Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Опасен ли е риболова на сом-мисля да
Модератор: sapuna
Опасен ли е риболова на сом-мисля да
lusienn, мненията ти ще бъдат изтривани, докото не започнеш да пишеш правилно ! Грамотен си.....

Риболовци.
- GODFATHER
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Опасен ли е риболова на сом-мисля да
По принцип всичко на този свят е опасно, ако не се спазват ПРАВИЛАТА. включително и това че в момента ти отговарям докато си дърпам от цигарата, може да се задавя и да....
Задай си по-конкретно въпроса и може да получиш и конкретен отговор.
Поздрави!!!
Задай си по-конкретно въпроса и може да получиш и конкретен отговор.
Поздрави!!!
I'll make him an offer he cant refuse!!!!!!!!!!!!
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
- ceno cenov
- разбира нещата
Опасен си е щот докато кльонкаш може да те захапе за ръката и аиде в дълбокото.
ceno cenov написа:Опасен си е щот докато кльонкаш може да те захапе за ръката и аиде в дълбокото.

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Не е за всеки и това е гаранция за опасност!
Опасноста,обаче не идва само от сома а и от други фактори!
Треба да си печен,квото и да значи това! 

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Пих и ще споделя,що ходя за сом!
Ловя сам и този риболов,на кльонк е моята вътрешна борба със страха!Страх от тъмнината,страх от тишината,бездната и чудовищата отдолу!
Най-важно е търпението и готовноста при удар да се реагира правилно!Понякога се чака с години и често се мислиш за глупак,но при удар на добра риба,нещата си идват на място!На който му стиска да опита,нема лошо.За мен,всички успели да се справят с голям сом са достойни за уважение и разбирам кво са изпитали!
Чувство,което трябва да се преживее за да се разбере!
Тогава опасностите остават на заден план!
Аре некой друг да каже,що оди за сом!

И аз на това се надявам. Ходя за сом от тази година, защото преминах през всички видове риболов и за мен са прочетена книга. Не че шарана не ме влече, но в момента само кльонка ми е в главата. Мисля, че това е един добър връх в кариерата на всеки риболовец. Ако кажа, че съм луднал, няма да излъжа.Troli Rapala написа:.... често се мислиш за глупак,но при удар на добра риба,нещата си идват на място...!
А за страха- човек на моите години не се страхува от нищо, защото всичко е раздал навреме. Във водата ми е по-гот, отколкото на сушата.
П.С. Троли, вкарвай по някоя друга преди да влезеш във форума. Много ми хареса последния ти пост.
.
Последно промяна от Franko на Съб Авг 29, 2009 7:16 pm, променено общо 1 път.
http://www.vbox7.com/play:1dbd3caf
Кой знае на къде?Кой знае до кога?....
Кой знае на къде?Кой знае до кога?....
- ceno cenov
- разбира нещата
Те това вече си е наистина опасно. Да праснеш една бутилка и да се понесеш на глисаж в тъмното......Franko написа:.........при глисаж в тъмното да праснеш нещо,да отвориш бутилката още в 17часа и да стоиш до 01ч.(туй ми се случва често)....

Еййй, това ми хареса много-наистина.Няма какво да допълня.Troli Rapala написа:Пих и ще споделя,що ходя за сом!Ловя сам и този риболов,на кльонк е моята вътрешна борба със страха!Страх от тъмнината,страх от тишината,бездната и чудовищата отдолу!
Най-важно е търпението и готовноста при удар да се реагира правилно!Понякога се чака с години и често се мислиш за глупак,но при удар на добра риба,нещата си идват на място!На който му стиска да опита,нема лошо.За мен,всички успели да се справят с голям сом са достойни за уважение и разбирам кво са изпитали!
Чувство,което трябва да се преживее за да се разбере!
Тогава опасностите остават на заден план!
![]()
Аре некой друг да каже,що оди за сом!
![]()
![]()
![]()
-
- сериозен играч
А са се успокоих .Емо,беше изчезнал за известно време , и с тоя опасен риболов направо те бех отписал.Добре че си жив бе брато ,радвам се че отново си сред нас.

Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
Опасен е риболова на сом.Като лист съм.Но не от друго,а да не завърша с някое капучино.Сега се запуших и ритулно си прерязох монтажа.Макар,че ще се ловкат още но аз съм в бокса.Няма миза,а месар бях.Сега съм гъбар еколог.

Четох ,четох , пък не разбрах опасното къде е . Минал съм ги онези години, дето го търсехме опасното , пък и се надувахме с това , че го търсим. С възрастта нещата се променят. Преди много време спорих с един горски, дето ми проверяваше въдиците, кой стреля по-бързо , че и по-точно. Сега знам - гадните мрежари и токаджии са по-въоръжени от нас- първо и второ- по не им пука. Ама за нас има и други опасности- например 25 коня на глисаж в тъмното. Уж светим с фенера и екрана на сонара , ама водката не прощава. Там са съвременните опасности , според мен.
Ако се бърка в устата на сома с ръце и там има куки може по невнимание да се-ковнеш-при голям ти си жертватта.Иначе сме удряли и мрежа горнна добре че не бяхме на скорост-можеше да си литнна пред нея-в тъмнното-с всичко се внимава.

Риболовци.