Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

ДО КОГА
Модератор: dantho.mihov
-
- и господ не е толокова добър
ДО КОГА
Пускам тази тема да разискаме нашето поведение като хора,граждани,родолюбци и т.н.В момента наблюдавам новините и се пръскам по шевовете
Хората са на ръба на бедноста,постояно се подиграват с нас,тъпчат на като хлебарки.Обаче когато някой прави стачка всички стоят и гледат,не само това,но даже и ги опрекват защо искат да получават заслуженото им възнаграждение.Искаме когато някоя група пусне питиция или стачкува да ги подкрепиме,същевремено същите хора не подкрепят другите.До кога с това бездушие,до кога ще гледаме апатично и скиптично към нашето бъдеще.Искам да попитам хората членуващи във форума,нямате ли деца,нямате ли амбиции за по добър живот.Гледам надписа на сградата пред стачкуващите"съединението прави силата" и се мисля къде е то
Какво трябва да стане за да се рамърда малко този народ.
Някой ще каже-ти каво правиш по въпроса
Аз подкрепям всички петиции и ходя на стачки в нашата област.Крайно време е да се събудите,защото ако всичко е наред ще е наред и риболова и водоемите

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: ДО КОГА
Това ми е болната тема....................................Много съм мислил,по малак съм от теб и от доста от другите,но ми писна да живея така,напрежение,безпаричие,от това си се побъркват и децата,не от невъзпитание и слаби грижи.Просто цялата държава гние за да са добре мутрите.Незнам кво да се прави,но каквото и да предложите съм съгласен,дори и гражданско неподчинение,май до там се е стигнало(пример е Гърция). 

- MITKO70
- кандидат преподавател
Много си прав Илия в думите по горе,и аз ги гледах новините.То е ясно ,че чашата прелива вече и тези са пътници/управниците в момента/
Сега ,като опре ножа до кокала и почват да замазват положението.Коледни за полицайте/няма лошо/,но след като се надигнаха,споразумение ,някакво с фермерите и т.н.Но ,времето им изтича ,дано да е преждевремено.А, за тия в парламента с коледните заплати дето си ги гласуваха ,нямам думи 

Всичко може,но не всеки го можe.

-
- вече хвърля и на тежко
Гражданско неподчинение му е майката. Не виждам друг начин. Но ние сме едно племе, едно долно племе, което никога няда да е единно за такова нешо. Ние знаем само как да рушим, завиждаме и объркваме живота на другите, вместо да гледаме да оправиме нашият живот.
РЕВОЛЮЦИЯ начело със Слави Трифонов
РЕВОЛЮЦИЯ начело със Слави Трифонов
-
Това за заплатите е върха на айзберга,просто такава наглост не съществува никъде по света

-
- вече хвърля и на тежко
Snegk, моля те кажи какво е станало със заплатите, че съм го пропуснал това, а ми е любопитно,. Моля те
- glarusa
- кандидат преподавател
Познат полицай ми каза че софийските полицаи са готвили преврат...и явно е стигнало до управниците,поради тази причина са им дали бонуси,просто да потулят малко нещата.Подкрепям мненията ви,но все пак нека не се сравняваме с гърците...ние сме в България.Чудя се само кога ще "влезнем" в ЕС...така както са тръгнали нещата единственото,в което ще влезем е в к....чия г.з.Откакто съм навършил 18-гласувам...но само моя глас е просто ек в пещерата,затова апелирам към спящите...поне гласуваите.стига с тези автобуси пристигащи от турция,с копуване на гласове,кебапчета и бири. ZHIWKOW FAN 

Последно промяна от glarusa на Пет Дек 19, 2008 6:51 pm, променено общо 1 път.
Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Депутатите са си гласували да вземат 13та заплата,защото работили много през годината.Лошото е че като се махнат тези идват други,а даже някои си остават.................
- майсторчето страхил
- сериозен играч
Като че мина времето на организираните(спонтанни
) протести и трудно ще намериш някой на свои разноски от Добрич да се дигне до София на протест
. Дълбоката провинция нее София, и два дена протестирай никой няма да те чуе,най много да те опухат. На Българина и това му е "малко",само той в целия свят настъпва мотиката два пъти и прави опити трети път.Може дае цинично мнението ми но това е положението.Аз все още се боря но почвам да губя уверенос.

НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗ

- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Е не е лошо това за 13 заплата
Нали господин председателят на нс каза,че последните месеци много работа били свьршили
Направо са се счупили да е..а и пе..лите им да е..а

Нали господин председателят на нс каза,че последните месеци много работа били свьршили

Направо са се счупили да е..а и пе..лите им да е..а

На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
-
Особено като гледам хората в парламента,около 20% и то полвината от тях спът,много работа вършат,мамицата им

jordan_fena"][]Гражданско неподчинение му е майката. РЕВОЛЮЦИЯ начело със Слави Трифонов
Ти на такива дето с продаване на шалчета по центара на София забогатяха ,много не им имай вяра 

Като започнеш от 5 или 6 ноември / петицията на Екогласност до Народното събрание , 17 ноември , 14 декмври , паленето на партийния дом , студентската стачка и много други ,винаги съм бил на площадите,но какъв е смисъла като после олигофрените гласуват пак за комунистите
но в близките месеци има надежда като ги натиснат банките всички ше са на площада
като ги удари у джоба ше се сетят.

Да си добре приспособен към болно общество не е признак за добро здраве.
Илийка няма такъв човек на който да не му е писнало от безхаберието на тези така наречени управляващи,но има нещо много важно което не споменаваш а и колегите по-горе.Много лесно се управлява беден народ и този беден народ хич не му е до стачки и други действия които биха докарали дережето му до по-добро.Човек без пари е човек глупак и немислещ,той може да каже много и да напише тука много но нищо неможе да направи защото няма със какво.
Ще кажеш,че не съм прав защото всеки от нас може да не излезе на два три излета и ето ти средства,но не е така.
Колко от нас могат да заделят средства да тръгнат с коли и трактори и комбайни,колко от нас могат да рискуват да останат без работа защото една заплата едва стига да си покрие човек месечните вноски а за ядене и пиине не остава.
И от този момент човек губи разсъдък,как и по какъв начин да оцелее до другата заплата,заеми борчове,в един момент ти се иска да си като нормален човек а не можеш,в един момент ти писва и искаш да излезеш на улицата и да трепеш наред,в един момент си викаш,че ако можеш ще им смажеш врата на управляващите....но само ако можеш.
Те си са направили сметка кой колко може и колкото повече не могат толкова по-добре за тях.Ето за това не съди колеги които си траят и мълчат,те искат но не могат.Могат само да се жалват в тази тема и сме до там.
Така мисля аз.
Ще кажеш,че не съм прав защото всеки от нас може да не излезе на два три излета и ето ти средства,но не е така.
Колко от нас могат да заделят средства да тръгнат с коли и трактори и комбайни,колко от нас могат да рискуват да останат без работа защото една заплата едва стига да си покрие човек месечните вноски а за ядене и пиине не остава.
И от този момент човек губи разсъдък,как и по какъв начин да оцелее до другата заплата,заеми борчове,в един момент ти се иска да си като нормален човек а не можеш,в един момент ти писва и искаш да излезеш на улицата и да трепеш наред,в един момент си викаш,че ако можеш ще им смажеш врата на управляващите....но само ако можеш.
Те си са направили сметка кой колко може и колкото повече не могат толкова по-добре за тях.Ето за това не съди колеги които си траят и мълчат,те искат но не могат.Могат само да се жалват в тази тема и сме до там.
Така мисля аз.
Само ако спрат екскурзиантите да гласуват може да се променят нещата