки болести на костите или мускулите или...! Нали и тези хора имат семейства и тези семейства имат също право на щастие? Два примера от моето семейство:-Приятел от 50г. преди 15 дни бе опериран от туморни образования на тазобедрената става. Сложиха изкуствена. Той си плаща упойките, защото не били по пътеката! Кръщелница на майка ми, която е над 40г нямаше деца! Сама си плаща за инвитро и опитите не бяха успешни! Тя след това си забременя по естествен път и роди момченце! Детето се роди с отвор и срастване между хранопровода и трахеята. Това "докторите" установиха след като детето едва не умря при кърмене. И това от наши доктори, дето на видеозон определят състоянието на плода далеко преди да е настъпило време за раждане. Милата имаше възможност да плаща и въпреки това и се случиха тез нещастия. Ами , ако нямаше възможности за най-добрата лекарска намеса и незабавна микрооперация/която бе първа и животоспасяваща, но не последна за детенцето/, какво щеше да се случи? Разбирате ли ужаса на такива майки?
Според мен въпросът не е в сегашното направление на наличните парични потоци осигурени от бюджета, а в съвсем друга посока. Според мен равновесието на стоки и услуги при настоящите качества, ще се срути при удовлетворяване на едни или други извънредни искания за финансиране, повишаване на заплати, изкупуване на лоши кредити и т.н. и т.н. Нали при наличие на 120лв. в обръщение и 100лв стоки и услуги на пазара ще настъпи моментално покачване на цените. Това е лавина! Учителите , шофьорите, лекарите, полицията и още койзнае кои искаха и получиха увеличение, но в домът им пак е един хляб и един домат но при цени не от 050лв , а от 1лв.
Разбирам гневът ви! Познавам ви и знам какви добродетели ви движат в момента! Не ми се ще да бъдете ловко манипулирани за чужди интереси.
Бъдещето зависи само от нас. Ние сме тези, които избираме. Вярвам, че на тези избори поне мажоритарният дял ще е определящ. Трябва да си избираме личности и програми, а не безлични на пръв поглед политици от партийна листа, картелно зависими, които са досущ като "търговците в храма"! Дали ще ги допуснем отново в храма от нас си зависи!
След като сме най-бедните от ЕС, следва да разходваме средствата по бюджета не с емоции, а трезво там където е най-необходимо и най-належащо и най-икономично, за да има за повече нужди. И ако се правят зоупотреби, да се възстанови смъртното наказание и публично да се наказват, както в Китай престъпниците. Не говоря само за убийци, изнасилвачи наркобарони, а и за икономическите престъпници! Тези от банките, министерствата, от съда, от прокуратурата, от НС, от агенциите, от общинските власти, от полицията и армията колкото я има!

Според мен въпросът не е в сегашното направление на наличните парични потоци осигурени от бюджета, а в съвсем друга посока. Според мен равновесието на стоки и услуги при настоящите качества, ще се срути при удовлетворяване на едни или други извънредни искания за финансиране, повишаване на заплати, изкупуване на лоши кредити и т.н. и т.н. Нали при наличие на 120лв. в обръщение и 100лв стоки и услуги на пазара ще настъпи моментално покачване на цените. Това е лавина! Учителите , шофьорите, лекарите, полицията и още койзнае кои искаха и получиха увеличение, но в домът им пак е един хляб и един домат но при цени не от 050лв , а от 1лв.
Разбирам гневът ви! Познавам ви и знам какви добродетели ви движат в момента! Не ми се ще да бъдете ловко манипулирани за чужди интереси.
Бъдещето зависи само от нас. Ние сме тези, които избираме. Вярвам, че на тези избори поне мажоритарният дял ще е определящ. Трябва да си избираме личности и програми, а не безлични на пръв поглед политици от партийна листа, картелно зависими, които са досущ като "търговците в храма"! Дали ще ги допуснем отново в храма от нас си зависи!
След като сме най-бедните от ЕС, следва да разходваме средствата по бюджета не с емоции, а трезво там където е най-необходимо и най-належащо и най-икономично, за да има за повече нужди. И ако се правят зоупотреби, да се възстанови смъртното наказание и публично да се наказват, както в Китай престъпниците. Не говоря само за убийци, изнасилвачи наркобарони, а и за икономическите престъпници! Тези от банките, министерствата, от съда, от прокуратурата, от НС, от агенциите, от общинските власти, от полицията и армията колкото я има!

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
колега Диканаров...неможе в тая бедна страна,да няма пари за болните ,а да има пари за автомобили по 60 000 евро за деПУТатите и за почивки по света-пак те
...а за "лавината"-100% си прав.