Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

ИЗРОДИ!
Модератор: dantho.mihov
Re: ИЗРОДИ!
....дааа-за провокацията -прв си колега Диканаров,но за неясната кауза???...какво неясно има в болката и мъката на толкова Българи???На тебе нетие "несна"-100% съм сигурен.Дано на следващите избори не забравим какво ни причиниха тези в НС!Диканаров написа:И никак не ми се ще да бъдем провокирани да взимаме страна в спор или неясна кауза!

- Диканаров
- кандидат преподавател
Г-жо Борисова, моля за извинение, че написах друго име- Василева, вместо Вашето! 

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
-
- и господ не е толокова добър
За клиниките Диканаров е абсолютно прав.Не може да има само частни клиники и да се облагодетелстват само богатите.Трябва и клиники за нормалните хора(по бедни).Не е небходимо да се правят нови клиники има достатъчно стари които само се правят,че работят. 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- новобранец
Хайде сега, пък да не съм в детската градина , та да се обяснявам що аджеба съм регистриран на 2 дек. Тази тема и въобще развитието на проблема започна чак 10 дни след това - бах мааму и врачка съм /нема емотионка, която да фърля на боб/.Уважаеми Васко да Гама и г-жа Василева, не знам дали сте ни колеги или не. И двамата сте с по 1-4 поста, все в тази тема ! Това ме кара да приема, че сте при нас с цел да ни приобщите към определена кауза!
А за частните и държавни клиники : то и сега има такива - в МД и в Тина Киркова, където те щавят изпод масата, а не по официално обявена тарифа. Друг е въпроса, че в тези клиники - държавните много жени от проведеното лечение остават инвалиди.
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Това не ми се коментираше, но моята жена има два пъти загуба на плода докато не се появи това от снимката! Искат се пари отдолу и то при свършен факт, когато вече нямаш изборvasko_da_gama написа:А за частните и държавни клиники : то и сега има такива - в МД и в Тина Киркова, където те щавят изпод масата, а не по официално обявена тарифа. Друг е въпроса, че в тези клиники - държавните много жени от проведеното лечение остават инвалиди.

Наистина по добре часното.... плащам договореното и предлагат адекватна услуга

А Българчета трябва да има!!!!!!!!!!!!!!!!!

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Да ти е живо и здраво AL !!!
По темата-тоя с in vivoто трябва да го скопят публично

- barutchiata ©
- Администратор
georg написа:Да ти е живо и здраво AL !!!
И да го направят нищо не променят, простака, арогантния,безхаберния,лошото възпитание, ще си останат.Проблема е в нас, че позволихме такива да ни управляват.
-
Има малко светлина за жените,отпуснати са 10000000 за догодина 

То хубаво,ама колко ще стигнат до тяхsnegk написа:Има малко светлина за жените,отпуснати са 10000000 за догодина

Пак ще си напълнят гушите ония идиоти

-
Стига песимизъм(може би реализъм)

...РЕАЛИЗМА,Е ЧЕ ПЕДАЛИТЕ ГОРЕ вчера не са приели създаването на фонда за подпомагане на ин витро зачеванетоsnegk написа:Стига песимизъм(може би реализъм)![]()

- valeri
- разбира нещата
Капоне да ти е живо и здраво и все така засмяно .AL KAPONE написа:vasko_da_gama написа:[quote
А Българчета трябва да има!!!!!!!!!!!!!!!!!

- Big^Fish
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Вчера по БТВ,беше съобщено,че копелдаците са решили да орежат и парите за майчинство.
"Точно днес по БТВ зам. министъра на МТСП и Хасан Адемов обясниха, че гореспоменатите 12 месеца платено, 6 месеца назад осигурителен доход ще важат само за завареното положение, а именно за излезлите в 45 дена преди раждане към 31.12.2008 г. За настоящите бременни не желаят да направят компоромис и те да влязат като заварено положение. Затова е пусната и петиция, която досега събра 1700 гласа"
Хората отново събират подписка против поредната простотия.Аз я подписах.
http://www.bgpetition.com/410-dni-i-rav ... index.html
Незнам какво ще се постигне за пореден път,но ясно се заявява несъгласието с въпросното решение.В тази държава нищо не се прави за хората а срещу тях.Писна ми вече,до кога ще ги търпим тия.
"Точно днес по БТВ зам. министъра на МТСП и Хасан Адемов обясниха, че гореспоменатите 12 месеца платено, 6 месеца назад осигурителен доход ще важат само за завареното положение, а именно за излезлите в 45 дена преди раждане към 31.12.2008 г. За настоящите бременни не желаят да направят компоромис и те да влязат като заварено положение. Затова е пусната и петиция, която досега събра 1700 гласа"
Хората отново събират подписка против поредната простотия.Аз я подписах.
http://www.bgpetition.com/410-dni-i-rav ... index.html
Незнам какво ще се постигне за пореден път,но ясно се заявява несъгласието с въпросното решение.В тази държава нищо не се прави за хората а срещу тях.Писна ми вече,до кога ще ги търпим тия.
СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
-
Сега по нова телевизия ще дават запис с обидите на депутата и др. свързано с темата

Ето още от днес:
Те вкупом са виновни и портретите им вкупом трябва да се разлепят по избирателните
им райони. По гарите също. Както се прави с издирвани опасни престъпници. И на жените. И този на Антония Първанова. Защото тя е понесла скверните думи със солидарно мълчание.
Защото е жена, майка, лекар и депутат отгоре, а остави жените разплакани да напуснат залата на, по протокол, уважаемата здравна комисия.
Защо по избирателните райони ли? Ами защото това не е просто изтървана реплика. Това е мисленето, моралът, това е същността на типа, който го е изрекъл. Не казвам нито човека, нито мъжа. Защото той не е нито едното, нито другото. И няма начин този тип да не е познат на избирателите си. Ако е лекар, то за него болните са просто пореден медицински случай. Той е лекар простак. Циник. Особен вид социопат.
И избирателите трябва да припознаят своя избраник в изреклия предложението към
жената: "Дайте да ви направя едно in vivo, като не можете in vitrо." Гласувалите за
него трябва да се усетят, че са дали гласа си лековерно за един кандидат, вероятно с
ярки признаци на нахалство. Ами да си понесат отговорността. Не е ли това елемент на гражданското общество.
Бездънни са тайните на женската утроба. Но само жена, която няма матка, е осъдена
да не роди. Това е дефиниция на стар професор по гинекология, оптимистично послание към студентите му, бъдещи лекари гинеколози. Иначе науката не е вдигнала ръце, но трябват пари. А парите са в ръцете на депутати като този анонимчик, чието име може да бъде на един от 17-те мъже, членове на здравната комисия. Ако за науката все още съществува понятието "необяснимо безплодие", за нашето общество понятието депутатско нахалство е обяснимо. То има коалиционни партньори от всички партии. Останалото е мълчание.
БОЙКА АСИОВА