Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Наближава Коледа ! Написахте ли писмо!!!!!!!
Модератор: dantho.mihov
- carpsliven2
- сериозен играч
Re: Наближава Коледа ! Написахте ли писмо!!!!!!!
екшън с амур 65 кила и шаран 55 кила, догодина ще си търса подаръка като наследство 

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
-
- и господ не е толокова добър
Скромноста не е лошо качество,а на теб не ти липсваcarpsliven2 написа:екшън с амур 65 кила и шаран 55 кила, догодина ще си търса подаръка като наследство

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- carpsliven2
- сериозен играч
Ехеееееееееееееййй тва аз ли съм го написал , май малко съм се поулял, колко много обичам да си мечтая

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Аз моя го получих НОВО ФОТО ... 

- valeri
- разбира нещата
Малко ми се струва много ама, Аз пък всеки ден му пиша. Поне да ми помоге в собствено жилище да влезна....Ако не е за нова година поне за другата в него да го чакам.

- krokibg
- учете се от него
Хи,хи,хи,аз направо му звъня по телефона на човека,какво да му пиша и да се мъчи да чете
Последния път му се обадих и ми донесе едно 19-20 годишно................

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Пак си объркал номера!Krokibg написа:...Последния път му се обадих и ми донесе едно 19-20 годишно................

-
- кандидат преподавател
Нито ша пиша,нито ша са обаждам,даже и шифрограма нема да проводам-отдавна ги мразя всичките версии:болшевишкият Дед Мороз и оная блядь- Снегурочка,побългарената ерзац-серия Дедо Мраз и Снижанка,емпириалистическия Санта Клаус и оназ шафрантия западна Мери Кристмъс.Подли и сродни душички с оназ незабравима гад -Лапландеца.Кво да се надяваш на тях ?Разчитай на себе си,подари си сам,дари и близките си според заслугите и чувствата и не се радвай много,щото и следващата уж Нова година ще е все старото тегло балканско...
- krokibg
- учете се от него
INCUBUS написа:Нито ша пиша,нито ша са обаждам,даже и шифрограма нема да проводам-отдавна ги мразя всичките версии:болшевишкият Дед Мороз и оная блядь- Снегурочка,побългарената ерзац-серия Дедо Мраз и Снижанка,емпириалистическия Санта Клаус и оназ шафрантия западна Мери Кристмъс.Подли и сродни душички с оназ незабравима гад -Лапландеца.Кво да се надяваш на тях ?Разчитай на себе си,подари си сам,дари и близките си според заслугите и чувствата и не се радвай много,щото и следващата уж Нова година ще е все старото тегло балканско...
Ако знаеш колко си прав,ама пусто нали трябва да си помечтаем и ние като бели хора

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
- Big^Fish
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Krokibg написа:INCUBUS написа:Нито ша пиша,нито ша са обаждам,даже и шифрограма нема да проводам-отдавна ги мразя всичките версии:болшевишкият Дед Мороз и оная блядь- Снегурочка,побългарената ерзац-серия Дедо Мраз и Снижанка,емпириалистическия Санта Клаус и оназ шафрантия западна Мери Кристмъс.Подли и сродни душички с оназ незабравима гад -Лапландеца.Кво да се надяваш на тях ?Разчитай на себе си,подари си сам,дари и близките си според заслугите и чувствата и не се радвай много,щото и следващата уж Нова година ще е все старото тегло балканско...
Ако знаеш колко си прав,ама пусто нали трябва да си помечтаем и ние като бели хораИначе,изобщо нямам нищо против,един от тримата измикяри да ми донесе,единия -Снегурочка,другия -Снежанка и няма да простя и на Хамериканката и дано е мулатка
Ако евентуално им са болни момите,ще си затворя очите и ще се задоволя и с Лапландеца,много важно,ще се прежаля и ще му оправя ходенето до тоалетната за 100години напред
![]()
Момци,явно се види ,че бая сте набрали на нашия приятел ЛАПАландеца.

Язе от дъртия пергишин нищо не искам,само здраве.То ако се не сетя сам за мене си...да чакам на дядото с червения кожух ли.

Всички да сме живи и здрави,пък ако ще дедото за поредна година да ни забрави...

СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
- ceno cenov
- разбира нещата
А язе ако можех щее премаанем сичките Коледи и Нови години щот като доидат и деда Ви Омраз се прай на дръж ми шапката и требе да го замествам.
Секи ме щипе като банашка гъска
То подаръци то край немат... Страх ма питам домочадието кво праят що се почва в кои магазин какво видели и деда им Коледа щел да им го носи тия дни ... по големите празници.
Ще им го донесе той ма да не заседне в комина накрая....

-
- учете се от него
Krokibg написа:.....Ако евентуално им са болни момите,ще си затворя очите и ще се задоволя и с Лапландеца,много важно,ще се прежаля и ще му оправя ходенето до тоалетната за 100години напред![]()

Лош Дядо Коледа
Защо вече месец и половина не ми отговаря 

chapara написа:Как така,няма ли да ти върне гаджето днесAmarena написа:Лош Дядо КоледаЗащо вече месец и половина не ми отговаря
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Амарена споко ще минат като ... намери си неква работа и ще се сетиш за времето(4-рите часа) вече като ти го върне ...