Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

"Мрън-мрън" по темата "макари"
Модератор: sapuna
-
- разбира нещата
"Мрън-мрън" по темата "макари"
От едно известно време разглеждам най различни марки и мадели макари и реших да пусна една анкета за да видя какво е мнението на колегите от форума!?
Говорим само за марката като цяло,но ще се радвам ако споделяте и впечатления за определен модел който примерно ползвате в момента.
Говорим само за марката като цяло,но ще се радвам ако споделяте и впечатления за определен модел който примерно ползвате в момента.
Много ги накъсвам... кордите!
Re: Най-добра марка макари
Аз давам гласа си за ДАМ!!Изказвания от сорта ДАМ се прави в Китайски гаражи или ДАМ не са това,което бяха не са хич на място!Работил съм,работя и ще продължавам да работя с такива макари!Във своя ценови клас няма кой да ги бие главно по един параметър-издържливост!
Honda-CBR-919-FIRE BLADE
Пали гумите,не душата си!
BURN RUBBER NOT YOUR SOUL...!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
За шаран ползвам Daiwa Emcast Airball и от направените 5-6 излета сам много доволен.Shimano не сам ползвал но знам че важат за едни от наикачествените макари.Дамови сам ползвал и не са лоши,но имат малко луфта(ние казваме)относно дршката се вршта с неколко милиметра назад.Тика имам една и сам предоволен(не знам в момента кои модел е
да не слизам сега в гаража)За Zebco исто мнение имам като за D.A.M.

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

-
- сериозен играч
Ползвам макари на shimano от няколко години,това което те предлагат в съотношение цена,качество,просто нямат равни!Дайва имат доста добри модели,но просто те не са по силите на средностатистическият риболовец,впечатлението ми от тях е малко,но според мен достатъчно!Също така има и други фирми които се опитват да произвеждат макари,но за сега правят само опити! 

Гласувах за Shimano , от скоро я имам Nexave 2500RA ,но съм не много доволен , а направо ЗАПЛЕНЕН от нея.За сега работи мн добре.Вземах си още една такава.Подариха ми едно alivio 1000.Мисля че друга марка няма да си купя вече.
Инъче съм фен на QUANTUM.Ама оржинал т.е произведен за САЩ И КАНАДА. Много са яки и скъпички ама качествени.
Инъче съм фен на QUANTUM.Ама оржинал т.е произведен за САЩ И КАНАДА. Много са яки и скъпички ама качествени.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Адашче,по две неща до тук си приличаме-имена и любима марка байкове.Не ме разсмивай с тази марка ,че днес ми идва в повече.Мой фаворит е Шимано и лека по-лека си подменям другите макари,преди време се простих със Страдиците,откраднаха ми ги. и сега възстановявам.Имам Биомастер и ГТМ.icko написа:Аз давам гласа си за ДАМ!!Изказвания от сорта ДАМ се прави в Китайски гаражи или ДАМ не са това,което бяха не са хич на място!Работил съм,работя и ще продължавам да работя с такива макари!Във своя ценови клас няма кой да ги бие главно по един параметър-издържливост!
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Говориш, че ДАМ били най-добрите"???
ТОТАЛЕН ВИЦ !!! Нека аз ти покажа най-новият модел на Дайва и съм сигурен, че всеки ще остане без думи!
Daiwa Tournament Basiair QD

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Аз ползвам за дънните Голден6000,незнам колко са известни но аз съм много доволен от тях.А за наскоро подареното ми болонезе си взех някакъв Серт който ми препоръчаха в магазина,ама за него нямам мнение защото съм начинаещ в този вид риболов.
Адаш,а кой е казал,че всичките ми макари са такива?Адашче,по две неща до тук си приличаме-имена и любима марка байкове.Не ме разсмивай с тази марка ,че днес ми идва в повече.Мой фаворит е Шимано и лека по-лека си подменям другите макари,преди време се простих със Страдиците,откраднаха ми ги. и сега възстановявам.Имам Биомастер и ГТМ.

Honda-CBR-919-FIRE BLADE
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Който следи И-бей от близо ,там си личи кой-по-най.Като най-добра гласувам за
Шимано,а като най-добро отношение цена/качество,май везните клонят към ДАйва.
Шимано,а като най-добро отношение цена/качество,май везните клонят към ДАйва.
- carp-stz
- научил се да хвърля
Това е НАЙ-ДОБРОТО в момента в света в шаранджийските макари само където има само европейски модел няма ЯПОНСКИ който е по качествен(не че тоя не е качествен ама ЯПОСКОТО си е ЯПОНСКО)... Само да те поправя малко в името това е Daiwa Basia-R ... QD означава БЪРЗ АВАНС... Цената на една такава макара е 750 ЕВРО...Swordfish92 написа:Говориш, че ДАМ били най-добрите"???![]()
![]()
![]()
![]()
ТОТАЛЕН ВИЦ !!! Нека аз ти покажа най-новият модел на Дайва и съм сигурен, че всеки ще остане без думи!
от няколко дена във форума,най-много се продават макари шимано.чудя се защо ли?и колко човека ще си позволят макара от1000лв и на горе.и според
мене са направени за комплексари.
мене са направени за комплексари.

КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
-
- кандидат преподавател
Гласувах за "друга"обаче не може да има такова животно-най-добра марка макари.Както не може да има най-добра марка коли и жени съответно.Всеки си фали туй,от което най-дълго и най-много бройки и модели е имал.Т.е.,абсолютна субективност.По тая линия не моа да са нахваля колко по най-добри са "Риоби" Зестер и Заубер,"Окума"-7-8 модела,пък напоследък сума ти "Тики"и Черната магия на Браунинг...Ама сигурно като започна с " Дайвите"по некое време,и аз ще почна да рукам,че от тях по-убаво не мое да има...
RYOBI !!!!
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Не за комплексари.... а за такива, който са достигнали и високо финансовото и риболовно ниво! Естаствено, че които не познава техниката на риболова и на печелене на пари, не може да ги оцени!!!shekira написа:от няколко дена във форума,най-много се продават макари шимано.чудя се защо ли?и колко човека ще си позволят макара от1000лв и на горе.и според мене са направени за комплексари.

Най-скъпата макара в живота ми досега е Руска "Делфин"

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.