ИЗРОДИ!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: ИЗРОДИ!

Мнение от Диканаров »

Петко, брат , затова подписах и петицията за възстановяване на смъртното наказание. Това е свинщина! Могат да си гласуват нещастниците и пенсии от1500 евро и за 60000 коли и прочие свинщини, при недоимъка на почти всеки от България! Да все още могат, за срамотиите да ги правят! Ако си обърнал внимане съм пожелал китайският подход:-преди футболен мач, при пълни трибуни се прави екзекуция на корумпирани министри, чиновници, убийци, мародери, изнасилвачи, наркотърговци и след водоноската започва мачът! Тук има и възпитателна и възспираща санкция на екзекуцията! Не било хуманно? Не било демократично? Защо законът да не е един всички и да няма тълкуване? Това развръзва ръцете на продажните адвокати, прокурори и съдии! Диктатът на закона е висшата справедливост! А бъдещите законодатели, ние ще ги избираме!
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
Аватар
Светльо-toxin34
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Светльо-toxin34 »

Мдаа,ами пушете бе,като наште полиционери,или по-скоро полюционери!Следващите щели да бъдат същите,адва ли ако тези преди тях са избесени по полиелейте на парламентарните зали и околните кафенета!Едва ли сега щяха да ни управляват руснак,турчин и австроиспанонемец ако 97-ма бяхме избесили всички в парламента!А на тоя с in-vivo-то,жена ти таралеж да роди,с ръкавици да го галиш,да не мож го целуна!Иначе полицайте ни са прави до някъде!помислете,за онзи случй със знамето!Помислете за случая с граничарчето!Трябва да "изпушат"на да пушат!В Англия повечето "бобита"ходят без оръжие ама я отиди и ги напсувай или не дай си боже нападни!Гипс за 6 месеца и нова стоматология.
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
петър василев

Мнение от петър василев »

Колеги в таз нашата страна винаги си е било така,едно време на мачкаха комунисти сега демократи,тъй,че оправия няма,който и да дойде на влас пак същата ще си е, докато не се изродим мозачно,а за това са нужни много поколения.Много съжалявам,но това е същинската истина :cry: Така го разбирам аз,мое мнение :wink:
петко стоянов

Мнение от петко стоянов »

Така е Василев амааааа не точно :wink: .Тука в българия-добре,но нали докарахме и Юпита да ни бутат към добро-и те ни го набутаха :wink: .
петър василев

Мнение от петър василев »

Дезнайш,мож пък дан помогне тва набутване :lol: :lol: :lol:Да са изродим по- бързичко :roll:
петко стоянов

:ANAL: на там вървят нещата :D
Аватар
valeri
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от valeri »

петко стоянов написа:Така е Василев амааааа не точно :wink: .Тука в българия-добре,но нали докарахме и Юпита да ни бутат към добро-и те ни го набутаха :wink: .
Тези упита, като дойдоха беха яко смачкани в ъгала няколко пъти, и за това някои си отидоха овреме а други .като коне без история.По голяма част са без више образование ,друга част се занимава с неща дето и понятие си няма- КАТО В СЛУЧЕЯ-.Други ги командват тиквеници и кой да мисли за България....
Последно промяна от valeri на Вто Дек 16, 2008 2:46 pm, променено общо 1 път.
гуслар написа:
Ползата от чалгата за развитието на музиката е толкова голяма ,колкото циганската махала за развитието на архитектурата

Изображение Изображение Изображение
vasko_da_gama
новобранец
новобранец

Мнение от vasko_da_gama »

Момци, мисля, че ни въвличат в една голяма манипулация. Напълно съм съгласен с правото на бездетни жени да имат възможност да имат собствено дете. Но си спомням, че един мазен политик, бивш последователен марксист, после яростен антикомунист, после коленопреклонен царист, сега свободен демократ и преди бе раздухвал темата с клиничните пътеки и инвитрото. Та този доцент , мисля, че беше Щерев, има клиники за инвитро и неговият интерес е осигуряването на постоянен или нарастващ поток от пари към тях! Все си мисля, че правото да имаш бебе е след правото на живитиспасяващо лечение! Вие не мислите ли че правото на живот е по-голямо! Когато нашата страна има "х" лв. за здравеопазване предвидени по бюджет, как да лишиш едни, които сега на момента се нуждаят от незабавна помощ и да облагодетелстваш тези, които биха станали бъдещи майки при щасливо протичане на процедурите. Тези нещастни семейства имат право на щастливо бъдеще и деца, но средствата като са ограничени, нали за да се удовлетвори тяхното право, трябва да се намалят средствата за онкоболни, на бърза помощ, на деца, болни от аутизъм или други редки болести на костите или мускулите или...! Нали и тези хора имат семейства и тези семейства имат също право на щастие?
Регистриран съм тук, но предпочитам да не пиша , а само да чета. Тъй като това ме засяга лично, обаче ще изразя и своето мнение:
Малко си в грешка за Щерев - вярно е, че човекът има инвитро клиника , в която почти не стъпва и цените са доста солени. Щерев обаче не подкрепя проекта за фонд за асистирана репродукция, защото за него няма да има лапачка от този фонд.
По останалата част от постинга ти, ще кажа, че "Сит на гладния не вярва" и че всеки си гледа от "собствената камбанария". Не пожелавам никому да разбере лично колко болка има в дамгосването с "бездетие". Плащаш процедури, лекарства и прочие - на финала може и да имаш дете, нямаш пари - съжалявам. Това е бг действителността.
петко стоянов

...така е колега,за съжаление поговорката-"на чужд гъс и един метър кур е къс" в БЪ-ГЪ Ее в пълна сила :evil: Съжалявам... :(
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

Krokibg написа:Проблема ни е.............да станем и тръгнем !!!Винаги обаче ще се намери продажник ...
И това ще стане... и то съвсем скоро... :roll: Винаги идва момент в който вече няма какво да губим, освен ДОСТОЙНСТВОТО СИ!!! :evil: Който може, ще го продаде.... който не може ще се изправи... Ще има "Време Разделно" и в нови времена. :roll: В някои от нас живее пламък... Обичам родината и мразя държавата... :evil: Все по трудно ми става да гледам гаврата на разни мижитурки.... с деца, жени,безащитни и нещастни възрастни хора... уфффф :evil:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
borysowa
новобранец
новобранец

Мнение от borysowa »

Господин Диканаров.Никой не успорва правото ,че всеки трябва да се бори за да това ,което иска.НЕ проявяваме интерес към този фонд от алчност ,а защото наиситина имаме нужда.Тези пари за определени за тази цел,но "уважаемите" господа депутати искат да се изградят държавни центрове за ин витро.За тази цел е необходима много техника-която е ужасно скъпа - ще бъде похарчена огоромна част от тази сума за техника ,а и никой не знае това кога ще стане.Вече има клиники,макар и частни които за специализирани за борбата с безплодието.НО по лесно е разбира се да се краде от държавното ,а не от частно..... Не знам семейното ви положение господине,не знам имате ли деца и не знам ако имате дали те не са едни от нуждаещите се или може би някой ден тяхните деца,навярно ако това се случи на вашите близки,ще мислите по друг начин.Не знам какво е да си глух,не знам какво е да си сляп,не знам какво е да си в инвалидна количка и благодаря на Бог за това.Уважавам тези хора и винаги когато мога помагам.Но знам какво е да си на 23г и да искаш дете ,да се опитваш да го имаш,но без резултат.Слушайте новините,чуйте за излишъка от милиони който има.... С нашето искане ние не лишаваме никой,освен политиците ни да си купят нови коли и да си посторят поредния хотел по черноморието.всеки сам си е плащал ин витрото,но след 1-2-3 процедура финансите изчезват това са около 20хил лева-има семейства които повече от 10 години се борят с това.НИма мислите че болката от това едно дете да се роди и да почине(недай си боже) е по малка от тази никога да не успееш да поемеш рожбата си в ръце?!Не господине и в двата случая,боли непоносимо ,и в двата случая губиме най-скъпото ни,но в едниния дори преди това не сме имали шанс да бъдем майки и бащи......
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Истината е простичка,няма да Ви дадат скоро пари,не и до момента до които сегашните управляващи не си направят техни си клиники и да си отпуснат парите на тях самите,чрез подставени лица !!!Хубаво запомнете какво говоря и пак ще си говорим след известно време.Предните,които бяха от СДС и след това от НДСВ си откраднаха парици,направиха си клиники и сега парите по тези пътеки ги държат хора които навремето СеДеСаРиТе натискаха и нищо не им даваха да пипнат от пържолата.Сега им го връщат и това е истината.

Двамата със г.н Диканаров,говорите вярни неща и съм убеден че колегата си има негови си причини и разсъждения за да ги каже тези неща но и вашата позиция си е правилна и заслужавате и вие и хората като вас да си имате деца и да ги прегръщате и обичате като всички хора.Аз съм баща на три( да са ми живи и здрави) и зная какво е чувството да си прегърнеш рожбата.От сърце ви желая да се преборите с бюрокрацията и цинизма в държавата и дано по-скоро да свършат и вашите мъки и терзания.Познавам г-н Диканаров и съм убеден, че и той също би бил щастлив ако вашата кауза победи.Хубаво е обаче наистина държавата да погледне всички,които имат нужда от помощ за да си излекуват болните,вече родени дечица които също не са толкова маловажен проблем и знаем че и те имат нужда от живото спасяващи лекарства за да продължат да живеят весели и щастливи.Е,може да се пише и спори с часове по тези въпроси,но пак повтарям,трябва наистина да има за всички !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
borysowa
новобранец
новобранец

Мнение от borysowa »

о не ,аз не споря-исках просто да обясня че тези пари са определени от държавата за ин витро,просто искаме да има фонд за тях.Не ги взимаме от друга организация ,лишавайки нуждаещи се... Защото ако не се приеме този фонд ,парите трябва да бъдат така да се каже използвани в рамките на тази година,няма как да стане за 2 седмици стотици жени да се подложат да процедури.а ако има фонд,те ще са там когато имаме нужда от тях,без да могат да се присвоят от политици за лични нужди.Благодаря за пуснатите мнения и ме извинете че така се намесих в този форум
Аватар
Big^Fish
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Big^Fish »

Гледах снощи Шоутона Слави и проблемът беше поставен доста обстойно и ясно.Хората си искат не друго а просто парите,определени за тази цел, да послужат за това, а не за пореден път да потънат в джобовете на ония кендибитени.Както Слави каза,защо за всяка болест дори да няма фонд, за да се усвояват парите прозрачно.Той въпросът е риторичен.Говедата даже не са си направили труда да се запознаят със проектозакона,но въпреки това отричат,казвайки ,че е нормативно невъзможно,след като юристите казват,че не е!Това какво е? По голяма наглост и очевидна лакомия за държавни пари от страна на управляващите мизерници,здраве му кажи.Като дойде време да вземаме някакви пари от ЕС пак ще се издъним,щото хората ще се обосноват с това,че няма прозрачност при усвояването на средсвата.И ще се прави.Ясна беше работата за влизането ни в ЕС.Всичко го направиха не за народа,ами за това да лапат не само държавни пари ,ами и европейски.Като почнаха да спират кранчето на европейскити, тия мизерници правят всичко въможно да изцоцат каквото може до последно от този изтрадал народ,щото вече им се види края на управлението.Господ ще ги накаже тях и то по начин ,по който ние и да искаме няма да можем.Ама е хубаво да им го набутаме и ние.Стига толкова унижение,стига толкова сме търпели.Мамицата им ,трябваше да ги изколим още 97ма ,а не да се спираме,когато тъкмо се беше заформила лавината.Ако беше станало това,все си мисля,че сега друго яче щяха да гледат.
Борисова,от сърце ти желая скоро да се пребориш с този проблем и да си имаш детенце,както и на всички останали страдащи от този проблем.Хората тук са точни и яко някой кещо е казал,то е не защото успорва това ПРАВО,което имате,а защото разглежда нещата и от друг ъгъл,визирайки и проблемите на много други нуждаещи се,защото трябва в това учреждение наречено Република,да започне да се гледа на хората като такива.
Поздрави.
СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Диканаров »

Уважаеми Васко да Гама и г-жа Василева, не знам дали сте ни колеги или не. И двамата сте с по 1-4 поста, все в тази тема ! Това ме кара да приема, че сте при нас с цел да ни приобщите към определена кауза!
Прави са колегите, че в нашето болно общество има всеки някаква нужда! От подмяна на яхтата до животоподдържащо или спасяващо лекарство или операция. Да прави сте, че хоризонтът е в зависимост от височината на собствената камбанария. Все си мисля, че работа на държавата да определя степента на важност на нуждите и начина на задоволяването им. На въпросът какъв съм. Ми аз съм от щасливите съпрузи, бащи и дядовци. Видял съм и дни на много пари и седмици на пезпаричие/ 50 ст. дневно/ Дал съм на двете си деца образование. Помагам във възпитанието и образованието на тримата си внуци. Въобще нищо по-различно от всеки средностатистичен българин.
Да се върнем на темата! Аз не мисля, че следва да има само частни специализирани клиники! Мисля, че е крайно необходимо да има на ниво държавни клиники, от простата нужда за разбиване на тяхния монопол и осигуряване на конкуренция. Защо мисля така? Преди 20г. синът на мой добър приятел и колега Стефанов Фичев- Филип бе изпратен като специализант в американска клиника да специализира инвитро по държавна поръчка. Той бе един от първите у нас специалисти, който при онези трудни условия и оскъдна база бе реализирал успешни първи тризнаци. Той не е бил сам, а член на ентусиазиран и много надежден екип на държавна клиника. След промените у нас, срива на икономиката, селското стопанство, здравеопазването, той остана да работи в САЩ. Защо мислите, че една ефтина и ефективна държавна клиника в която работят специалисти като Филип няма да е полезна за обществото ни? Та тогава и тези дето нямат пари за частно инвитро, биха могли да ползват тази услуга! Въпросът дали мога да проумея болката на бездетните жени, ще кажа -да, мога! Защото на моята сестра дъщерята е такава и от 10г племеницата ми е омъжена в САЩ. Защото Ви споделих мъката на мамината кръщелница. И пак ви казвам, за мен по-важно е да се спаси вече възникнал живот от колкото да се прави опит за евентуално зачеване. Като във всички случаи разходите в частните клиники са си зашеметяващи и недостъпни за по-голямата част от българските жени с тоз проблем. Да погледнем и от друг ъгал! Презирам, тоз дето е рекъл на бездетните жени:-елате да ви направим! Това е безкраен цинизъм, но не е ли възможен и друг подход? В страната ни има десетки хиляди деца без родители! В сиропиталища, детски домове и интернати. Не е ли възможно да се увеличи процентът на тези, които намират свое ново семейство? Вярно е, че става въпрос за личен избор, но актът на осиновяване е равен по хуманност с всеки друг или го превъзхожда. А и още нещо, което знам от животът. Често осиновеното дете си има след година-две свое родено братче или сестриче. Просто въпрос на психика и преодоляване на психическа бариера. Не съм против интересът на бездетните жени, но съм твърдо за степенуване на нуждите в държавата ни и подходът за удовлетворяването им с помощта на държавния бюджет. Ако зависеше от мен, тези 240 в НС щяха да карат Шкоди, да не получават заплати при неявяване на работа и да им конфискувам имуществото, ако не могат да докажат от къде и как са забогатели за един мандат и платили ли са си данъците за това бързо забогатяване. А за пенсиите си има закон и не е нужно само за тях за се прави отделен! Нали са равноправни с нас?

И спирам да взимам отношение по този въпрос!
Не налагам мнението си, само го изказвам!
И никак не ми се ще да бъдем провокирани да взимаме страна в спор или неясна кауза! :twisted:
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”