Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мирни риби
naRiba.com

Форум

Линът-една от най-красивите риби!
Модератор: sapuna
Re: Линът-една от най-красивите риби!
Даже на няколко места до Пловдив се лови лин , самоче много рано сутрин и привечер.milo69 написа:де го тоя лин до пловдив бе хора...

TICA FAN
Колеги, радвам се че направихте тази тема. Лин съм ловял на р. Тунджа на торен червей и бях много изненадан от начина му на кълвене. Това което забелязах е че продължаваше да чука плувката към 40 сек.- 1 мин., след което заби и го засякох. Беше със скромни размери (за което го пуснах), но ме изпълни с радост. Спокойно мога да кажа, че това е една от най-красивите риби които съм хваштал. Винаги съм се надявал, че някой ден линчето което пуснах ще извика дядавците и бабите си, че да се насладя на голям улов
ЛИН, КАЛЕНИК ---аз му казвам БЛАТНА ПЪСТЪРВА.
в ПЛОВДИВСКО има наистина, но и аз не казвам къде...
Колкото по-малко хора знаят местата с риба, толкова по-добре за рибата !!!
Хвани и пусни е метода, риба за ядене има в магазините, ако не знаете къде пишете ми лично съобщение , ще ви препоръчам...
в ПЛОВДИВСКО има наистина, но и аз не казвам къде...
Колкото по-малко хора знаят местата с риба, толкова по-добре за рибата !!!
Хвани и пусни е метода, риба за ядене има в магазините, ако не знаете къде пишете ми лично съобщение , ще ви препоръчам...
-
- вече хвърля и на тежко
Навремето имаше доста добри екземпляри на Горна махала.
Нека допълним и Ръжево Конаре,Оризари и Песнопой.Все места,където лятото лина си се лови прилично.galin don4ev написа:Навремето имаше доста добри екземпляри на Горна махала.

TICA FAN
- fish slavi
- разбира нещата
Хубави са линовете и на Стефаново