Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Нова кола,нов късмет!!! 8)
Модератор: Paublo_Eskobar
- kal4ev
- вече хвърля и на тежко
благодаря ,ще го намеря.разрешават ли да се връща хваната риба,в смисъл малко ли езерото и вижда ли се кво става.брадата написа:Мястото на Белозем е на лесно ама трудно се обяснява,но ще опитам.Намира се в дясно от магистралата в посока Стара Загора зад бензиностанция ГОРБИ,или друг ориентир-зад свинарника който се вижда като се движиш по магистралата.Обаче до там се стига,като преди това отбиеш в дясно и минеш над магистралата.
Лових на тапа и на блесна,хванах и на двете.
Таксата е 3 лева калпак и 4 лева кг щука.
Относно този вид вирчета и язовирчета ,платените де, и аз не ги обичам ама нейсе кво да се прави
ИНАЧЕ И АЗИ МРАЗИМ НЕКОЙ ДА МЕ ЦАКА С ТОПЛА БИРА
и ако някои колега е минавал скоро от там да каже дали е замръзнало в момента,ще е чудесно.

-
- новобранец
- Обратна връзка:
Казвам преди бензиностанцията отбиваш в дясно ,минаваш над магистралата,така че естественно мястото е в ляво от магистралата в посока СТ. Загора
извинявай за грешката
Мястото не се вижда
Още подробности:
задминаваш бензиностанцията и срещу теб е свинарника .
Завиваш на ляво и на 100 метра е мястото
късмет
Ако отидеш пиши
извинявай за грешката
Мястото не се вижда
Още подробности:
задминаваш бензиностанцията и срещу теб е свинарника .
Завиваш на ляво и на 100 метра е мястото
късмет
Ако отидеш пиши
- kal4ev
- вече хвърля и на тежко
С удоволстивие.но въпросното място (ако е това за което се сещам - Патарника),не ме кефи много,има малки щуки средно 300 - 400 грама(в момента е замръзнало яко).Там се атакува ежедневно защото е близо до града.Аз съм хващал само 2 -3 пъти там ,и то с огромно висене.Все пак може да се пробваме.Като се обадиш и отиваме.брадата написа:Колега кал4ев скоро писаха в някой форум ,че около Ягода Старозагорско имало щука.
Аз често пътувам за Ст.загора служебно.
та мисълта ми е да направим един риболов.