Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

има ли луди като мен?
Модератор: dantho.mihov
има ли луди като мен?
та докато си стягах любимото(наравно със въдиците де) велосипедче се замислих дали в този форум се намират и други колеги, които обичат да съчетават двата спорта?
аз отивам да покарам, че от месец не съм

аз отивам да покарам, че от месец не съм
- stoj40doc
- разбира нещата
Re: има ли луди като мен?
Ха здрасти,току що се върнах от разходка с колелото,
въсползвах се от може би последния подходящ за каране на колело за тази година.

LONG LIVE ROCK AND ROLL
-
- ще става разбирач
двата спорта се съчетават перфектно!
много и бичам да карам ''оффроад'' с колелото по дунавските камъни барабар с такъмите
много и бичам да карам ''оффроад'' с колелото по дунавските камъни барабар с такъмите

- vek0
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
И аз много често ги съчетавам,но не толкова от желание отколкото от нужда

ааа..дойдохме си на думата
и аз сега се прибирам от едно хубаво офф-роадче
може по-после да кача снимки
и аз сега се прибирам от едно хубаво офф-роадче
може по-после да кача снимки
прав си и за дветеmonilom написа:мастЪра_ написа: тръваме нощта в 03:30 в тъмното
планинско колело за 600лв и сега имам чувството че не карам колело а мотор или танк.Щото ем е проходимо ем е готино.Такаче много ама много обичам да съчетавам двата спорта
много е приятно сутринта в тъмното да караш докато слушаш някоя песничка( ATB- Black Nights ми е любимата за такиеа случаи)
виждат се уникални неща
колкото до самото превозно средство-аз съм с drag ontario te-2.5 години никакви проблеми, само дето едни трима пияни идиоти с един минск ме блъснаха та се поохарчих за предницата преди година и половина, но въпреки всичко колелото е железно, а 100-120 км на ден станаха норма това лято
аз пак в наи големия дъж ходих с колелото на 10км от село за риба апак на вращане и насрещен вятар за капак ама поне фанах някои риба 

Я дядо ви Нидялчу да изкара тежката артилерия

- enduro51
- ще става разбирач
ехАаа
страотна темичка се развихря и мисля че случая е перфектен всеки байкър да последва примера на бат Неделчо и да пусне по някоя снимка на любимото си КОЛЕЛО с което офроудите и излетите по водоеми стават едно фантастично изживяване

-
- разбира нещата
Еми...аз на село само съм така. Ходих 2 пъти с колиолиото...натоварено яко, по едни черни пътища по полята. Па имаше едни кални локви и като затънах там а уж щях да мина, от един двор като излязоха 2-3 кучета да ме джавкат...дигна ми се адреналина ей
Все пак, до глезените нагазих в кал ама си продължих бързо бързо бутайки риболовното ми превозно средство без да ме докопат песовете, и си стигнах гиолчето след около...30 мин може би, че е извън селото.
Хубаво съчетание са двете...стига да познаваш маршрута си

ПАЗЕТЕ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

снимките от днес(поне някои)