Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Кола за риболов!?
Модератор: dantho.mihov
- петър власев
- разбира нещата
Всъщност на снимката на калканчо е снимана моята кола , и на практика показва как и при какви условия се експлоатира целогодишно по време на риболов.МИЛЧО написа:
Берлингото е супер който не се е возил незнай за какво става на въпрос виште на калканчо снимката добре
хубава кола, но картера и е много ниско
Мисля , че клиренса на берлингото е по голям от всяка лека кола , а за всеки случай съм му монтирал защитен стоманен леген под мотора/дебел е около3-4 мм./ , и се продава оригинален в "автомотор корпорация" или "франсауто" на цена около 190 лв. При дъждовно време поставям вериги и проблеми не съм имал. А пък изкачването по аутобана на "Железни врата" в посока Пловдив-София в комплект с караваната и лодката на покрива , го правя със 110 км/ч. на четвърта

Нова струва 26000 лв. със ддс , но ако имате фирма , можете да си прихванете ддс и ще ви излезе под 22000 лв + 3 години гаранция + лизинг до 5 години .
Смятам , че не си заслужава , заради последните 100-500 метра от асфалта до водата , да ползваш целогодишно Нива , която да ти надуе главата от бръмчене на двигателя и виене на скоростите . За разхода на гориво и малкия товарен обем не говорим

Най добре вижте в галерията ми ..

На платено не одим !
- петър власев
- разбира нещата
sampo то че е хубаво това берлинго хубаво е
ама ти ги видех снимките ама ако ходиш само по такива места . Те чудесни и с квато и кола да си ше стигнеш
нямам снимки да ти покажа за кви пътища става въпрос
сърцето ще ме заболи да го пусна тва берлинго там
раали акропула ку си гледал
по зле
и все пак говорим за кола с ,която ще се ходи за риба
нъл тъй
а и проблема с багажа на нивата се решава много лесно
туряш един туристически багажник огоре и немаш ядове.
Инак колата ти е мнооооого убава ма на мен не би ми свършила работа
аз лично скоро време ще купувам рено espse 2.2 мотор 4х4
мисля че и то ще е добро. Аа за макадан не става рййййш ли

ама ти ги видех снимките ама ако ходиш само по такива места . Те чудесни и с квато и кола да си ше стигнеш
нямам снимки да ти покажа за кви пътища става въпрос
сърцето ще ме заболи да го пусна тва берлинго там
раали акропула ку си гледал
по зле
и все пак говорим за кола с ,която ще се ходи за риба
нъл тъй
а и проблема с багажа на нивата се решава много лесно
туряш един туристически багажник огоре и немаш ядове.
Инак колата ти е мнооооого убава ма на мен не би ми свършила работа
аз лично скоро време ще купувам рено espse 2.2 мотор 4х4
мисля че и то ще е добро. Аа за макадан не става рййййш ли

я чувствась себя очен хорошо
- kalinborisov
- новобранец
- Обратна връзка:
Берлингото е готино, побира багаж височко е, харчи прилично, но е доста висока цената.Ако имаш фирма и си изкарваш парите с него е добре,защото съчетаваш полезното с удоволствието. Колкото до Лада Нива единствения минус е че дори на газ ще дава голям разход.Ако решиш да идеш сам и на по-дълга дистинация трябва да се бръкнеш доста.Иначе частите са ефтини и подръжката не е проблемна.
Има две разновидности на фолцваген "кънтри" и "синхро". Говоря за стари коли на по 10- 15 години, които може да преправиш както си искаш.Голф кънтри си е почти мини джип и е по къс от комбито, по висок е и може да преодолява по голям наклон, но побира по малко багаж.Вярно с багажник отгоре ще добавя още един "+". Според приятел които бачка в сервиз ако се сложи ново окачване едно комби "синхро" също ще стане доста високо, а и е по голяма кола и е по стабилна. Всъщност идеалната кола едва ли ще намерим всичко май се свежда до вкус, предпочитания, финанси и това къде най- често си правиш излетите. Аз ходя на река Дунав, а там има кошмарни места, които и с НИВА трудно биха се преодолели. Местните минават с трактор
и пролетно време стават страхотни коловози.Единствения шанс е по-висока кола и да заобикаляш.Ето още един въпрос. Кой е най-добрия багажник който може да се монтира отгоре на колата?Вие какви ползвате?
Има две разновидности на фолцваген "кънтри" и "синхро". Говоря за стари коли на по 10- 15 години, които може да преправиш както си искаш.Голф кънтри си е почти мини джип и е по къс от комбито, по висок е и може да преодолява по голям наклон, но побира по малко багаж.Вярно с багажник отгоре ще добавя още един "+". Според приятел които бачка в сервиз ако се сложи ново окачване едно комби "синхро" също ще стане доста високо, а и е по голяма кола и е по стабилна. Всъщност идеалната кола едва ли ще намерим всичко май се свежда до вкус, предпочитания, финанси и това къде най- често си правиш излетите. Аз ходя на река Дунав, а там има кошмарни места, които и с НИВА трудно биха се преодолели. Местните минават с трактор
и пролетно време стават страхотни коловози.Единствения шанс е по-висока кола и да заобикаляш.Ето още един въпрос. Кой е най-добрия багажник който може да се монтира отгоре на колата?Вие какви ползвате?
Истината винаги те стига! Вимавайте с размера на обявената от вас риба.
-
- новобранец
- Обратна връзка:
CITROEN
Karam Citroen ZX-1,4i(mono) i imam chuvstvoto,che nqma normalen teren kudeto da ne uspeq da se spravq s hubavi gumi.Prohodimost kato na Citroen.Gori 6.5 litra gaz pri 95-105km v chas,do110km v chas se nabira perfektno i sum mnogo dovolen,zashtoto moga da si pozvolq da hodq na riba iz cqla iugozapadna Bulgaria za malko pari.Subira dvama ribolovci s dve platformi,tri saka s pruchki,dostatuchno kofi i korita i ostava mqsto za treti ribolovec no bez platforma(kufar).CitroenZX e frenskiq otgovor na folkwagen Golf-2.Spored men e dobur otgovor, zashtoto go imam ot 2 godini veche mu vrutnah 48000 i sum smenil samo edin nakrainik za 12 lv.a e proizvodstvo1992godina.Chastite sa po-evtini ot golfovite,kolata e po-kulturna i s mnogo poveche extri.Mnogo sum dovolen. 

Na kuka
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
sampo написа:Всъщност на снимката на калканчо е снимана моята кола , и на практика показва как и при какви условия се експлоатира целогодишно по време на риболов.МИЛЧО написа:
Берлингото е супер който не се е возил незнай за какво става на въпрос виште на калканчо снимката добре
хубава кола, но картера и е много ниско
Мисля , че клиренса на берлингото е по голям от всяка лека кола , а за всеки случай съм му монтирал защитен стоманен леген под мотора/дебел е около3-4 мм./ , и се продава оригинален в "автомотор корпорация" или "франсауто" на цена около 190 лв. При дъждовно време поставям вериги и проблеми не съм имал. А пък изкачването по аутобана на "Железни врата" в посока Пловдив-София в комплект с караваната и лодката на покрива , го правя със 110 км/ч. на четвърта![]()
, под погледите на шофьорите ,които изпреварвам... Жива атракция е ..
:):) Това е идеаалната кола , магаре в калта /с вериги/ , и стрела на асфалта !!!!!
Нова струва 26000 лв. със ддс , но ако имате фирма , можете да си прихванете ддс и ще ви излезе под 22000 лв + 3 години гаранция + лизинг до 5 години .
Смятам , че не си заслужава , заради последните 100-500 метра от асфалта до водата , да ползваш целогодишно Нива , която да ти надуе главата от бръмчене на двигателя и виене на скоростите . За разхода на гориво и малкия товарен обем не говорим
Най добре вижте в галерията ми ..и чао !!
![]()
![]()
Не се сърди че съм ти сложил снимката просто тя ми беше на разположение

Да наистина МИЛЧО е прав за картера баща ми го счупи 1 път като ходихме на ПОДА че му изтече маслото и немаше спирачки ама добре че е близко до варна 25-30км някаде

Лада Нива може би е най-доброто решение за тези пари но лично не бих си зел макар и да е доста ефтина и лесна за подържане

Рано ми е да мисля ча коли само на 14 съм

За бракониерите само слънчаци
!

- петър власев
- разбира нещата
HOOLIGAN
риболовец
МнениеПуснато на: Чет Фев 09, 2006 12:19 pm
хубава кола, но картера и е много ниско. Subaru му е майката
за петър власев -- в нашата рибарска компания три от колите са рено еспейс , много са удобни , махат задните два реда седалки и става като в хотел "шератон" /**звезди/

абе , работата е ясна ... "моя кон е най хубав"

На платено не одим !
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Отново си правsampo написа:HOOLIGAN
риболовец
МнениеПуснато на: Чет Фев 09, 2006 12:19 pm
хубава кола, но картера и е много ниско. Subaru му е майката
за петър власев -- в нашата рибарска компания три от колите са рено еспейс , много са удобни , махат задните два реда седалки и става като в хотел "шератон" /**звезди/:):) ... но не е необходимо да въртиш заден диференциал целогодишно/4x4/ , заради 100 м. път в калта/евентуално/ , продават се вериги по 25 лв. за това
абе , работата е ясна ... "моя кон е най хубав"![]()
![]()

Петър Власев да не се хваля ама разбирам от коли малко и мога да карам на ниска предавка и с ниска скорост засега

За бракониерите само слънчаци
!

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
- barutchiata ©
- Администратор
Точно си е за рибаПавел Иванов написа:Ммммммммммммм , ей тва си е баш за риболов![]()
http://fishki.net/comment.php?id=7535

- петър власев
- разбира нещата