Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

теца
Модератор: sapuna
теца
на теца маи са изтаървали 6 садки с шаран ако някои знае тука е мястото
само слабите се стремят към порядаък силните владеят хаоса
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: теца
в събота на стената мнооо народ масовите риби бяха до 0.500 кг. шаранчета които колегите връщаха обратно.Наистина се виждаше че има огънати железа по садките но колко са на брой не знам просто имах път нататък и се одбих до стената да видя как е положението!

Където качеството е от значение!
- Skorpi
- сериозен играч
кажи и на мен , ма ако са маломерни няма да бия пътя до тамsapuna написа:Най-вероятно вдругиден ще ви кажа/на лични/!
Момчета,не разпространявайте информация за налични маломерни рибки!
Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти

-
- научил се да хвърля
Инфо от днес : снощи едни приятели са отишли към смрачаване и до днес към 15 часа са изкарали само върхар, червенопера, някое друго дребно канално сомче, платика и каракуда на царевица и пружина
Всичко било опасано с мрежи на стената и било абсолютно вървище. Само дето се бях нагласил за утре 

Всеки се ражда човек , но не всеки остава такъв до края!!!
-
- сериозен играч
Изтървали са дръжки! Ако беше така,снощи щяхме да размажем рибата!Това са общи приказки-охранителя който ни взе таксата каза че има обърнати 2 садки със 7 тона канален сом. В 01 И 30ч. довтаса нов охранител за проверка на рибата която сме хванали и на въпроса какви садки са се обърнали,отговори-5 садки със 25т. шаран! Един вид -будалите да заповядат-такса 10лв.
Излиза каракуда,някое заблудено шаранче и канални сомчета малко над нормата.Тъй,че се получава един вид дезинформация-МИЖИ ДА ТЕ ЛАЖЕМ!

- carpsliven2
- сериозен играч
момчета ... я оставете малко легендите .. бях там в събота когато се обърнаха садките 3 садки пред пожарната ... садките се оказаха че са само с канален сом. аз си тръгнах последен от теца ... понеже бях на завед пред хангара .. моста беше залят. амурчето в галерията е от тогава. имаше и две изоставени въдици на моста.

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
-
- научил се да хвърля
Преди около час се върна комшията от стената цяла нощ са ловили върхар в промишлени количества и тук там някоя каракуда. Мен лично ме онказаха да ходя там поне докато не се затопли 

Всеки се ражда човек , но не всеки остава такъв до края!!!
вчера 2 шарана в нормата и то при мн силен вятър точно преди да тръгнем през другото време много платика и каракуда тук там някои малък шарко като цяло беше успешен 2 садко с канален и 5 с шаран скъсани обаче е опасано с мрежи поне зарибиха хубаво
само слабите се стремят към порядаък силните владеят хаоса
- carpsliven2
- сериозен играч
За по-точно инфо .. трябва да кажеш точно мястото на което искаш да идеш за да ти кажа тайната на успеха. €Понеже е платено и едвали някой колега ще скрие някво инфо.

- doktord
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Не знам,дали на чешмичката(отгоре над садките)или на хамбарите.Не съм ходил там от 2 год.На моста нещо не ме тегли.Ще си пробвам новите макари и дано (даи боже,Свети Никола) да е добро сефтето.

Ходя къде ходя,и пак на язовира се връщам.
- carpsliven2
- сериозен играч
на чешмичката търси дистанция 150 метра , а пред хангара 20-30 метра ... успех колега