Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Теца-Овчарица-Амури гиганти
Re: Теца-Овчарица-Амури гиганти
Тук маи ми намирисва на завис.Браво Васко другият път по-голям.
- Добата©
- разбира нещата
bosiqt написа:Тук маи ми намирисва на завис.Браво Васко другият път по-голям.

- carpsliven2
- сериозен играч
Мерси Божидаре , всеки който ни познава , знае че сме истински. Ще си хващаме когато можем и ще помагаме на риболовците с каквото можем и ще си останем в сайта nariba.com .. ще сме приятели със всичкиБожидар написа:Аз им вярвам защото ги Познавам и ако Василе-Георги имате снимки с кантар Пуснете

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
- carpsliven2
- сериозен играч
Отправих и лични благодарности на хората които ми помогнаха със съвети да хванем рибите ( snegk i miro )

-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Радвам се че съм помогнал и се получе прекрасен риболов.carpsliven2 написа:Отправих и лични благодарности на хората които ми помогнаха със съвети да хванем рибите ( snegk i miro )
Щом пишеш явно сте се прибрали.

Страхотни риби. Не мисля че е от голямо значение коя колко е килограма е.
-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Момчета няма нужда никой с никой да се кара.for sale написа:Ако тази жаба която си хванал е повече от 12кг. ще си строша въдиците.
И двете риби са над 18-20 кг но това е без значение.
Радвайте се на предстоящите празници и успеха на колегите си
и всеки да се помоли скоро да го споходи и него.
Форумите не трябва да стават арена на раздори и вражди.
Пример е и последната дарителска акция!
Поздрави на всички
miro
Miro Ni4ev написа:Момчета няма нужда никой с никой да се кара.
И двете риби са над 18-20 кг но това е без значение.
Радвайте се на предстоящите празници и успеха на колегите си
и всеки да се помоли скоро да го споходи и него.
Форумите не трябва да стават арена на раздори и вражди.
Пример е и последната дарителска акция!
Поздрави на всички
miro

- Моряка
- кандидат преподавател
На първо място овации на майсторите
И после размера е винаги от значение
нали тука всеки гледа да се пофали с нещо по-голямо(има и изключения)Важното е с цяло сърце да се кефиш на постиженията на колега,нали затова пишем тук ,за съвет,инфо,за бъзик и за приятелство 

И после размера е винаги от значение

А сега де? 

- Paublo_Eskobar
- Модератор
Много е важно,твойта риба да е по малка от мойта....
Истината е там,колко удоволствие ти е доставила,а не колко кила е и дали си я мерил на верен кантар до милиграма!
Важното е че колегите са направили хубав излет и са им треперели краката докато вадят тези риби,без значение дали са 10 или 60 кила.Истината в риболова е тръпката(само ти и рибата)без задни мисли(примерно дали жената е сърдита,че си за риба,а тя е с комшията
) И аз го карам малко five килоус style,ама истината не е в килограмите,а другаде.... 

Важното е че колегите са направили хубав излет и са им треперели краката докато вадят тези риби,без значение дали са 10 или 60 кила.Истината в риболова е тръпката(само ти и рибата)без задни мисли(примерно дали жената е сърдита,че си за риба,а тя е с комшията

Последно промяна от Paublo_Eskobar на Нед Дек 14, 2008 12:05 am, променено общо 1 път.
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- carpsliven2
- сериозен играч
Значи да прераскажа случката за да стане по ясна на колегите. За втори пат ходим на това място , след като първия го отчетахме провал. хвърлихме въдиците и захранката и се започна чакането .. прз час-два ни взимаше по някоя таранка, стъмнисе .. седнахме покраи огънчето .. пийнахме ракийка и си говорихме как нещу нени върви и с това място. Цяла нощ на смени вардихме и нищо.. на сутринта бяха замръзнали макари въдици и корди и потапяхме във водата за да се размразат. В ляво от нас дойдоха колеги с миниван старозагорска регистрация и много готина лодка с която распавахме.. докато се кефихме на прекрасната лодка на колегите .. последва рън .. 15 минути борба и торпедото беше вънка.. започнаха се снимките прегръщания и огромната радост.. презаредихме ... и още омаяни ... последва втори рън ... след крадка борба и второто торпедо беше вънка.. щастието беше огромно .. самочуствието се вдигна много ... целуване на рибата (абе немога да опиша огромната радост ). презареждаме .. и последва трети рън.. след кратка борба .. загубихме рибата .. понеже се оплете в другите въдици. решихме да извадим всички въдици и да ловим със една.. и така продължи вълшебната приказка .. удар след удар.. Беше ни споходил големия кусмет.. след 9 извадени риби решихме да спрем и да си тръгваме .. При колегите продължаваше да няма удар. Неможех да повярвам че е истина.. още сме силно развълнувани.. Изглежда пасажа от торпеда се беше задържал при на и затова така се получи.. Щом колегата след нас също е нямал удар ... значи сме имали безбожен кусмет. Пожелавам това да се случи на всеки истински рибарин който обича риболова с цялото си сърце и душа.

-
- ще става разбирач
Такъв размер сладководна риба на въдица евала че сте я извадили . .жалко че това се случва само на това място :/
късмет работа . .
Това е най-доброто решение.carpsliven2 написа: Другия пат ще пускаме теми без кг .. айде успокоитесе ..

-
- разбира нещата
Искам да кажа само 2 думи:Не съм политик,но според мен каквато е държавата такъв е и риболова.Ние Българите не гледаме самите ние да имаме успехи а се стремим другите да нямат.И поради тази причина мъничко си завиждаме.Поздрави на Боян,Миро,Пламен Зоро и на всички които с малко или много са ни показали как да правим истински риболов...Благодарим им от сърце особено на нашия Боян
На коментари от рода,че това са мрежарски риби просто са несериозни.Само за пояснение имаме много свидетели и клипчета
Успех на всички и ви казвам най отговорно,че този риболов ще има 2-ра част и няма да пишем с Васко никакви килограми.Явно хората се дразнят.Моля модераторите да се намесят при такъв спам.

-
- разбира нещата
Сега по въпроса с монтажа.Извинявам се че не можах да ги кажа до сега бях на работаsnegk написа:Приятел,мястото може и да не го споделяш дори и на лични,но за монтажите и др. може и тука.Нали се сещаш,че не си открил нов модел монтажSecret Carp написа:Благодаря на Carp Sliven 2 за макарите.С тези машини рибите вървяха към кепа без шанс
.Който иска по сериозна инфирмация за каквото и да било-на лични.Няма да пропуснем да отговорим на нито един.Само ще кажа,че макарите са Reinbow а кордата Hakuyo.
![]()