ДО КОГА

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Re: ДО КОГА

Мнение от Dedy »

:oops: :oops: :oops: :oops:

Малееее Петунка, у къф филм те вкарах! Заеби!
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

Dedy написа::oops: :oops: :oops: :oops:

Малееее Петунка, у къф филм те вкарах! Заеби!
....да те минат манафите..да те минат... :D :finga: прееба ме жестоко :idea: на ИДЕОЛОГИЯ не моем да траем :D :D :D
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
Smokey
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Smokey »

НЯКОЙ ЩЕ ПРЕДЛОЖИ ЛИ НАЙ НАКРАЯ КОНКРЕТНИ МЕРКИ, ЗАЩОТО ОТДАВНА МЕ СЪРБЯТ РЪЦЕТЕ ДА НАТРИЕМ НЯКОЛКО ДЕПУТАТСКИ МУЦУНИ !!!

НЕ СЕ ИЗДЪРЖА ВЕЧЕ, ТИЯ НИ ВЪРНАХА ОБРАТНО В ДЕВЕДЕСЕТТЕ ГОДИНИ!!!
Изображение
За да не останем повече рибари отколкото риби в България: Kiss 'n Release!
http://www.youtube.com/watch?v=66sGSTZD ... _1UPUjx2SI
Аватар
glarusa
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от glarusa »

накрая всичко ще свърши с поредната петиция в пространството...макар че според мене да вземеме да украдеме знамената пред общините в съответните градове.Те и без тва не им трябват.Поне да не срамят трикольора! :axe:
Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!

Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
Аватар
Pedro
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Pedro »

vasilev
ЕМ ,хубао.Ма като е така няма за кого да гласуваме.Ко ша праим ся
Работата е ПАТ ! - и с гласуване и без все тая.Патова ситуация след 20 години Народна Демокрация.Каква рима само- ха ха ха.Убаво си гу турихме - и пак така ша са нагласим..като чета какво се предлага тука...малииии...
20 години глупости (щото друго не можем и не сме могли) и изведнъж ... ша ни удари просветлението свише и ...Хоп .. ама кво ХОП ??
То че нема кой да ритне дъската и да развали патовата ситуация е ясно.Ама тя пак ще се нареди така, на малко да им е добре, на цел народ да му е зле..И ще я нареди....няма значение кой - Който изберете той ще я нареди така, както е било досега от памтивека в тази страна..
Ама не е зле да си посънувате малко...просо....като....КоКоКо...
Аватар
Big^Fish
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Big^Fish »

Педро,страшно те уважавам като риболовец,без да те познавам лично!
С последния си пост обаче не помагаш на никого.Примирение,това ли е ?!"Който и да дойде все тая",на това ли трябва да се оповаваме?
Докато се разсъждава така никога няма да се оправим,ама НИКОГА!Дори и да си човек,който като дойде часът,ще тръгне с останалите,песимистичните изказвания ще разубедят не малка част от обезверените и колебаещи се.А точно ВЯРА ни трябва,вяра в по-доброто бъдеще и ЕДИНСТВО,което да ни помогне да се борим за собствените си правава на хора.Защо винаги се разединяваме,защо винаги се влагат лични дразги и причини нещо да не се направи? Кога най-накрая ще прекършим тази черна прокоба,която тегне от сума време върху народа ни?Кога ще изтрием петното, което е лепнато за името българин? КОГА?
СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
kamen
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kamen »

Прави сте че сме страхливи и неорганизирани, ама нали някой трябва да организира нещо при нас в мини марица изток синдикатите абсолютно нищо не правят, винаги когато се стигна до стачка получават по някой нов джип, рудника му пълни резервоара,а синдиците си пият питиетата с управата, какво правим тогава, повечето са с кредити и голям страх да не ги изгонят. Така че аз реших проблема кардинално хващам си пътя и се пенсионирам и докато съм жив няма да работя за никой, ако не е крайно наложително! За протести и стачки съм винаги готов, но повечето само приказват, а когато дойде момента се скатават!
Много ги накъсвам... кордите!
snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Камене,сподели брат това за пенсионирването и за това,че няма да работиш за никой.Много бих желал да ходя само за риба,но как :wink:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
drebens
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от drebens »

Не е честно така,аз съм на 27,и какво да правя като ми е далече пенсията.Трябва всички да сме заедно.
А в Мини Перник ситуацията е подобна,само дето тука синдикатите са от самите управници,те са си едно цяло и на никой не му пука.
snegk

Мнение от snegk »

drebens написа:Не е честно така,аз съм на 27,и какво да правя като ми е далече пенсията.Трябва всички да сме заедно.
А в Мини Перник ситуацията е подобна,само дето тука синдикатите са от самите управници,те са си едно цяло и на никой не му пука.
Абе иа аз съм много далеч от пенсия,но ако има вероятност :lol: :lol: Относно темата,най важното е да не сме безразлични с това което се случва около нас,защото мечката когато играе в комшиите ще дойде и у нас :wink: :wink: :wink:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
drebens
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от drebens »

Дано си прав,и дано за едни 220 човека коледната ваканция да се превърне в постоянна след нова година.
петко стоянов

Мнение от петко стоянов »

Pedro e ченге :D :D :D ,внедрено да потушава бунтове отвътре :D :D :D .Pedro,признавай :!:
Аватар
Pedro
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Pedro »

Признавам си - имам и патлак..така че внимавайте...ша гръмна..аааа!
Ша гръмна от смях обачееее.....
nervaa
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от nervaa »

И ся кво,че ги бутнем старите,че изберем новите.И кво,само по имената ще се различават.Просто в Българската политика нямаме все още стоиностни личности.Да си политик ,това е професия ,а не както в нашия парламент.По какво си приличат,по глада си и лакомията,по ганьовщината си и ниво на интелигентност на средния статистически българин.Тези избранници толкоз могат.Да не им се сърдим.Ние си ги избрахме. Те са като нас .А ако искаме промяна добре ,но кои да изберем.Новите имена ли. :roll:
kamen
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kamen »

snegk написа:Камене,сподели брат това за пенсионирването и за това,че няма да работиш за никой.Много бих желал да ходя само за риба,но как :wink:

О и аз бих желал да ходя само за риба, но няма да е точно така ще работя в магазина си и по малко други неща, но когато реша отивам за риба, а не да се моля за отпуски и да ми казват ами сега не може и тем подобни!Пенсионирането е символично :wink:
Много ги накъсвам... кордите!
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”