ДО КОГА

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
петко стоянов

Re: ДО КОГА

Мнение от петко стоянов »

:smt017 ...мале,мале...Абе хора,как си го представяте това"революция като в гърция' :shock: --Там е друга бира..Докато не ни "подготвят" медиите,нищо неможе да се получи.Едимствената фигура в БГ способна да запали огъня еСлави Трифонов колкото и да не е приятен на много хора...Илиика нали се сещаш,че за такава агитация трябват доста кинти...а кинтита не са в мен и теб :wink: ....лошото е ,че които плаща-той поръчва музиката и после се играе по неговата свирка :wink:
петко стоянов

TRANSKI RIBAR написа:
jordan_fena написа: РЕВОЛЮЦИЯ начело със Слави Трифонов

Toя шмърка 3 пъти повече бело от целия форум :wink: Наркоман не ни треее
...трънскииии..тоя само ще "пали" няма да го правим министър :wink:
TRANSKI RIBAR
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от TRANSKI RIBAR »

Хораааа тва реално ли го мислите за Славейко Трифанакис :? Прай се на киорав та му се дигна рейтинга ...смях а лятото седи У Несебър на една маса с Иван Лостов дето се го храни....пародия :wink: Го запалат некъде...
chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
1.3.1.2.
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Хич не се и подлъгвайте по Слави, прави ВСИЧКО за пари :lol: :lol:
Ако имах достатъчно щях да го накарам да ми направи свирка на пъпа на София :lol: :lol:

Хората в България са мнооооооооого и безкрайно СТРАХЛИВИ и ЕГОИСТИ.
Няма по страхлив народ от нас, дори няма по страхливо животно от нас българите. Никога нищо няма да се промени ако се държим като овце.
Малодушни овце.
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Тоя даже и по тв. не го гледам вече :twisted:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
galin_atina
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от galin_atina »

В интерес на истината е така.Незнам как можем да се управим,дори и да гласуваш за някой,който ти се стори,че може да поуправи малко работите-излиза ''лъжец''.Пример с ''Царя'',който щеше да ни управи за 800 дена! И в крайна сметка ни управи като разграби земи,които според мен въобще няма пръст в тях.Е да гласувам,за това че някой обещал кон, а пък неможе и кокошка да даде!
galin don4ev
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от galin don4ev »

Само бла бла празни приказки съгласен съм с takezo ,ЕГОИСТИ сме си и такива ще си останем а иначе :smt005 :smt014 :smt021 :smt066 :smt067 :smt068 .МАй само тук ни бива :smt024 :vom: :drinkers: :finga: :axe: :butthead:
петко стоянов

[quote="Ivak"]Хич не се и подлъгвайте по Слави, прави ВСИЧКО за пари :lol: :lol:
....Ивак,и аз това казах бе човек...който плаща.....
Аватар
glarusa
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от glarusa »

Е...тогава си живей царския живот и мигай на парцали като вдигнат цената на лешниците и синьото сирене.
Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!

Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
Аватар
gotinbg
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gotinbg »

АЗ НЕ РАЗБИРАМ ЗАЩО ВИНАГИ ТРЯБВА ДА ЧАКАМЕ ДА ИМ ИЗТЕЧЕ МАНДАТА, А НЕ ГИ СМЕНЯМЕ СЛЕД 1-ВАТА ГОДИНА АКО НЕ ГИ БИВА :evil:
ТРЯБВА ДА ИМ ПРОМЕНИМ МИСЛЕНЕТО ЧЕ СА НЕПОКЛАТИМИ. ПРОСТО ТРЯБВА ДА СМЕ ЕДИННИ :wink:
Изображение
Аватар
vyrhara
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от vyrhara »

Не са виновни депутатите, че всеки укрива данъци и има после дупки по улиците- ми ще има, ми как...
петко стоянов

vyrhara написа:Не са виновни депутатите, че всеки укрива данъци и има после дупки по улиците- ми ще има, ми как...
..а познай депутатите дали крият данъци и дали си делкат от евро субсидиите за пътищата,а :D :wink:
ahvoinev

Мнение от ahvoinev »

докато се примиряваме щене мачкат,ние не сме помиари,време е
петър василев

Мнение от петър василев »

snegk написа:
galin_atina написа:Мойто мнение е следното:Пример от Гърците,не са кой знае колко по-добре от нас,ама ела ги виж! Като тръгнат да стачкуват ''няма аз имам семейство и мога да остана без работа'' всички са единни и за това мога да кажа,че постигат целите си рано или късно!
Не е решение на проблема да отидеш и да счупиш прозорците на някоя банка и да подпалиш 7-8 коли,ама има ли такива смелчаци сред нас питам аз? Отговорът е:НЯМА,защото все се дупим на такива от власта да ни плющят!
Никога не съм гласувал-няма и да го сторя, докато не видя,че нещата се оправят!
Те и тука кръдат,ама умерено и все пак правят нещо дори и малко,за народа!
Що се касае до кога един господ знае!
Ако чакаш някой друг да гласува и да оправи нещата няма да стане :twisted:
А бе колега snegk, кажи ми как да гласуваме като изберателна урна има само в Атина и Солун :roll: .За да гласуваме трябва да заебем работа за три дена,тези,които сме на Крит.Плюс това едно гласуване на човек ще му излезе 300е,кой ще хукне да гласува, че може и да си загубиш и работата.Миналата година идваха в нашият град посланника в Атина да ни обясняват какви пенсии :ANAL: щели сме да взимаме ние които сме зад граница и се повдигна този въпрос за гласуването.Питахме го ,защо не се отвори една изберателна урна и тук на Крит и в който и град да е,а той; няма пари :finga: .Категоричен. :ANAL: Докато за турчалята :evil: отпускат и имат в всеки голям град изберателни урни.Гласуват там и после ще ги закарат и във България без пари да си потвъдят или повторят гласуването.Знаете ли колко гласа се губят :| от хора такива като мен,които са навън и това не е защото нямат пари да утворят урна а ,защото почти всички тези гласове ще са против тези които толкоз години наред крадът българският народ. :x
ahvoinev

Мнение от ahvoinev »

vasilev много си прав,на всякаде на вънка е така измекярите си го нареждат на 6
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”