Дракон в кануто!
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Re: Дракон в кануто!
Аз също съм виждала на няколко пъти змарид, за съжаление не хванат от мен. Питам от личен интерес ти къда хвана твоя змарид ,moriak1?moriak1 написа:също змарид,който предоставих замразенв Аквариума,абе уникални срещи всеки може да има
И като заговорихме за дънни риби някой да е хващал в последно време писия?
Не отварем отделна тема, защото аз лично не съм виждала вече не помня от кога.Все пак ако някой има успехи с тази най-вкусна за мен дънна риба нека да се похвали.
Успех на всички.
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Миналата година баща ми на големия канал хвана пак писия.Писията предпочита червеите пред солената рибка,поне от това,което аз съм видял.
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
-
- сериозен играч
Специално за Булти ....
Без дори и дракон в каяка...
Здравейте приятели!
Вече не знам колко време щях да удържа положението без да съм излизал на вода.Това първо да се реша какъв гащиризон да взема .. после да го поръчам... едни доставки вдно чудо ..В карайна сметка Pike се представи оново на ниво с неговия он лайн магазин.
Вече оборудването от към облекло е на добро ниво и не ми оставаше нищо друго освен да чакам свободен ден и приемливо време.Последното се оказа доста трудно да бъде съвместено с почивние дни.Все тогава се случваше да е кофти... а и без да ми беше обезопасено дупето от към сухота ни ми се влизше.
Така като гледам .. май това ще е краяна сезона.
За жалост , приятели , отново се капотирах.Разбира се можех да предпочета язовир Мандра , където костура дава доста добре а и някоя друга изтървана щукичка от рибарниците можеше да вдигне адреналина.Обаче пустото море влече силно .Особенно след като все още ме води в резултата.
Реших да приема предизвикателството и пак да му се пробвам
Ето малко картинки от крайбрежието на квартал Крайморие:

Ето ги и моите приятели :КОРАБИТЕ
В такова настроение бях , че и песнички им пях.

И колегите рибари... много обикаляха ама никой нищо

Кой е по голям..А?
Тест.1.Много си ми е АРНО гащиризончто.Остави си ме сух и топъл през цялото време :

Тест.2.Неопреновите ръкавички също много добра работа свършиха:

Тест.3 и 4.Макаренцето
се справи повече от добре.Направо съм потресен как толкова просто нещо може да работи толкова ефектинвно.Оставих го нарочно със солената вода.. ако издържи .. може паметник да му вдигна.А за пръката не коментирам.Превъзходна за целта:
Слънцето започна да ми дава знаци...

Е трябваще да се прибирам.Макар и капо аз улових страхотната емоция на есенното тихо море.Спокойствие и мир, който трудно може да се намери в нашето ежедневие.Заредих батериите.
Поздравявам всики...

Деня също:

Без дори и дракон в каяка...
Здравейте приятели!
Вече не знам колко време щях да удържа положението без да съм излизал на вода.Това първо да се реша какъв гащиризон да взема .. после да го поръчам... едни доставки вдно чудо ..В карайна сметка Pike се представи оново на ниво с неговия он лайн магазин.
Вече оборудването от към облекло е на добро ниво и не ми оставаше нищо друго освен да чакам свободен ден и приемливо време.Последното се оказа доста трудно да бъде съвместено с почивние дни.Все тогава се случваше да е кофти... а и без да ми беше обезопасено дупето от към сухота ни ми се влизше.
Така като гледам .. май това ще е краяна сезона.
За жалост , приятели , отново се капотирах.Разбира се можех да предпочета язовир Мандра , където костура дава доста добре а и някоя друга изтървана щукичка от рибарниците можеше да вдигне адреналина.Обаче пустото море влече силно .Особенно след като все още ме води в резултата.
Реших да приема предизвикателството и пак да му се пробвам
Ето малко картинки от крайбрежието на квартал Крайморие:

Ето ги и моите приятели :КОРАБИТЕ

И колегите рибари... много обикаляха ама никой нищо

Кой е по голям..А?

Тест.1.Много си ми е АРНО гащиризончто.Остави си ме сух и топъл през цялото време :

Тест.2.Неопреновите ръкавички също много добра работа свършиха:

Тест.3 и 4.Макаренцето

Слънцето започна да ми дава знаци...

Е трябваще да се прибирам.Макар и капо аз улових страхотната емоция на есенното тихо море.Спокойствие и мир, който трудно може да се намери в нашето ежедневие.Заредих батериите.
Поздравявам всики...

Деня също:

татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
Хубаво репортажче, Тишо. Дори и да не си хванал риба си изкарал супер 

Поздравления, че си се накефил! Виж, аз в кану не съм се качвал и не знам как е. Обаче като ти гледах репортажа ми се изправи косата. Такова гащеризонче съм си взел, но да си вадя червеи в езерото, или ако се наложи нещо да понагазя. И през ум не ми е минало с това да изляза на море. Представи си се за момент - внезапно изненадан, паднал зад борда в 12С вода, и разбирам че си сам на този излет. Кво правим!? Колко бързо ще се освободиш от него - мисля не си правиш илюзии, че ще плуваш с това. Направи си труда, нагази до само 60-70см с него и ще видиш как залепва за тебе, опитай се тогава да го събуеш. Това дето го слагат балъкчиите е горнище, долнище и ОТДЕЛЕН ботуш - винаги може да го изрита и да освободи краката. Дано греша, но моето мнение е - върви си запали една голяма свещ, защото си извадил голям късмет. Това е - няма респект от морето!! Колеги, мисля си че не е толкова важно дупето ни да остане сухо, а да можем да си го върнем обратно в къщи. На ход.
-
- сериозен играч
Колега runner.Знам , че си добронамерен.Респект от морео си имам и то голям.Въпреки ,че все още не ми е пристигнала горната част от екипа с тоава дъждобранче се получи доста добре.Оматох си тиксо около кръста.При влизането имаше прибой и водата ми беше почти до цицки .На наколко пъти се отпуснах на жилетка което малко ми намокри врата от пръските.И пак си се качих на каяка .По му имам доверие на него от колкото на повечето одки с които се влиза в морето.За да падна трябва наякой идиот да ме блъсне .. дано не става.
С горницата , която съм поръчал в комбинация си става "Сух костюм"
Поздрави!
С горницата , която съм поръчал в комбинация си става "Сух костюм"
Поздрави!
татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
- Моряка
- кандидат преподавател
А.С. аз не съм писал,че е хванат от менA.C. написа:Аз също съм виждала на няколко пъти змарид, за съжаление не хванат от мен. Питам от личен интерес ти къда хвана твоя змарид ,moriak1?moriak1 написа:също змарид,който предоставих замразенв Аквариума,абе уникални срещи всеки може да има
И като заговорихме за дънни риби някой да е хващал в последно време писия?
Не отварем отделна тема, защото аз лично не съм виждала вече не помня от кога.Все пак ако някой има успехи с тази най-вкусна за мен дънна риба нека да се похвали.
Успех на всички.

А сега де? 

- DOCTORA
- вече хвърля и на тежко
runner написа:Поздравления, че си се накефил! Виж, аз в кану не съм се качвал и не знам как е. Обаче като ти гледах репортажа ми се изправи косата. Такова гащеризонче съм си взел, но да си вадя червеи в езерото, или ако се наложи нещо да понагазя. И през ум не ми е минало с това да изляза на море. Представи си се за момент - внезапно изненадан, паднал зад борда в 12С вода, и разбирам че си сам на този излет. Кво правим!? Колко бързо ще се освободиш от него - мисля не си правиш илюзии, че ще плуваш с това. Направи си труда, нагази до само 60-70см с него и ще видиш как залепва за тебе, опитай се тогава да го събуеш. Това дето го слагат балъкчиите е горнище, долнище и ОТДЕЛЕН ботуш - винаги може да го изрита и да освободи краката. Дано греша, но моето мнение е - върви си запали една голяма свещ, защото си извадил голям късмет. Това е - няма респект от морето!! Колеги, мисля си че не е толкова важно дупето ни да остане сухо, а да можем да си го върнем обратно в къщи. На ход.
Рънаре, ако не говориш английски изгледай целият клип.
http://uk.youtube.com/watch?v=OYwG52p4yjs
Римохит е бъкар и това което прави е обсъждано и одобрено в бъкарският форум.
Препоръчвам ти да прочетеш написаното в каякарският (бъкарският) форум за да се убедиш че за нас бъкарите безопасността е номер едно.
http://forum.fishing-mania.com/viewforu ... afd3f237c3
BORN TO FISH, FORCED TO WORK!
Поздравления за Римохит
и Браво и Благодаря за репортажа
......според мен вместо гащиризон - неопрен за сърф с дълги крачоли и ръкави , на краката - неопренови ботинки , за ръкавиците добре си се ориентирал
, неопрена да е с цип отпред - лесно да го сваляш и да пикаш в плаващата котва
, по необходимост може да си слагаш и неопренов потник под костиума....всичко да е от неопрен - така спасителната жилетка става напълно излишна....оооо само да ми се опрай ръката и ще има атака в морето
....
п.с. - в Мандрата няма ли да направят проблем за кануто ?

п.с. - в Мандрата няма ли да направят проблем за кануто ?
-
- сериозен играч
Не би трябвало да правя проблем ... ба ги .Риболова от лодка не е забранен.Ама знам ли .Някоя мутра бракониер може всчко да си позволи.Там ми е като краен случей на спасение на капото
Не го харесвам като водоем .По добре да се пътува до Цонево например.Абе най си е добре на моренцето.Па макар и да не фана дори и дракон 

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
А Бултак,радвам се пак се появяваш.Дано се оправяш с космическа скорост.Булти написа:- лесно да го сваляш и да пикаш в плаващата котва
Ама на цитата,как че сере.....?

Римо,дане го вземеш навътре еййййй.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- сериозен играч

като види зора ще се сере ама в обратната посока
...ох тая зима само ще спамя май 

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Ами,да не си малък.Знаеш как става.Булти написа:.ох тая зима само ще спамя май
Почна ли поне спокойно да пишеш?
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
свикнах с лявата , ся ми е търсене с дясната