Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Чепинци
Чепинци
Здравейте на всички .
Днес реших да си пробвам късмета на Негован но някой умна главица си беше изсипъл боклука на пътя и по неволя бях на чепинската кариера .. Ето какво направих там
снимка 1
снимка 2
снимка 3
Естествено събрах много студ но си заслужаваше тръпката. От доста време не се бях записвал с хишник
Имаше и много костурлета на плувката но тях нямаше нужда да снимам .
Естествено всичко хванато се върна обратно във водоема (Включително и бялата рибка) !!!!!!!
Днес реших да си пробвам късмета на Негован но някой умна главица си беше изсипъл боклука на пътя и по неволя бях на чепинската кариера .. Ето какво направих там

снимка 1
снимка 2
снимка 3
Естествено събрах много студ но си заслужаваше тръпката. От доста време не се бях записвал с хишник

Имаше и много костурлета на плувката но тях нямаше нужда да снимам .
Естествено всичко хванато се върна обратно във водоема (Включително и бялата рибка) !!!!!!!
- djokoriboloveca
- разбира нещата
-
- разбира нещата
Re: Чепинци
Ми бравос...и аз бях там неделя.
С баща ми бяхме за малко, аз хванах един рак а той мноого костур...не знам защо, ама на мен нито един не ми клъвна
Нищо де, за пръв път хванах рак и беше забавно... А на теб колега едно голямо БРАВО !!! На какво хвана бялата?

ПАЗЕТЕ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Браво колега само та ...
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Много хубава бела 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
- carpsliven2
- сериозен играч

Много хубава Бяла риба -само едно не ми е ясно , защо обтегачите са пред сигнализаторите и при евентуално кълване как ще сигнализират 

Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
- MITKO70
- кандидат преподавател
Евала колега ,добра бяла има я там
Имам едни рибета от последния път там и май пак там ще ги пробвам за последно,може и да преспя с кемпера,щом се обажда бяла.Направиха ли пътя от към дигата,т.е.насипаха ли го с чакъл да може да се минава към околовръстното и при лошо време.Гледам на третата снимка се вижда май чакъл,кажи как е,че с кемпера по дигата не става.

Всичко може,но не всеки го можe.

П.С. С объратите сигнализатори всъщност и той имаше успехи .. една малка щука и една малка бяла ... интересното е че е факт .. тежестите се повдигаха докато си играеше но не цирикаше и когато свирваше чак тогава следваше засечка . Може да пробвате този трик

Пътя е супер .. насипали са някво червено като на тенис кортовете не го знам как се казва .. но е по удачно да минеш през чепинци от околувръстното още бачкат. А днес имаше и някаква голяма катастрофа с тир и цялото околовръстно минаваше по тоя път .. даже към 16:00 имаше задръстванеMITKO70 написа:Евала колега ,добра бяла има я тамИмам едни рибета от последния път там и май пак там ще ги пробвам за последно,може и да преспя с кемпера,щом се обажда бяла.Направиха ли пътя от към дигата,т.е.насипаха ли го с чакъл да може да се минава към околовръстното и при лошо време.Гледам на третата снимка се вижда май чакъл,кажи как е,че с кемпера по дигата не става.

- MITKO70
- кандидат преподавател
Мерси за инфото.Да ,днес имаше голяма катастрофа ,говореха по радиото,ТИР паднал от моста преди Чепинци върху ЖП линията.
Всичко може,но не всеки го можe.

Колега а уклея играеше ли